Ranking teamów - tabela
Ranking teamów - tabela
Pkt. są naliczane od PL5 podajże. Nie wiem, czemu się wszyscy czepiają, jest git ;].

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Ranking teamów - tabela
EE. Pytanko. W sumie nawet dwa
Jak się nazywaja te teamy??
1.
a) Phantom
b) TCW
2.
a) peXg
b)
c) Inne (podaj jakie) ..........
Jak się nazywaja te teamy??
1.
a) Phantom
b) TCW
2.
a) peXg
b)
c) Inne (podaj jakie) ..........
Ranking teamów - tabela
1. TCW
2. HardPlay
Bodajże..
2. HardPlay
Bodajże..
Ranking teamów - tabela
gdzie jest NS?? on jest już dlugo...
[ Dodano 27 listopada 2008, 15:04 ]
jak nie wpisales to nie wpisales...
[ Dodano 27 listopada 2008, 15:04 ]
jak nie wpisales to nie wpisales...
Ranking teamów - tabela
po aktualizacji tabeli pewnie TCW będzie na 2. miejscu, gratki!
Ranking teamów - tabela
O czyli jednak TCW ;p. Zaraz zaktualizuje tabelke.
@Jakub: TCW jest na 3 miejscu. Brakuje mu troszeczke do FF.
@NS, MD: jeśli chcecie być w tabeli to napiszcie do mnie. Ale jeśli ktorys z teamów nie wystartuje w jakims turnieju to usune bo po co takowy w tabeli.
@Jakub: TCW jest na 3 miejscu. Brakuje mu troszeczke do FF.
@NS, MD: jeśli chcecie być w tabeli to napiszcie do mnie. Ale jeśli ktorys z teamów nie wystartuje w jakims turnieju to usune bo po co takowy w tabeli.
Ranking teamów - tabela
lol ... to ile punktów dałeś za PGA
... sory, ale już nie rozumiem totalnie ...

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Ranking teamów - tabela
W sumie to ja nie rozumiem w ogóle istoty tej tabeli.. ma być for fun, tak? To skoro for fun, to punkty rozdajesz for fun? Sorry, ale takie moje spojrzenie na tą tabelkę, nic dodać, nic ująć...
Ranking teamów - tabela
Redzik spokojnieIrRed wrote:lol ... to ile punktów dałeś za PGA... sory, ale już nie rozumiem totalnie ...
Ranking teamów - tabela
to pgs za jedno 1., 2 2., 2 3. i 1 4. miejsce dostalo raptem 5 punktów, a tcw za jedno 1. i jedno 4. tylko 2 punkty?
musisz coś przepracowac trochę ten system punktowy, bo po tym na jakim poziomie się zaprezentowal ten PGA, to z lanow w polsce ma tylko ESWC przed soba.
poza tym jeden wygrany mecz ze srednim przeciwnikiem w 2 razy co rok rozegranej polish league daje wiecej puntow niz wygrana na lanie PGA?
wytlumacz to jakos.
musisz coś przepracowac trochę ten system punktowy, bo po tym na jakim poziomie się zaprezentowal ten PGA, to z lanow w polsce ma tylko ESWC przed soba.
poza tym jeden wygrany mecz ze srednim przeciwnikiem w 2 razy co rok rozegranej polish league daje wiecej puntow niz wygrana na lanie PGA?
wytlumacz to jakos.
Ranking teamów - tabela
Z Toba ten system Jakub ustalalem ;p. PGA wzialem jako LANa ale tez myslalem zeby go jakos bardziej polcizyc.
Dalem tak jak za zwyklego LANa:
1 msc: 1 pkt
2 msc: 0,75 pkt
3 msc: 0,6 pkt
4 msc: 0,4 pkt
Tyle jest za lany.
Za ESWC Poland jest:
1 msc: 3 pkt
2 msc: 2,5 pkt
3 msc: 2 pkt
4 msc: 1 pkt
Jak chcecie to mogę zrobić jakas specjalna rubryke dla PGA i będą wtedy pkt tak pomiedzy tymi dwoma.
Dalem tak jak za zwyklego LANa:
1 msc: 1 pkt
2 msc: 0,75 pkt
3 msc: 0,6 pkt
4 msc: 0,4 pkt
Tyle jest za lany.
Za ESWC Poland jest:
1 msc: 3 pkt
2 msc: 2,5 pkt
3 msc: 2 pkt
4 msc: 1 pkt
Jak chcecie to mogę zrobić jakas specjalna rubryke dla PGA i będą wtedy pkt tak pomiedzy tymi dwoma.
Ranking teamów - tabela
a ile jest za mecze w PL?
3 punkty za eswc? lol? najwieksze wydarzenie roku!
tam samo 1 punkt za pga lol.
coś nie pamietam, ze tak razem ustawialismy.
musisz to jakos opracowac. nie może być, ze za pga jest 1, za eswc 3 punkty, a za jakiś sredni mecz w PL tyle samo lub wiecej.
0,6 za 3. miejsce PGA? a za zal sparing 0,1?
ja tak nigdy z toba nie ustawialem.
3 punkty za eswc? lol? najwieksze wydarzenie roku!
tam samo 1 punkt za pga lol.
coś nie pamietam, ze tak razem ustawialismy.
musisz to jakos opracowac. nie może być, ze za pga jest 1, za eswc 3 punkty, a za jakiś sredni mecz w PL tyle samo lub wiecej.
0,6 za 3. miejsce PGA? a za zal sparing 0,1?
ja tak nigdy z toba nie ustawialem.
Ranking teamów - tabela
domyslam się, ze za "zwykle LANy" jest tyle pkt, bo nie każdy może zagrac, jak to jest w czasie PL
Ranking teamów - tabela
lany sa zawsze w weekendy.envy wrote:domyslam się, ze za "zwykle LANy" jest tyle pkt, bo nie każdy może zagrac, jak to jest w czasie PL
poza tym PL nie sa zawsze w ferie.
a jak ci chodzilo o to, ze nie każdy może jechac, to przepraszam bardzo, ale jak w piaskownicy skocze 9 metrow w dal, to za to powinnem dostac zloty medal olympijski?
Ranking teamów - tabela
Znaczy w tę i we w tę, bo te piaskownice to nie takie duże są? Za to to byś może przeszedł do następnego etapu w Mam TalentJakub wrote:ale jak w piaskownicy skocze 9 metrow w dal
Enyłej, zgadzam się z Tobą. Szynpol może poprawi i nie ma się co kłócić
Ranking teamów - tabela
Pewnie ze naprawie. Ale jutro bo dzisiaj nie mam czasu ;p
Ranking teamów - tabela
Może i ESWC jest ważniejsze od PGA, ale trudność wygrania turnieju jest co najmniej taka sama. Poza tym, chyba każdy się ze mną zgodzi jeśli powiem, że tak dobrego lana jakim było PGA jeszcze w Polsce nie było dla Trackmaniaków. Dobrego zarówno organizacyjnie, skillowo jak i co do frekwencji scenowiczów. Sory jeśli ktoś się obrazi, ale nie można tego porównać z HLC, czy GF.
Nie twierdzę, że należy traktować PGA na równi z ESWC, ale jednak ten turniej powinien zostać doceniony.
Nie twierdzę, że należy traktować PGA na równi z ESWC, ale jednak ten turniej powinien zostać doceniony.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Ranking teamów - tabela
Wiem wiem. Wprowadzam male zmiany (we wszystkich turniejach ) zeby jakos bardziej policzyc PGA na tle innych LANów (oczywiście poza ESWC ;p)