Ze względu na olbrzymie problemy personalne naszego teamu chciałem ogłosic rekrutację polskich graczy do CDD. Może do nas dołączyć praktycznie każdy kto chce reprezentować nasz team w rozgrywkach PL i nie tylko. Wystarczy, że przejdziecie pozdytywnie test rekrutacyjny, który odbędzie się w następnym tygodniu
Czekam na zgłoszenia w tym temacie
Ranking nie gra roli, liczą się tylko umiejętności
Zapraszam takżre na naszą stronę http://www.tm-cdd.prv.pl
CDD rekrutuje polskich graczy
no
na taki krok czekałem od dawna
dobra decyzja wiad 
formulaz wam nie dziala. chciałem wyslac ale się nie da.
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Ok, teraz już powinien działać. Dzięki za info
heh szkoda że macie takie problemy obyscie się szybko uporali
Peace 4 all
Mamy problemy na arenie polskiej. Trzon naszego zespołu stanowią gracze zagraniczni - Zooz czy Racz, którzy przy akompaniamencie nawro, Yarda czy mor_olo tworzą kapitalny team
yard i mor_olo skoncentrowali się tylko na TMU, więc póki co zostałem ja, nawro, radass, który na razie nie może grać, Tiggeri, zajęty nawias i to tyle
Ale damy radę, to nie pierwszy taki kryzys CDD. Poczekajcie na TMU. CDD szykuje tam małą niespodziankę
yard i mor_olo skoncentrowali się tylko na TMU, więc póki co zostałem ja, nawro, radass, który na razie nie może grać, Tiggeri, zajęty nawias i to tyle
Ale damy radę, to nie pierwszy taki kryzys CDD. Poczekajcie na TMU. CDD szykuje tam małą niespodziankę
Last edited by wiadp1 on 04 December 2006, 19:12, edited 1 time in total.
ja mam nadzieje i wiem ze będzie dobrze