Czy HardPlay podoła wyzwaniu?
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img201.imageshack.us/img201/2600/pl7256vx4.png[/teaser]Przed nami druga runda Polish League 7. Najważniejsze spotkanie tej rundy stoczą ekipy HardPlay i Fear Factory X-Fi. Jeżeli ci pierwsi ponownie odniosą porażkę, ich szanse na zdobycie podium w całych rozgrywkach spadną do minimum.
Prowadząca w tabeli drużyna D-Link PGS podejmie beniaminka Republikę Herbacianą. Dwukrotni zwycięzcy PL są oczywiście murowanymi faworytami tego spotkania. Natomiast Team Cioci Wiesi będzie miał do pokonania nietrudną przeszkodę w postaci zespołu X-treme X-drifters. W dalszej części newsa znajdziecie krótkie opisy oraz przewidywania wyników wyżej wymienionych spotkań. [more]
Oto, jak przedstawia się aktualna sytuacja w tabeli Polish League 7:
1. D-Link PGS 3-0 (21-1)
2. Team Cioci Wiesi 3-0 (21-3)
3. Fear Factory X-Fi 3-0 (21-4)
4. Republika Herbaciana 0-3 (4-21)
5. HardPlay 0-3 (3-21)
6. X-treme X-drifters 0-3 (1-21)
Hit kolejki: HardPlay vs. Fear Factory X-Fi
Gracze HardPlay bez Foxy'ego - ich podstawowego zawodnika, wydają się być inną, znacznie słabszą drużyną niż za czasów PL6. Mecz przeciwko "Fabryce Strachu" da nam odpowiedź na pytanie czy bolesna przegrana z Teamem Cioci Wiesi to tylko jednorazowe potknięcie, czy może rzeczywiście przerwa w grze zwycięzcy Razer Cup znacząco osłabia tę ekipę.
Przewidywany wynik: HardPlay 0:3 Fear Factory X-Fi
D-Link PGS vs. Republika Herbaciana
Republika Herbaciana w ostatnim starciu ze zwycięzcami kwalifikacji, Fear Factory X-Fi, zdołała ugrać zaledwie cztery małe punkty. Drużynę tę czeka teraz jeszcze trudniejsze zadane, jakim jest stawienie czoła graczom D-Link PGS. Nic jednak nie wskazuje na to, aby zażycie herbatek przed tym starciem pomogło im w pokonaniu graczy wojowniczego ninjy.
Przewidywany wynik: D-Link PGS 3:0 Republika Herbaciana
Team Cioci Wiesi vs. X-treme X-drifters
Ciocia Wiesia z pewnością była dumna ze swoich podopiecznych po wygranym w znakomitym stylu meczu z dywizją HardPlay. W tej rundzie pokonanie rywala powinno być jeszcze łatwiejsze. X-treme X-drifters bowiem nie stanowi jeszcze naprawdę realnego zagrożenia dla czołowych drużyn w naszym kraju, o czym świadczyć może wygrana w meczu pierwszej kolejki zaledwie jednej rundy z D-Link PGS.
Przewidywany wynik: Team Cioci Wiesi 3:0 X-treme X-drifters
Good Lag & Have Ban All!
Prowadząca w tabeli drużyna D-Link PGS podejmie beniaminka Republikę Herbacianą. Dwukrotni zwycięzcy PL są oczywiście murowanymi faworytami tego spotkania. Natomiast Team Cioci Wiesi będzie miał do pokonania nietrudną przeszkodę w postaci zespołu X-treme X-drifters. W dalszej części newsa znajdziecie krótkie opisy oraz przewidywania wyników wyżej wymienionych spotkań. [more]
Oto, jak przedstawia się aktualna sytuacja w tabeli Polish League 7:
1. D-Link PGS 3-0 (21-1)
2. Team Cioci Wiesi 3-0 (21-3)
3. Fear Factory X-Fi 3-0 (21-4)
4. Republika Herbaciana 0-3 (4-21)
5. HardPlay 0-3 (3-21)
6. X-treme X-drifters 0-3 (1-21)
Hit kolejki: HardPlay vs. Fear Factory X-Fi
Gracze HardPlay bez Foxy'ego - ich podstawowego zawodnika, wydają się być inną, znacznie słabszą drużyną niż za czasów PL6. Mecz przeciwko "Fabryce Strachu" da nam odpowiedź na pytanie czy bolesna przegrana z Teamem Cioci Wiesi to tylko jednorazowe potknięcie, czy może rzeczywiście przerwa w grze zwycięzcy Razer Cup znacząco osłabia tę ekipę.
Przewidywany wynik: HardPlay 0:3 Fear Factory X-Fi
D-Link PGS vs. Republika Herbaciana
Republika Herbaciana w ostatnim starciu ze zwycięzcami kwalifikacji, Fear Factory X-Fi, zdołała ugrać zaledwie cztery małe punkty. Drużynę tę czeka teraz jeszcze trudniejsze zadane, jakim jest stawienie czoła graczom D-Link PGS. Nic jednak nie wskazuje na to, aby zażycie herbatek przed tym starciem pomogło im w pokonaniu graczy wojowniczego ninjy.
Przewidywany wynik: D-Link PGS 3:0 Republika Herbaciana
Team Cioci Wiesi vs. X-treme X-drifters
Ciocia Wiesia z pewnością była dumna ze swoich podopiecznych po wygranym w znakomitym stylu meczu z dywizją HardPlay. W tej rundzie pokonanie rywala powinno być jeszcze łatwiejsze. X-treme X-drifters bowiem nie stanowi jeszcze naprawdę realnego zagrożenia dla czołowych drużyn w naszym kraju, o czym świadczyć może wygrana w meczu pierwszej kolejki zaledwie jednej rundy z D-Link PGS.
Przewidywany wynik: Team Cioci Wiesi 3:0 X-treme X-drifters
Good Lag & Have Ban All!
a ty k**wa kiedy zacznisz trening na RH?Przed nami druga runda Polish League 7. Najważniejsze spotkanie tej rundy stoczą ekipy HardPlay i Fear Factory
na newsy k**wa czas jest.
[ Dodano Sob Sty 24, 2009 6:31 pm ]
I ch**!
prawie fajny news Shadow... tylko brakuje mi jednej rzeczy.... brak zastanawiania się w newsie czy znowu zostane graczem meczu 
to, ze nim będziesz, jest już przesadzone, wiec po co mam o takich bzdetach wspominac?Fefan wrote:prawie fajny news Shadow... tylko brakuje mi jednej rzeczy.... brak zastanawiania się w newsie czy znowu zostane graczem meczu
po to, zeby wreszcie do graczy dotarlo ze Fan i ja to 2 różne osobydamianhhh wrote:to, ze nim będziesz, jest już przesadzone, wiec po co mam o takich bzdetach wspominac?Fefan wrote:prawie fajny news Shadow... tylko brakuje mi jednej rzeczy.... brak zastanawiania się w newsie czy znowu zostane graczem meczu
A ja zadam pytanie niezwiazane z tematem,czy będzie mozliwosc przeczytania czegokolwiek na łamach portalu esport.pl o Trackmanii i PL7?
[ Dodano 25 stycznia 2009, 8:30 ]
btw.najs nius Shad!
btw.najs nius Shad!
Popieram. ;]Fefan wrote:po to, zeby wreszcie do graczy dotarlo ze Fan i ja to 2 różne osoby
WNDL pytaj Sekłe
n1 Siadoł.
szadol mysle, ze lepiej jak wznowisz aktywnosc na esports a tu dasz np. redowi pisać ;]
To nie jest tak, że Shadow nie pozwala mi tutaj pisać. Poprosiłem Shadowa i Coofa o to by pisali newsy na tmpl, bo robią to dobrze (przykładem jest chociażby ten i poprzedni news przed meczami PL, które są moim zdaniem świetne. Zresztą widać ich aktywność już na pierwszy rzut oka na tmpl). Jak to się mówi: lepiej dobrze wydoić jedną krowę niż pomacać całe stado, dlatego musiał zajść pewien podział obowiązków. Zespół dobrze dobranych redaktorów i moderatorów bardzo dużo robi dla dobra tmpl, bez nich, a właściwie Was, była by bieda z nędzą. Wiadomo, że każdy ma ograniczony czas na, jakby na to nie patrzeć, wolontariat. Za co przy okazji dziękuję całemu TMPL Crewenvy wrote:szadol mysle, ze lepiej jak wznowisz aktywnosc na esports a tu dasz np. redowi pisać ;]
A co do esports.pl to się nie wypowiadam, bo dla mnie to są osobiste sprawy Shadowa, czy on tam pisze czy nie i nie mam zamiaru się w nie wtrącać. Ze strony tmpl nigdy nie było zastrzeżenia, że mamy redaktorów na wyłączność. Każdy ma wolną rękę i pisze tutaj z własnej, nieprzymuszonej woli.
