hmmm reklama sklepu ?
niestety nie .

Dla mnie jest to osobscie zenujące i bardzo mi się takie coś nie podoba a co wy o takim czyms sadzcie?
taki wlasnie plakat wisial w klasie i się ostro zbulwersowalem na niektore zawarte w nim tresci.

Też się tego dziwię, albo o coś innego niż muzykę chodzi? Bo mi się wydaję że bardziej "szatańskie" muzy to m.in niektóre rodzaje metalu (do niektórych bez urazy ;D). A z tym Harrym Potterem to totalna głupota. Po oglądaniu tego filmu nie miałem przejawów do zmiany wiary albo jakoś tak. O tym też było w Radio Maryja głośno.Fan wrote:Że techno jest złe to ja wiem, ale dlaczego Kościół ma tak niby uważać?!![]()

Oto tez mnie op....... , ze mi się do kosciola nie chce chodzic ;/ tak w ogóle to nie patrzyl czy chory jestem czy moe jestem w innym mieście. Ja tam w końcu nie wiem... na religie bym nie chodzil , ale musze bo już nie mozna się wypisac. I najbardziej wkurzylo mnie to, ze ktos aby być dobrym chrzescijaninem itp. MUSI dawac na tace, chodzi do kosciola raz w tygodniu i niedziele. A tak w ogóle to to ostatnie postepowanie naszego umilowanego papieza Benedykta to w ogóle rzal. Bog tak, kosciol jako instytucja nie i tyle.envy wrote:
każdy ksiadz wam powie, ze nie mozna wierzyc w Boga nie chodzac do kosciola

k**wa posłuchałem pierwszej czesci i nie mam zamiaru słuchac dalej ... k**wa skąd tacy ludzi się biora ja pi***olę... no nie wyrabiam...

jak wyżej... i dodam jeszcze takie tam farmazony pewnieJarecki wrote:Część z Was tu wypowiadająca się jeszcze sobie sama nie potrafi dupy podetrzeć a wypowiadacie się na tak głęboki temat jak Kościół i wiara... Laski podrywac lepiej SOBOTA JEST !!!... żal.ru
Wszystkie inne religie są be. Zadowolony? To zadanie z matmy odrób i idź spać. Polecam to większości.Egzegezy wrote:Yeah. Posążek Buddy oznaką okultyzmu.
Brakuje jeszcze informacji, że wszystkie inne religie są be.