Czy mi pójdzie?
Czy mi pójdzie?
Witam.No to tak mam kompa trochę słabego mam koło 350 ram a karta graficzna to 128 mb procek 1.6
napiszcie bo nie wiem czy kupywac :] za 59 zika 
Czy mi pójdzie?
Wymagania sprzętowe:
Pentium 4 1.6GHz, 512MB Ram, karta grafiki 64MB zgodna z DirectX 9.0.
czyli Ram-u Ci braknie raczej by pomyslec o spokojnej grze ;p
Pentium 4 1.6GHz, 512MB Ram, karta grafiki 64MB zgodna z DirectX 9.0.
czyli Ram-u Ci braknie raczej by pomyslec o spokojnej grze ;p
Czy mi pójdzie?
o wlasnie zapomnialem poweidziesz dokupuje ramu na dzień dziecka 256 kupuje będę mial gdzies 600
z gory dzienx
Czy mi pójdzie?
mozesz podac nazwe karty?
Czy mi pójdzie?
jaka to karta graficzna, bo 128mb to absolutnie nic nie mowi o jakosci karty.
Czy mi pójdzie?
sorry ze nie pisalem ale moja karta to gforce n6200 
Czy mi pójdzie?
Na gg mu odpowiedziałem, mysle ze nie ma wątpliwosci ze pójdzie ^^
Czy mi pójdzie?
geforce 6200 pracuje z turbo cachem, tez znanym pod shared memory, wiec ciegnie od glownego ramu kompa.
ta karta jest dno kart geforce serii 6000, i jak będziesz mogl grać tmn, to tylko na minimum details i najwyzej 1024x768.
może ci pojdzie, ale frajda to nie będzie.
ta karta jest dno kart geforce serii 6000, i jak będziesz mogl grać tmn, to tylko na minimum details i najwyzej 1024x768.
może ci pojdzie, ale frajda to nie będzie.
Czy mi pójdzie?
A ja mam pytanie, czy TMU poszłaby na takim oto notebooku:
Procek Intel Core2 Duo 1,8ghz
1024MB RAM
Karta graficzna: Intel GMA 950 / GeForce Go 7300
Co do karty to są dwie opcje, więc chciałbym wiedzieć jak zadziała na każdej z nich.
Procek Intel Core2 Duo 1,8ghz
1024MB RAM
Karta graficzna: Intel GMA 950 / GeForce Go 7300
Co do karty to są dwie opcje, więc chciałbym wiedzieć jak zadziała na każdej z nich.
Czy mi pójdzie?
Nie wiem/pójdzie, chyba nawet na high (jakub ci może dokładnie napisac bo taką ma
)
Czy mi pójdzie?
ale jak rippp napisal ze karta jest OK nie rozmiem
[ Dodano 26 kwietnia 2007, 13:14 ]
aha i w TMN gram już od dawna i mam wszystko na srednie i mi chodzi cacy wszystko nie wiem o co ci chodzi?
[ Dodano 26 kwietnia 2007, 13:14 ]
aha i w TMN gram już od dawna i mam wszystko na srednie i mi chodzi cacy wszystko nie wiem o co ci chodzi?
Czy mi pójdzie?
TMU ma lekko spieprzony silnik i może chodzic gorzej, ale większych problemów nie powinno być (przynajmniej JA tak mysle).
[ Dodano 26 Kwi 2007, 14:23 ]
W TMU da się grać nawet na GeForce 2 więc jakub chyba nie ma racji
[ Dodano 26 Kwi 2007, 14:23 ]
W TMU da się grać nawet na GeForce 2 więc jakub chyba nie ma racji
Czy mi pójdzie?
Ja mam TMU sprzęt mam taki:płyta główna:ABIT-Guru(czy jakoś tak),Karte graficzną:NVIDIA Ge FORCE 6200,procesor Guru, kurcze więcej niepamiętam(procesor 3000) 
Mam nick MATIPL
Czy mi pójdzie?
yyy....i co? chcesz wiedziec czy spokojnie można pograc w tm czy jak...?mateusz wrote:Ja mam TMU sprzęt mam taki:płyta główna:ABIT-Guru(czy jakoś tak),Karte graficzną:NVIDIA Ge FORCE 6200,procesor Guru, kurcze więcej niepamiętam(procesor 3000)
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Czy mi pójdzie?
chce się pochwalic swoim jezykiemFRED wrote:yyy....i co? chcesz wiedziec czy spokojnie można pograc w tm czy jak...?mateusz wrote:Ja mam TMU sprzęt mam taki:płyta główna:ABIT-Guru(czy jakoś tak),Karte graficzną:NVIDIA Ge FORCE 6200,procesor Guru, kurcze więcej niepamiętam(procesor 3000)
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Czy mi pójdzie?
przypominam, ze dla ripa gra chodci dobrze, jak ma na 800 x 600 na low details 12 fps 
Czy mi pójdzie?
ja płacze jak na 1280x960 na medium mam tylko 30-50fps
Siekiera=Siekierka
Czy mi pójdzie?
Chyba dla grona, który ma wszystko na najniższe i się szczerzy ze mapki się szybko wczytujom.jakub wrote:przypominam, ze dla ripa gra chodci dobrze, jak ma na 800 x 600 na low details 12 fps
Ja gram jak coś na 1024x768 i wszystko na srednie.
Ogólnie to TMU ma walnięty silnik bo znam wiele ładniejszych gier, które na maxa lepiej chodzą.
Czy mi pójdzie?
Witam
Mam zamiar kupić sobie Trackmanie United ale niestety mam już trochę stary komputer i może mi nie zadziałać, a nie chcę wydawać 79 zł w błoto. W związku z tym chciałbym się zapytać czy poszłaby ona nawet na najmniejszych detalach na komputerze: Pentium 3 733 mhz, 256 ram, GeForce 2 mx 32 mb i Windows Milennium?
Mam zamiar kupić sobie Trackmanie United ale niestety mam już trochę stary komputer i może mi nie zadziałać, a nie chcę wydawać 79 zł w błoto. W związku z tym chciałbym się zapytać czy poszłaby ona nawet na najmniejszych detalach na komputerze: Pentium 3 733 mhz, 256 ram, GeForce 2 mx 32 mb i Windows Milennium?