@Topic - czy mecz z XX faktycznie będzie łatwiejszy ?! No nie wiem. Chłopaki mają firepower, ale postaramy się walczyć o każdą rundę.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
ahahahahahahahahahahahahaha@Topic - czy mecz z XX faktycznie będzie łatwiejszy ?! No nie wiem. Chłopaki mają firepower, ale postaramy się walczyć o każdą rundę.
tyle na ten temat

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
^.^ Dobrze prawisz Redzik ^.^ będzie fajny mecz. Shadddd przesadzasz mówiąc o tym że jesteśmy "nietrudną" przeszkodą... po prostu mamy aktualnie mało tajmu (dziwny zbieg okoliczności... albo Sesyjki albo Testy gimnazjalneIrRed wrote:@Topic - czy mecz z XX faktycznie będzie łatwiejszy ?! No nie wiem. Chłopaki mają firepower, ale postaramy się walczyć o każdą rundę.
btw... Majkel ^.^ nie zdradzaj się!! To że Ty nie umiesz jeździć nie znaczy że inni też

jeśli się zglosisz na redaktora, to i owszemW@ND@L wrote:A ja zadam pytanie niezwiazane z tematem,czy będzie mozliwosc przeczytania czegokolwiek na łamach portalu esport.pl o Trackmanii i PL7?![]()
btw.najs nius Shad!
@Seque sam widziales jak się tam pisze;] nie dosc ze trzeba się trzymac pewnych zasad, nie moglbym np. wspominac o jakims Fefanie ze był najlepszy (bo mi grozil ze mnie ugryzie), pelno funcji na nowej strone jest zwalone, trzeba dawac jakieś kosmiczne grafiki, których z dupy niestety nie wyciagne, a grafika nie ma w redakcji:F
to wszystko plus 'brak weny' wplywa na cholernie długi czas pisania newsa na esp, a jeszcze jak mam czytac o zwolnieniach rednaczow (teraz np nie ma wcale naczelnego:X) i o braku wyplat to naprawdę się odechciewa;]
@Diablos może i przesadzam, ale sam podales kilka przyczyn slabszej jazdy - zle się dobraliscie
Shad dzisiaj tez mam być najlepszy, bo inaczej Ciebie ugryze 
A ja tam mysle ze czytelnicy esportsa by chcieli poczytac ze fefan jest caly czas najlepszym zawodnikiem. Jak dla mnie to ciekawy temat
taa już to widze, jak Wandal się zglosi na redaktora esports... On na naszej stronie zadnego newsa nie napisal, mimo ze chcielismy mu placic... A jak na esports jest brak wyplat, to by go nawet sila nie zmusili do napisania czegokolwiek...
A ja tam mysle ze czytelnicy esportsa by chcieli poczytac ze fefan jest caly czas najlepszym zawodnikiem. Jak dla mnie to ciekawy temat
taa już to widze, jak Wandal się zglosi na redaktora esports... On na naszej stronie zadnego newsa nie napisal, mimo ze chcielismy mu placic... A jak na esports jest brak wyplat, to by go nawet sila nie zmusili do napisania czegokolwiek...
shad, dokładnie, brak weny, niusa pisalem prawie 3h, mialem dosc i już nie pisze ;]
FF vs HardPlay 3:0 (7:5 7:1 7:1)
mecz był wyrownanym na 1mapie dopoki markowi się nie zjebal net, pozniej poszlo już z gorki
mecz był wyrownanym na 1mapie dopoki markowi się nie zjebal net, pozniej poszlo już z gorki
Uuuu. To HarPlay teraz będzie miec cholernie ciężko zwlaszcza ze czeka ich jeszcze mecz z PGSem
no było 5-1Grono wrote:FF vs HardPlay 3:0 (7:5 7:1 7:1)
najbardziej mnie ubawla reakcja ff jak napisalem, ze musze odlozyc gitare ;P
PGS vs RH - 21:1 i nie ma impry Pawel, bo zlamiles
flagg 7-0, wally 7-1, bialy 7-0damianhhh wrote:PGS vs RH - 21:1 i nie ma impry Pawel, bo zlamiles