PL10 Pytania?
PL10 Pytania?
Jeszcze wam tylko zdradzę, że jeśli nie zmienię swojego wyboru (jeszcze kilku, dosłownie kilku tras nie widziałem), to zobaczycie co to jest Shitmapka, a Skip This Shit urośnie w waszych oczach błyskawicznie 
PL10 Pytania?
nie prooszeeee nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tylko nie mapka ala ordon'a
tmpl://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc

tylko nie mapka ala ordon'a
tmpl://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc

PL10 Pytania?
shitmapka
mam nadzieje, że to nie ja popełniłem ją
mam nadzieje, że to nie ja popełniłem ją
PL10 Pytania?
Hahahahahaha,będzie wesoło z mapą kwali 
PL10 Pytania?
Nie będzie.
PL10 Pytania?
moja trasa będzie na kwali zobaczycie, jeszcze lola takiego nie zrobilem nigdy 
EDIT:
a xd
zapomniałem, że nie wysłałem
EDIT:
a xd
zapomniałem, że nie wysłałem

PL10 Pytania?
Anubis, masz rację terminy są kosmiczne, ale myślę, że dobrze iż PL wgle się odbędzie... Od początku było wiadomo, że nie będzie to już taki sam turniej jak kiedyś. Musimy pogodzić się z tym jak w chwili obecnej wygląda nasza scena. Trzeba cieszyć się z tego, że Sunrise zgodził się za to teraz zabrać, bo z moimi zasobami czasu to PL odbyłoby się pewnie w przyszłym roku ( jak by dobrze poszło ). Tak więc chwała Sunrisowi i grupie operacyjnej, a teamy niech sprężają dupska i się zapisują.
Swoją drogą to iż sądzisz, że te terminy to coś pojebanego doskonale pokazuje stan tej sceny. Jeszcze rok temu mogłem rzucić info o turnieju 20 minut przed jego planowanym rozpoczęciem i okazywało się, że brakuje dla wielu osób slotów bo server został zapełniony 10 minut przed startem.
Teraz jak widać 3 dni to za mało by zebrać się do kupy, a więc widzimy jak "żyjemy".
I z drugiej strony to dobre rozwiązanie ( te terminy ) bo to na 80-90% zapewni nam to, iż w turnieju wezmą udział tylko aktywne drużyny... Bo tylko takowe będę w stanie się dobrze ogarnąć w ciągu tych kilku dni, chyba że znajdzie się ktoś kto zapisze swój team "z dupy" bez przedyskutowania tego z resztą drużyny. Dziękuję.
Swoją drogą to iż sądzisz, że te terminy to coś pojebanego doskonale pokazuje stan tej sceny. Jeszcze rok temu mogłem rzucić info o turnieju 20 minut przed jego planowanym rozpoczęciem i okazywało się, że brakuje dla wielu osób slotów bo server został zapełniony 10 minut przed startem.
Teraz jak widać 3 dni to za mało by zebrać się do kupy, a więc widzimy jak "żyjemy".
I z drugiej strony to dobre rozwiązanie ( te terminy ) bo to na 80-90% zapewni nam to, iż w turnieju wezmą udział tylko aktywne drużyny... Bo tylko takowe będę w stanie się dobrze ogarnąć w ciągu tych kilku dni, chyba że znajdzie się ktoś kto zapisze swój team "z dupy" bez przedyskutowania tego z resztą drużyny. Dziękuję.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
PL10 Pytania?
Co z sędziami na kwalifikacjach? Ta sama ekipa będzie? Ja mogę sędziować byle nie w takiej sytuacji jak było pierwszym razem.

C13