Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
Ten temat obniżył twoje IQ o jakieś 10![]()
Off-topic do takiego tematu to coś chorego
to inaczej, już wie co to znaczy nie moc usiasc po spotkaniu z Diavelem ;pWięc dalej nie wiem co to znaczy nie móc usiąść po spotkaniu z nim ;P i nie wiem czy się chce dowiedzieć ;D
Jądro mnie boli :(
Re: Jądro mnie boli :(

Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
to inaczej, już wie co to znaczy nie moc usiasc po spotkaniu z Diavelem ;pWięc dalej nie wiem co to znaczy nie móc usiąść po spotkaniu z nim ;P i nie wiem czy się chce dowiedzieć ;D
Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
Spamujemy, ale przynajmniej w jakiś oryginalny sposóbiam wrote:Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
- Jack Bauer
- Moderator
Cappy wrote:Spamujemy, ale przynajmniej w jakiś oryginalny sposóbiam wrote:Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
Zax obstawiał, że ten wątek będzie miał 3 strony. No i ma
Edit: A nawet 4
zaprawdę, ludzie, powiadam wam: ogarnijcie się.
przegrałemLoxley wrote:zaprawdę, ludzie, powiadam wam: ogarnijcie się.
Zaczynamy na nowo, chrome nie ogarnia już tych piramid

- OrdonekQ7
- Moderator
E tam. Dojdziemy do 100. ;DZbakany wrote:Cappy wrote:Spamujemy, ale przynajmniej w jakiś oryginalny sposóbiam wrote:Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Ciekawe komu najpierw żyłka pęknie ?OrdonekQ7 wrote:E tam. Dojdziemy do 100. ;DZbakany wrote:Cappy wrote:Spamujemy, ale przynajmniej w jakiś oryginalny sposóbiam wrote:Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
To mi przypomina te łańcuszki - nie zaquotujesz, umieraszLeon wrote:Ciekawe komu najpierw żyłka pęknie ?OrdonekQ7 wrote:E tam. Dojdziemy do 100. ;DZbakany wrote:Cappy wrote:Spamujemy, ale przynajmniej w jakiś oryginalny sposóbiam wrote:Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
Discord: vanitasss
leon ty masz pelny pecherz ; dLexaeus wrote:To mi przypomina te łańcuszki - nie zaquotujesz, umieraszLeon wrote:Ciekawe komu najpierw żyłka pęknie ?OrdonekQ7 wrote:E tam. Dojdziemy do 100. ;DZbakany wrote:Cappy wrote:Spamujemy, ale przynajmniej w jakiś oryginalny sposóbiam wrote:Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
ogar tam
Y Tu tam bienenvy wrote:leon ty masz pelny pecherz ; dLexaeus wrote:To mi przypomina te łańcuszki - nie zaquotujesz, umieraszLeon wrote:Ciekawe komu najpierw żyłka pęknie ?OrdonekQ7 wrote:E tam. Dojdziemy do 100. ;DZbakany wrote:Cappy wrote:Spamujemy, ale przynajmniej w jakiś oryginalny sposóbiam wrote:Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
Yo jebo pantalones curvosLeon wrote:Y Tu tam bienenvy wrote:leon ty masz pelny pecherz ; dLexaeus wrote:To mi przypomina te łańcuszki - nie zaquotujesz, umieraszLeon wrote:Ciekawe komu najpierw żyłka pęknie ?OrdonekQ7 wrote:E tam. Dojdziemy do 100. ;DZbakany wrote:Cappy wrote:Spamujemy, ale przynajmniej w jakiś oryginalny sposóbiam wrote:Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!

