Sorki, że tak późno się włączam do zabawy, ale ostatnio jestem trochę zapracowany. Dzięki za zaproszenie. Włączam się rzecz jasna do zrobienia kawałka traski

. Dzięki Loony za wiadomość !
Jeszcze zobaczę tą traskę światową i też się wypowiem

...
No, cóż 10sek. dla każdego to powinno wystarczyć, ale jak komuś wypali jakiś fajny pomysł na 15sek., to nie róbmy z tego afery. Co do kolejności - jest mi zupełnie obojętne. Byłbym za tym, aby nie robić trasy na wzór tej "światowej", którą zamieścił na początku Sebik. Trasa ta powstała z założeniem, że każdy trzymał się określonej kubatury i przez to, choć jest dość interesująca, momentami świetna, to jednak jest dość monotonna. Proponuję zrobić "wolnoamerykankę" - podobnie jak przed rokiem w konkursie, który zapoczątkował Nawias (on to miał pomysły

). Apropos Nawiasa co się z nim dzieje?
Jak ktoś nie wie jak ta trasa wyglądała to tu daję link:
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 65947#auto
Nie jest to ostateczna wersja, która wygrała w konkursie, ale Nawias po prostu tej zwycięskiej nigdzie nie umieścił.
Chodzi mi o to, żeby dobudowywać dalszy odcinek trasy dowolnie, ale bez zbytnich bajerów ( o tym za chwilę). Na końcu swojego odcinka stawiamy metę, a następna osoba metę zastępuje checkpointem i jedzie dalej

.
Jeśli chodzi o dekoracje trasy( wszelkiego rodzaju dodatkowe oznakowania,budynki, zadaszenie, słupki, bilboardy) to tą pracą bym obarczył ( jeśli się zgodzi, oprócz oczywiście swojego kawałka toru) - Radassa. Uważam, że jego trasy są pod tym względem najlepiej dopieszczone! Specjalistami od MT natomiast są Nawro i Sebik - Uważam, że obaj powinniście wykonać ( dodatkowo oczywiście) - te bajerki na początku i końcu trasy. Ja osobiście wolałbym pomieszać , poplątać trasę przy końcu

, ale jest mi "wsio rawno".
Aha, jeśli chodzi o moda to robiłbym bez niego na oryginalnych klockach.