Spam thread :)
aha.
k**wa ja pi***olę, w mojej klasie ludzie nie są na czasie... dopiero teraz w minecrafta zaczeli grać...

Ok, nie no.
Ale tak beze mnie spam? :<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ale tak beze mnie spam? :<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ale że to modne teraz? oOstys wrote:kur** ja p***dole, w mojej klasie ludzie nie są na czasie... dopiero teraz w minecrafta zaczeli grać...
Minecraft.. -.-
k**wa Bob Budowniczy dla starszych osób..
k**wa Bob Budowniczy dla starszych osób..
ozborn nie może być adminem,jest zbyt rozchwiany psychicznie
osobnik ten wykazuje cechy człowieka niestabilnego emocjonalnie co być może ma podłoże psychiczne. Jest nieuniknionym aby ów obiekt tego apelu nie był wstanie zapanować nad sobą pełniąc rolę admnistratora sacrum profanum tmpl forumun. Dlatego w trosce o nasz serwis dla graczy, apeluje o nierozpatrywanie aplikacji anrobzO.
Zgodnie z zasadami demokracji mamy prawo tego żądać, policzmy ilu nas jest !
+1
Zgodnie z zasadami demokracji mamy prawo tego żądać, policzmy ilu nas jest !
+1

- złozi
- Junior ujeżdżacz
-1
Ładny wykład piana.
Chciałbym wspomnieć, iż reszta administracji owego forum, również nie wykazuje się spokojnością psychiczna a także opanowaniem w sytuacjach kryzysowych.
Dlatego oświadczam, pasuję do tej grupy ludzi, którzy tak jak ja, nie mają przyjaciół, życia prywatnego, dokładnie rozwiniętej psychiki itp.
Oczywiście nie mówię tu o całęj administracji. Są wyjątki i to bardzo, ale to bardzo inteligentne. Potrafią zachować się w trudnych sytuacjach. Wypowiadają się z zaskakującym intelektem słownym który mnie porusza do pisania również w ten sposób.
Pozdrawiam
~ Kamil
Ładny wykład piana.
Chciałbym wspomnieć, iż reszta administracji owego forum, również nie wykazuje się spokojnością psychiczna a także opanowaniem w sytuacjach kryzysowych.
Dlatego oświadczam, pasuję do tej grupy ludzi, którzy tak jak ja, nie mają przyjaciół, życia prywatnego, dokładnie rozwiniętej psychiki itp.
Oczywiście nie mówię tu o całęj administracji. Są wyjątki i to bardzo, ale to bardzo inteligentne. Potrafią zachować się w trudnych sytuacjach. Wypowiadają się z zaskakującym intelektem słownym który mnie porusza do pisania również w ten sposób.
Pozdrawiam
~ Kamil
nie wierze
ozi mnie zdisował .
a wy co nie kopiujecie tekstu i nie sprzeciwiacie się administrowaniu oziego????
a wy co nie kopiujecie tekstu i nie sprzeciwiacie się administrowaniu oziego????

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Widocznie przeszli na złą stronę mocy.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
witam Ciebie
coś cienko przędziecie z tym spamowaniem
- złozi
- Junior ujeżdżacz
dopiero się rozkręcam
i ty chcesz zostać adminem do spraw spamu powszwechnego i mówisz, że się rozkręcasz? nununu
o errror, kupiłeś już tego spiryta za 10 kafli?
o errror, kupiłeś już tego spiryta za 10 kafli?
to nie jest spam, że mogę sobie tyrrady pisać, a wy tutaj nic, chyba pójdę...