to je ono!Majkel wrote:Yo jeb** pantalones curvosLeon wrote:Y Tu tam bienenvy wrote:leon ty masz pelny pecherz ; dLexaeus wrote:To mi przypomina te łańcuszki - nie zaquotujesz, umieraszLeon wrote:Ciekawe komu najpierw żyłka pęknie ?OrdonekQ7 wrote:E tam. Dojdziemy do 100. ;DZbakany wrote:Cappy wrote:Spamujemy, ale przynajmniej w jakiś oryginalny sposóbiam wrote:Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
fajny meczyk był, kto oglądał?Fefan wrote:to je ono!Majkel wrote:Yo jeb**** pantalones curvosLeon wrote:Y Tu tam bienenvy wrote:leon ty masz pelny pecherz ; dLexaeus wrote:To mi przypomina te łańcuszki - nie zaquotujesz, umieraszLeon wrote:Ciekawe komu najpierw żyłka pęknie ?OrdonekQ7 wrote:E tam. Dojdziemy do 100. ;DZbakany wrote:Cappy wrote:Spamujemy, ale przynajmniej w jakiś oryginalny sposóbiam wrote:Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
ja ogladalem i posmialem się z srealuiam wrote:fajny meczyk był, kto oglądał?Fefan wrote:to je ono!Majkel wrote:Yo jeb****** pantalones curvosLeon wrote:Y Tu tam bienenvy wrote:leon ty masz pelny pecherz ; dLexaeus wrote:To mi przypomina te łańcuszki - nie zaquotujesz, umieraszLeon wrote:Ciekawe komu najpierw żyłka pęknie ?OrdonekQ7 wrote:E tam. Dojdziemy do 100. ;DZbakany wrote:Cappy wrote:Spamujemy, ale przynajmniej w jakiś oryginalny sposóbiam wrote:Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Grono wrote:ja ogladalem i posmialem się z srealuiam wrote:fajny meczyk był, kto oglądał?Fefan wrote:to je ono!Majkel wrote:Yo jeb******** pantalones curvosLeon wrote:Y Tu tam bienenvy wrote:leon ty masz pelny pecherz ; dLexaeus wrote:To mi przypomina te łańcuszki - nie zaquotujesz, umieraszLeon wrote:Ciekawe komu najpierw żyłka pęknie ?OrdonekQ7 wrote:E tam. Dojdziemy do 100. ;DZbakany wrote:Cappy wrote:Spamujemy, ale przynajmniej w jakiś oryginalny sposóbiam wrote:Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!
Nii cojones !!Lewy wrote:FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Grono wrote:ja ogladalem i posmialem się z srealuiam wrote:fajny meczyk był, kto oglądał?Fefan wrote:to je ono!Majkel wrote:Yo jeb********** pantalones curvosLeon wrote:Y Tu tam bienenvy wrote:leon ty masz pelny pecherz ; dLexaeus wrote:To mi przypomina te łańcuszki - nie zaquotujesz, umieraszLeon wrote:Ciekawe komu najpierw żyłka pęknie ?OrdonekQ7 wrote:E tam. Dojdziemy do 100. ;DZbakany wrote:Cappy wrote:Spamujemy, ale przynajmniej w jakiś oryginalny sposóbiam wrote:Ale spamujecie, łomatko!Bilus wrote:Jak za starego RH, fajnie.Leon wrote:Nic dobrego z tego nie wyjdzie ;fJero wrote:Same dobre rzeczy :]Outsid3r wrote:co tm robi z ludźmi ...ZaX' wrote:a ja k***a nie!Fefan wrote:ja tez chce!!!envy wrote:to je ono!skt7 wrote:Nie psuć mi tu kurfa. Szop psujka.Jero wrote:Z Diav3lem widziałem się tylko chwile po przyjeździe i na targachMały wrote:buahahaha... rozj**ales mnie, i moj blad zapomnialem usunac wieloznacznosc ;penvy wrote:ja bym wolal nie poczuc zapachu twojej a nawet swojej dupy ; dMały wrote:Jero był i teraz wie, co to naprawdę znaczy nie czuc dupyJero wrote:ŻałujEgzegezy wrote:Nie byłem na PGA.OrdonekQ7 wrote:A d*pa Was nie boli?! ;dDoubleCrossed wrote:K***a zaraziliście mnie tym głupim cytowaniem!skt7 wrote:Albo węgielekLeon wrote:Na brzuszek to Amol dobry jestenvy wrote:a mnie nawet... brzuszek!szopek wrote:serce mnie boli jak takich widzePsikuta wrote:szopka też boliszopek wrote:ić stont !DoubleCrossed wrote:Mam dla Ciebie jedna radę:StaR wrote:Jak w temacie.
LECZ SIĘ!