PL5 - pomysły
PL5 - pomysły
R1p wrote:Zesra sięKhasius wrote:Ehhh nupki przeciez ja dla jaj se napisalem, a wy to powaznie bierzecie.![]()
Mordek już się zbulwersowal, zaraz pieprznie ta cala liga.
Co za roznica co wymyslicie, skoro i tak pS wygra.
No ale na kogo to jeszcze nie podaliśmy... zalezy kto będzie drugi... ;p
PL5 - pomysły
k**wa co to ma być? ironia do ch**a?LooKaSh wrote:gt wygra ^^
nie zauwazylem, ze rip wam pojechał po pi**zie w c*uj. no tak. ;p
ale cieszysz się look ze masz takie plecy, he?
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
PL5 - pomysły
jeszcze tylko 43 strony i dojdziemy do porozumienia,
prestiż tego naszego turnieju jest z każda edycja naprawdę większy, co edycje więcej kłótni, co edycja to inne zasady, zmieniane często na kolanie, co edycja morek utwierdza się w przekonaniu ze umie to robić choć to nieprawda
, co edycja to wygrana PS
, pisać kiedy te kwali i miejmy to już za sobą
,
a teraz mój pomysł na ten turniej :
zróbcie coś takiego jak w pl3, kiedy były grupy, powiedzmy po 4 drużyny, 3 meczyki w grupie i najlepszy z grupy wychodzi i dalej jazda systemem pucharowym, szybko sprawnie bez zbędnego pierdolenia.
k**wa wszystkie warianty były już przerabiana wiec musimy wybrać coś bo tak to możemy pierdolić do świąt przyszłego roku o tym, i naczelna dewiza tego turnieju powinno być: "kto nie chce nie musi grać"; dlatego xp czeka na dokładne info na temat tego czegoś i wtedy zadecydujemy czy nam się będzie chciało w to bawić
czekajmy na oficjalne zasady i wtedy możemy dyskutować na 48 stron
k**wa KIEDY BĘDZIE PITMC 2 :?
prestiż tego naszego turnieju jest z każda edycja naprawdę większy, co edycje więcej kłótni, co edycja to inne zasady, zmieniane często na kolanie, co edycja morek utwierdza się w przekonaniu ze umie to robić choć to nieprawda
zróbcie coś takiego jak w pl3, kiedy były grupy, powiedzmy po 4 drużyny, 3 meczyki w grupie i najlepszy z grupy wychodzi i dalej jazda systemem pucharowym, szybko sprawnie bez zbędnego pierdolenia.
k**wa wszystkie warianty były już przerabiana wiec musimy wybrać coś bo tak to możemy pierdolić do świąt przyszłego roku o tym, i naczelna dewiza tego turnieju powinno być: "kto nie chce nie musi grać"; dlatego xp czeka na dokładne info na temat tego czegoś i wtedy zadecydujemy czy nam się będzie chciało w to bawić
k**wa KIEDY BĘDZIE PITMC 2 :?
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
PL5 - pomysły
bulet wrote:jeszcze tylko 43 strony i dojdziemy do porozumienia,
prestiż tego naszego turnieju jest z każda edycja naprawdę większy, co edycje więcej kłótni, co edycja to inne zasady, zmieniane często na kolanie, co edycja morek utwierdza się w przekonaniu ze umie to robić choć to nieprawda, co edycja to wygrana PS
, pisać kiedy te kwali i miejmy to już za sobą
,
kur** wszystkie warianty były już przerabiana wiec musimy wybrać coś bo tak to możemy pierdolić do świąt przyszłego roku o tym, i naczelna dewiza tego turnieju powinno być: "kto nie chce nie musi grać"; dlatego xp czeka na dokładne info na temat tego czegoś i wtedy zadecydujemy czy nam się będzie chciało w to bawićczekajmy na oficjalne zasady i wtedy możemy dyskutować na 48 stron
kur** KIEDY BĘDZIE PITMC 2 :?
Osobiscie wole zeby było pitmc 2 od razu
Tak by było najmądrzej
proszę mi powiedzieć kto ma dostęp do tego linku w menu "PL4" !! bo cholera jasna przez to stoimy w miejscu... !! (http://tmpl.info/pl4)
PL5 - pomysły
Edycja... dostęp do bazy danych i do ftp...
PL5 - pomysły
Aha xDDDD jaki polew ;f
PL5 - pomysły
ROTFL! XDrealowiec wrote:No np ja mam tam dostęp -.- chyba... xDDD nie no mogę sobie tam wejść i zobaczyć co mi się podoba. A co chcesz?
[ Dodano 01 Gru 2007, 21:33 ]
Tylko Yard...hack wrote:Edycja... dostęp do bazy danych i do ftp...

PL5 - pomysły
No a jego to z 3 miechy nie widziałem...
Stoimy w miejscu panowie, i tylko morek ma z nim kontakt.
Stoimy w miejscu panowie, i tylko morek ma z nim kontakt.
PL5 - pomysły
kto się będzie zajmowal mapami? morda?
PL5 - pomysły
Czekaj czekaj to nie ty byles najwiekszym opredownikiem pomyslu zeby tak nie było jak było PL3 bo było do dupy i woogole.zróbcie coś takiego jak w pl3, kiedy były grupy, powiedzmy po 4 drużyny, 3 meczyki w grupie i najlepszy z grupy wychodzi i dalej jazda systemem pucharowym, szybko sprawnie bez zbędnego pierdolenia.
Zasady w PL5 sa praktycznie identyczne jak w PL4
(minus zasada spadku/awansu).
Dobra koniec dyskusji bo zrobi się tak jak zawsze
Na koniec dodam że na dniach pojawi się regulamin(jedyna zmiana spadki/awanse).
Każdy kto ma ochote się zapisać proszę wysłać mejla narazie tylko z nazwą klanu na mor_olo@wp.pl
THE END!
Last edited by mor_olo on 01 December 2007, 23:40, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.