wg mnie jego replay jest tez na najwyzszym prawie lokashowym poziomie, wg mnie bardzo ładnie pojechal a ten poczatek na krzywy ryj to mistrzostwo
maly filmik Wilda.TMN
maly filmik Wilda.TMN
zdecydowanie khasius jest niedoceniony z tego co widze posty 
wg mnie jego replay jest tez na najwyzszym prawie lokashowym poziomie, wg mnie bardzo ładnie pojechal a ten poczatek na krzywy ryj to mistrzostwo
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
maly filmik Wilda.TMN
dobra to ja tez coś napiszE:D
przejazdy fajne:;] jednakze mogly by być wszystkie s tulu jak tam wally dal albo wszytskie ttak jak były wszystkie proocz wally:P
muzyka zejebioza:d mi się podobala:]
ogolna opawa gaficzna to tez taka srednia :] no ale ja bym lepiej nie zorbil bo się poprostu w to nie bawie:d wiec nie będę nic wiecej pisal:]
No i to tyle:D prezes troszku poczesci ma racje ze ogolny film nie jest az taki zajebisty.
no ale nikt przecierz nie mowil ze tak ma być.. wiec nie macie o co się k..wa... klucic;:D
POzdro.
przejazdy fajne:;] jednakze mogly by być wszystkie s tulu jak tam wally dal albo wszytskie ttak jak były wszystkie proocz wally:P
muzyka zejebioza:d mi się podobala:]
ogolna opawa gaficzna to tez taka srednia :] no ale ja bym lepiej nie zorbil bo się poprostu w to nie bawie:d wiec nie będę nic wiecej pisal:]
No i to tyle:D prezes troszku poczesci ma racje ze ogolny film nie jest az taki zajebisty.
no ale nikt przecierz nie mowil ze tak ma być.. wiec nie macie o co się k..wa... klucic;:D
POzdro.
maly filmik Wilda.TMN
Dajcie to w innym formacie niż WMV ... na avi, albo mkv chociaż... wmv to najwieksze ścierwo jakie może być...
dzięki z góry
dzięki z góry
maly filmik Wilda.TMN
Ta hack, na bank... w .avi jak robię w SNP to film, który ma 2 minuty zajmuje 300mb... wrzuć to na youtube. powodzenia.
maly filmik Wilda.TMN
ROTFL
2 minuty i 300MB ?:D co ty masz rozdziałke 2560x1xxx
?
full HD czy cuś ? 
maly filmik Wilda.TMN
Nie. To normalne. Pliki avi zajmuję strasznie dużo. Chyba, że kompresja do divx 

maly filmik Wilda.TMN
no ale przydałby się inny format... nawet mp4... wystarczy zwykła konwersja Coofik, wstaw w jakims innym formacie plz ;]
maly filmik Wilda.TMN
Witam!
Ja tam do filmu nic nie mam, są gorsze...... Good Job Coof, a jeśli chodzi o replaye to szacuneczek dla autorów
Coof, mała prośba : gdybyś mógł zamieścić liste utworów z filmu, był bym wdzięczny^
Pozdro All...
Ja tam do filmu nic nie mam, są gorsze...... Good Job Coof, a jeśli chodzi o replaye to szacuneczek dla autorów
Coof, mała prośba : gdybyś mógł zamieścić liste utworów z filmu, był bym wdzięczny^
Pozdro All...
maly filmik Wilda.TMN
Prodigy - Spitfire
Mr - To France
Foo Fighters - The pretender
Nie znam autora - Take the veil cerpain taxt
Elvis Presley - The little less conversation
White Striper - Seven Nation Army
Iron Maiden - Fear of the dark
Red Hot Chilli Peppers - Californication
Marc van Linden - Sahara
Nie mam pojęcia
Turtles - Happy together
Korn - Freak on a leash
Wszystkie piosenki podane w kolejnosci, w jakiej lecą
Mr - To France
Foo Fighters - The pretender
Nie znam autora - Take the veil cerpain taxt
Elvis Presley - The little less conversation
White Striper - Seven Nation Army
Iron Maiden - Fear of the dark
Red Hot Chilli Peppers - Californication
Marc van Linden - Sahara
Nie mam pojęcia
Turtles - Happy together
Korn - Freak on a leash
Wszystkie piosenki podane w kolejnosci, w jakiej lecą

maly filmik Wilda.TMN
^^Hoostabank - Out of controlCoof wrote: Nie mam pojęcia
maly filmik Wilda.TMN
A które to Brzerz'a i Wiśnii ^^ Bo te mnie interesują 
maly filmik Wilda.TMN
Big Thx CooF^^^
no i shit, nie mogę znaleźć "Mr - To France"
no i shit, nie mogę znaleźć "Mr - To France"
maly filmik Wilda.TMN
Już mam...... thx
maly filmik Wilda.TMN
coof jaki czas jest na twoim replayu?
maly filmik Wilda.TMN
Nie pamiętam. Riplej jest zapisany z inną nazwą, jako prez, bo używałem tego do filmiku z naszym skinem.

maly filmik Wilda.TMN
Trzeba powiedzieć że niewiele osób w Polsce jeździ jak Wilda