polska słowacja już1-0 do tyłu xD
-
Cm0k!_w_KrQk!!
- Jeździ konno
Tak jest już zdobyliśmy 1 bramkę w 2 minucie !! szkoda tylko że tak pięknie samobójczą ;D!
dawno się tak nie uśmiałem 
-
Cm0k!_w_KrQk!!
- Jeździ konno
i te piękne okszyki polskich kibiców "Jeszcze Jeden" 
a jak wygrywaja to krzyczycie KOCHAMY WAS !
pierdolona mentalność Polaków
to je ono!szopek wrote:a jak wygrywaja to krzyczycie KOCHAMY WAS !
A wypraszam sobie.
Ja od dawna mam to w d*pie.
Ja od dawna mam to w d*pie.
- Jack Bauer
- Moderator
Nie tylko u nas tak jest. I nie obrażaj wszystkich Polaków bo ja już dawno im nie kibicuje, więc nie śpiewam pieśni pochwalnych po zwycięstwach.szopek wrote:a jak wygrywaja to krzyczycie KOCHAMY WAS !
-
Cm0k!_w_KrQk!!
- Jeździ konno
heh ja tak samo
nie interesuje się za bardzo piłką nożną;p
przy okazji : http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?p=131339#131339
pomoże ktoś ??
przy okazji : http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?p=131339#131339
pomoże ktoś ??
Ale powiem wam, że dzisiaj polaczki grają bardzo drużynowo i im fajne akcje wychodzą... wreszcie pod sam koniec eliminacji grają jak drużyna
I nawet bramkę zdobyli...
dobrze było, byli lepsi. Jakbysmy byli Chinami to bym się martwil ze nie wygrywamy we wszystko, a tak to przynajmniej jesteśmy taka drużyna na przecietnym europejskim poziomie i nie ma co z tego powodu plakac, podlamali się chlopcy tymi eliminacjami calymi, ale jeszcze będzie czas ze się podniosa
Jakby byli zalosni to by nie ograli san marino 10-0, to san marino jest niestety zalosne ;p

Podsumowanie meczu - Stefan.M "Można grać lepiej od przeciwnika, strzelać bramki... a i tak się mecz przegrywa"
Sciagaj nhl'a 09 bo ja już szopka bije :/ : DDWally wrote:dobrze było, byli lepsi. Jakbysmy byli Chinami to bym się martwil ze nie wygrywamy we wszystko, a tak to przynajmniej jesteśmy taka drużyna na przecietnym europejskim poziomie i nie ma co z tego powodu plakac, podlamali się chlopcy tymi eliminacjami calymi, ale jeszcze będzie czas ze się podniosaJakby byli zalosni to by nie ograli san marino 10-0, to san marino jest niestety zalosne ;p
A co do meczu no coż zdarza się
chciałabyś ;dh0lus wrote:Sciagaj nhl'a 09 bo ja już szopka bije :/ : DDWally wrote:dobrze było, byli lepsi. Jakbysmy byli Chinami to bym się martwil ze nie wygrywamy we wszystko, a tak to przynajmniej jesteśmy taka drużyna na przecietnym europejskim poziomie i nie ma co z tego powodu plakac, podlamali się chlopcy tymi eliminacjami calymi, ale jeszcze będzie czas ze się podniosaJakby byli zalosni to by nie ograli san marino 10-0, to san marino jest niestety zalosne ;p
A co do meczu no coż zdarza się
-
Cm0k!_w_KrQk!!
- Jeździ konno
dobrze było, byli lepsi. Jakbysmy byli Chinami to bym się martwil ze nie wygrywamy we wszystko, a tak to przynajmniej jesteśmy taka drużyna na przecietnym europejskim poziomie i nie ma co z tego powodu plakac, podlamali się chlopcy tymi eliminacjami calymi, ale jeszcze będzie czas ze się podniosa Wink Jakby byli zalosni to by nie ograli san marino 10-0, to san marino jest niestety zalosne ;p
nom ;p pomijając to że w San Marino gra listonosz, policjant itp.