chyba ci się kalendarz o tydzień do tyłu przestawił ^^LECHU wrote:może niedlugo dostane RAm to bylbym w stanie na tym kompie zagrac meczyk, wstepnie pasowaloby mi czw 22? nie wiem jak inni
Hektor i Metex zwyciężają w pierwszej turze WCG !
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Mi nie pasuje za bardzo jutro bo mam final HPCupa:/ dopiero od srody wieczora mogę grać, co prawda nie u siebie i nie na swoim kompie ale mysle ze dam rade:)
Za.LECHU wrote:może niedlugo dostane RAm to bylbym w stanie na tym kompie zagrac meczyk, wstepnie pasowaloby mi czw 22? nie wiem jak inni
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Dobra, to co pisałem wyżej nie ważne ^^ nie doczytałem ;p
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Kondrad takie pytanko....
dlaczego nie narzuciłeś odgórnie godzin? Przez to może wyjść niezły bajzel a tak to było w porządku jak był podany termin i wtedy ktoś pisał że nie może...
Khorinis mi jutro nie pasuje ano dlatego że mam finał HPcupa więc środa zaprasza ;-) ew. dalszy termin i najlepiej po 21 ale to już do uzgodnienia
(Dodano 27 lipca 2009, 22:38)
KonradM takie pytanko....
dlaczego nie narzuciłeś odgórnie godzin? Przez to może wyjść niezły bajzel a tak to było w porządku jak był podany termin i wtedy ktoś pisał że nie może...
Khorinis mi jutro nie pasuje ano dlatego że mam finał HPcupa więc środa zaprasza ;-) ew. dalszy termin i najlepiej po 21 ale to już do uzgodnienia
i tak btw ;] Konrad dostaniesz teraz opierdziel za pisanie mojego nicka uwaga!!:
*DiabloS OPIERDZIELA KonradMa*
(Dodano 27 lipca 2009, 22:38)
KonradM takie pytanko....
i tak btw ;] Konrad dostaniesz teraz opierdziel za pisanie mojego nicka uwaga!!:
*DiabloS OPIERDZIELA KonradMa*

- KonradM
- Doświadczony driver
DiabloS: Mogę, generalnie powinienem, ale jeśli da się inaczej, i pójść na ręke zawodnikom, to dlaczego nie? Jeśli nie uda nam się ustalić godzin przejazdów do jutra wieczór, to będę zmuszony narzucić "odgórne" godziny przejazdów - a wtedy padnie na czwartek i piątek.
(Dodano 27 Lip 2009, 23:41)
DiabloS: Sorry, ciężki dzień w pracy - 11h, potem latanie w domu z gruzem z kucia ścian... i do końca sierpnia tak
(Dodano 27 Lip 2009, 23:41)
DiabloS: Sorry, ciężki dzień w pracy - 11h, potem latanie w domu z gruzem z kucia ścian... i do końca sierpnia tak
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Moja grupa - czwartek 21? Myślę że powinno optymalnie wszystkim pasować
Ja nie mogę dziś bo mam finał hp
A do czwartku zdąrzymy się przygotować
1 tura się też tak dobrze miała że mogła sobie wybrać termin ? ;P tak tylko się pytam ;>
- KonradM
- Doświadczony driver
Atm wygląda tak:
GRUPA I:
Robot, Matu, oddowicz, Fist:
Fistowi nie pasuje wtorek.
Propozycja: Środa 22 lub 23?
GRUPA II:
Khorinis, Baser, Mariowit, Diablos:
Dwójce zawodników nie pasuje wtorek, Khorinis proponuje środę wieczor, Diablos również.
GRUPA III:
Gaypole, koziol, Nothing, Lechu
Dwoje zawodników proponuje czwartek 22. Nothing i Gaypole - czekam na potwierdzenie.
GRUPA IV:
Sliwie nie pasuje wtorek, Wallego jeszce nie ma.
Moja propozycja: czwartek lub piątek wieczór? Naciskam na czwartek jeśli grupa III w tym terminie się dogada - wtedy być może udało by nam się w piątek zorganizować nawet jakiś półfinał
Musimy rozgrywki wewnątrz grup zamknąć najpóźniej do piątku, jeśli dziś do wieczora jakaś grupa nie potwierdzi godziny rozgrywanego meczu, to będę musiał narzucić termin.
GRUPA I:
Robot, Matu, oddowicz, Fist:
Fistowi nie pasuje wtorek.
GRUPA II:
Khorinis, Baser, Mariowit, Diablos:
Dwójce zawodników nie pasuje wtorek, Khorinis proponuje środę wieczor, Diablos również.
GRUPA III:
Gaypole, koziol, Nothing, Lechu
Dwoje zawodników proponuje czwartek 22. Nothing i Gaypole - czekam na potwierdzenie.
GRUPA IV:
Sliwie nie pasuje wtorek, Wallego jeszce nie ma.
Moja propozycja: czwartek lub piątek wieczór? Naciskam na czwartek jeśli grupa III w tym terminie się dogada - wtedy być może udało by nam się w piątek zorganizować nawet jakiś półfinał
Musimy rozgrywki wewnątrz grup zamknąć najpóźniej do piątku, jeśli dziś do wieczora jakaś grupa nie potwierdzi godziny rozgrywanego meczu, to będę musiał narzucić termin.
Czwartek mi pasuje.
Ale jeżeli by się dało to prosiłbym trochę wcześniej, np. 21;00.
mi czwartek pasuje, aczkolwiek będę nie na swoim kompie:D ale pasuje
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Konrad ja Cię opierdzielam za Diablosa a Ty go dalej piszesz ;P jak grochem o ścianę
Środa 22-23 pasuje ;] chociaż chyba bym wolał 22.30 bo wtedy już na pewno będę
Środa 22-23 pasuje ;] chociaż chyba bym wolał 22.30 bo wtedy już na pewno będę

może być środa i czwartek ale może trochę wczesniej 20/21 ?
- KonradM
- Doświadczony driver
no mi pasuje środa wieczorem
a moja grupa nie mogla by w czwartek? było by lepiej, aczkolwiek jutro tez przyjde
- KonradM
- Doświadczony driver
Dobra, ponieważ żadna z grup nie zadeklarowała się w pełni a czas leci, przejazdy poszczególnych grup eliminacyjnych odbędą się w następujących dniach i godzinach:
GRUPA 1 - Czwartek 20:30
GRUPA 2 - Środa 22:30
GRUPA 3 - Czwartek 21:30
GRUPA 4 - Czwartek 22:30
Piątek, sobotę i niedzielę dzięki temu możemy sobie zostawić na rozgrywki półfinałowe i finałowe.
GRUPA 1 - Czwartek 20:30
GRUPA 2 - Środa 22:30
GRUPA 3 - Czwartek 21:30
GRUPA 4 - Czwartek 22:30
Piątek, sobotę i niedzielę dzięki temu możemy sobie zostawić na rozgrywki półfinałowe i finałowe.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy