NAR rekrutacja!
NAR rekrutacja!
Potrzebujemy jednego zawodnika (chyba, że znajdą się bdb gracze to weźmiemy więcej).
Oto trasa na rekru:
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 22188#auto
Rekrutacja odbędzie się we wtorek o godz. 20.00.
Jak jesteś zainteresowany to przyjdź na rekrutacje, tam dowiesz się wszystkich szczegułów.
Proszę o nie robienie z tego tematu offtopa.
Powodzenia na rekrutacji.
Oto trasa na rekru:
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 22188#auto
Rekrutacja odbędzie się we wtorek o godz. 20.00.
Jak jesteś zainteresowany to przyjdź na rekrutacje, tam dowiesz się wszystkich szczegułów.
Proszę o nie robienie z tego tematu offtopa.
Powodzenia na rekrutacji.
NAR rekrutacja!
zobacze co da się zrobić ale watpie zebym mgl o tej h wejsc
NAR rekrutacja!
mama kaze po dobranocce isc spac ?Lipek910 wrote:zobacze co da się zrobić ale watpie zebym mgl o tej h wejsc
ja przyjde na 90%
NAR rekrutacja!
marcin a w domu wszyscy zdrowi ?m@rcin wrote:mama kaze po dobranocce isc spac ?Lipek910 wrote:zobacze co da się zrobić ale watpie zebym mgl o tej h wejsc
ja przyjde na 90%
jak co to nie szukamy graczy typu lipek (sorry) wiec sobie głowy nie zawracajcie
NAR rekrutacja!
mieszane uczucia mam co do waszej rekrutacji, pierw odstałem jedną mapkę z stc5 bym ja trenował a potem mnie sprawdzicie a później dowiedziałem się od wizzarda, że jestem za słaby mimo tego że nie sprawdzał jak jeżdżę na tej mapie....
NAR rekrutacja!
sluchaj ziomus wytrenuj mape przyjdz we wtorek i im pokaz ze umiesz jeździć, ta rekrutacja jest oglnie dostepna widze;]amerd wrote:mieszane uczucia mam co do waszej rekrutacji, pierw odstałem jedną mapkę z stc5 bym ja trenował a potem mnie sprawdzicie a później dowiedziałem się od wizzarda, że jestem za słaby mimo tego że nie sprawdzał jak jeżdżę na tej mapie....

NAR rekrutacja!
nom to prawda
każdy może przyjsc ale nie każdy się dostanie
każdy może przyjsc ale nie każdy się dostanie
NAR rekrutacja!
to chyba jasne spash
teraz H5F nieźle zrekrutowało młode talenty ostatnio 
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
NAR rekrutacja!
kogo?:D
@amerd - ja już Tobie coś powiedizalem:D.... jak bedizesz mial przed sobą nar to już w ogóle będę lezał hahaha:].... zresztą i tak już jesteś zalosny:D ze się starasz do naru.. eh.. naprawdę nie rozumiem Ciebie amerdzie:]
@amerd - ja już Tobie coś powiedizalem:D.... jak bedizesz mial przed sobą nar to już w ogóle będę lezał hahaha:].... zresztą i tak już jesteś zalosny:D ze się starasz do naru.. eh.. naprawdę nie rozumiem Ciebie amerdzie:]
NAR rekrutacja!
może jakos nie wymiatam w tm jak niektorzy swirusi ;p ale wejde i sam siebie sprawdze :]
NAR rekrutacja!
UWAGA!
server zmienil nazwe na
F2K.pl|Server
server zmienil nazwe na
F2K.pl|Server
NAR rekrutacja!
proszę byś skończył wyśmiewac się z tego teamu średnią wieku mamy większą od P4G a Ty oczywiście nadal jak nupek się z nas smiejesz że my dzieci ehh. Weź idx niech Ci mamusia meliske zaparzybalaganmen wrote:kogo?:D
@amerd - ja już Tobie coś powiedizalem:D.... jak bedizesz mial przed sobą nar to już w ogole będę lezał hahaha:].... zresztą i tak już jesteś zalosny:D ze się starasz do naru.. eh.. naprawdę nie rozumiem Ciebie amerdzie:]
Co do Amerda widziałem jak jeździsz i stwierdzam żeś za słaby troszke jest ale ok przyjdź może Ci się uda ....
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
NAR rekrutacja!
średnią wieku mamy większą od P4G
zaden team niema wiekszej srednej wieku niz P4G.
może D-Link PGS, ale mocno watpie.
sam szafa i dzidzia maja wieksza srednia niz 4 waszych zawodnikow.
NAR rekrutacja!
Jakub srednia to srednia a nie ze 2 ma wiekszych od 4 ... chyba ze miałeś na mysli sumaJakub wrote:średnią wieku mamy większą od P4G

NAR rekrutacja!
mialem na mysli sume oczywiście.RaDuS wrote:Jakub srednia to srednia a nie ze 2 ma wiekszych od 4 ... chyba ze miałeś na mysli sumaJakub wrote:średnią wieku mamy większą od P4G
ze szafa i dzidzia maja wieksza sume przezytych lat niz 4 graczy z NAR.
coś mi się popieprzylo w lbie, przepraszam.
NAR rekrutacja!
to nie jest offtop!!
sp***dalać na Spam Thread
sp***dalać na Spam Thread
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
NAR rekrutacja!
Słowik niestety ale jakub ma raczej racje:)
może teraz odkąd jest king i jeszcze paru nowych lekko srednia poszła w dół ale mysle ze jeszcze się 3ma na wysokim poziomie:)
może teraz odkąd jest king i jeszcze paru nowych lekko srednia poszła w dół ale mysle ze jeszcze się 3ma na wysokim poziomie:)
NAR rekrutacja!
co nie oznacza ze nasza jest niska mając graczy którzy też swoje lata mają : 34l ; 27l ; 24l ; 24l ; 21l ; myśle ze nie wporządku jest śmianie się. Spoko Balagan zdążyłem zrozumiec Twoje poglądy tylko mam malutką prośbe zostaw to dla siebie i będzie gites. Ja do Ciebie nic nie mam tylko proszę przystopuj z tym troszeczke a tymczasem spadam do sql narqa
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
NAR rekrutacja!
Kolejno: Tata Słowika, Mama Słowika, Brat Słowika, Siostra Słowika, Pies SłowikaSłowik wrote:swoje lata mają : 34l ; 27l ; 24l ; 24l ; 21l ;
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless