Chyba jedyny post, jaki znalazłem o mapie kwali, by Matu. Jeśli opinia jednej osoby (i to w dodatku tej łajzy, której gust doskonale znamTrasa kwali :
- PL10-xxxxxxx by XXXX ( i nie ma innej opcji! )
1. nie było mnie, teraz jeste. już pogoniłem
Chyba jedyny post, jaki znalazłem o mapie kwali, by Matu. Jeśli opinia jednej osoby (i to w dodatku tej łajzy, której gust doskonale znamTrasa kwali :
- PL10-xxxxxxx by XXXX ( i nie ma innej opcji! )
1. nie było mnie, teraz jeste. już pogoniłem
W poście Słowika o selekcji map było napisane, że do 25... też nad tym ubolewam bo nie byłem w stanie w 10 minut znaleźć zasilacza do dysku twardego, a tam mapki :<Nothing wrote:Nie rozumiem, jak to termin upłynął?
Pytałem się 5 osób i każda mi powiedziała, że jest do niedzieli
Mam gotowe mapki już od kilku dni, chciałem poczekać z wysłaniem do weekendu, ale widzę nie doczekam się. Chyba na marne uczyłem się obsługi edytora tras.
Mapą kwali może być każda mapa nadesłana, tak? Z poprzednich postów wynika, że sprawdzona nie jest nawet połowa map. Czyli mapa kwali nie została wybrana ze wszystkich tylko z tych sprawdzonych.3. mapa na kwali już wiem jaka będzie
Misza- można było, tylko kto wiedział, że część zgłaszających się testerów poleci w chuja.Mapki proszę wysyłać na mateuszbartos@o2.pl do dnia 25 sierpnia, a więc macie równy miesiąc Smile
Szkoda byłoby mieć PL Rafallo edition, przecież mamy tylu utalentowanych mapperów! (Jeszcze pamiętacie, jak się darliście z tym hasłem? Czy po otrzymaniu map w końcu zmieniliście zdanie?)Also for map testing, we are going to try and only have 1 map/author for this competition to try and get new blood as wel as a big variety of authors. No need for this to be STC-Korre edition
Misza- można było, tylko kto wiedział, że część zgłaszających się testerów poleci w chuja.
Bo tak jest zawsze? Lepiej mieć więcej testerów/sędziów/etc. niż mniej. Czemu? Po pierwsze - jak ktoś poleci w ch... to masz kim go zastąpić. Po drugie - można tym testerom podzielić zadania, np. 10 testerów jest, po mapki na 2 części podzielić i sprawdzają. A jak wszyscy, to masz wtedy więcej ocen.Misza- można było, tylko kto wiedział, że część zgłaszających się testerów poleci w chuja.
Zawsze? Testowałeś kiedyś Misza, ze to wiesz? Jakoś w tamtym roku trasy były przejechane na miesiąc przed rozpoczęciem PL. Nie pamiętam aby takie problemy były podczas PL7 czy PL8. Bierze się ludzi zaufanych, na których można polegać, sprawdza się ich na bieżąco jak postępy. Ale tutaj organizator jest nieodpowiedzialną pińcią. I zgodzę się z Kiciakiem, ze odechciewa się w ten turniej grać jak się czyta posty Słowika...Code: Select all
Cytat: Misza- można było, tylko kto wiedział, że część zgłaszających się testerów poleci w chuja.
Bo tak jest zawsze? Lepiej mieć więcej testerów/sędziów/etc. niż mniej.
Tutaj własnie chodzi o to, aby było jak najmniej powodów do narzekania.Słowik wrote:Będą mapy, będziecie mogli narzekać.
Dokładnie, ja się zgłaszałem na admina/testera co kolwiek zeby pomoc, to nie wiem czemu ale jak człowiek chce pomoc to nie a jak już jest za późno to wielkie halo bo się nie zdarzy... oRAR kurrrwa a nie pierdolicie kto co zjebał..misza0 wrote:Mapą kwali może być każda mapa nadesłana, tak? Z poprzednich postów wynika, że sprawdzona nie jest nawet połowa map. Czyli mapa kwali nie została wybrana ze wszystkich tylko z tych sprawdzonych.3. mapa na kwali już wiem jaka będzie
A co do testerów - to nie można było wziąć większej ilości testerów? Z 10? Zawsze wiadomo, że jakiś tester/admin/etc. będzie się obijał i bierze się kilku więcej.

pojadłbyś sobie, co?Lexiu wrote:Naleśnikową imprezę!
Mój post był do Miszy, wg którego taka sytuacja ponoć miała miejsce podczas ostatnich PL, nie odnosił się do testerów. Wiem w jakiej jesteście teraz głupiej sytuacji i musicie gonić. Jednak gdyby wszystko było na bieżąco i osoby nie wypadły (których nikt nie przypilnował i w odpowiednim czasie nie załatwiono zastępstwa) to na spokojnie daliby radę i nikt nie miałby tutaj zastrzeżeń.Key. wrote:Abszt, trochę trudno o przejechanie mapek na miesiąc przed obecnym PL, jak miesiąc i trzy dni przed rozpoczęciem ZACZĄŁ się nabór tras. btw. teraz masz 62 mapy, w paczce z 11 sierpnia było ich 32. przejechać 30 map na miesiąc przed turniejem, jeśli zostały one nadesłane MAX 2 tygodnie przed? życzę powodzenia.