ESWC-Zczaj to!!!!
ESWC-Zczaj to!!!!
będę o to walczyc....ale z waszej gadki wynika ze tylko od <16...
Jakub nawet powiedzial ze tylko od 18....strach się bac...sprobuje Olo...
Jakub nawet powiedzial ze tylko od 18....strach się bac...sprobuje Olo...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ESWC-Zczaj to!!!!
wg mnie nie powinni dawac ograniczen wiekowych w koncu najwazniejsza będzie dobra zabawa a jak zabawa to ze wszystkimi 
Bo na pewno sa ode mnie lepsi mlodsi gracze mysle ze nie tylko Nawro, tymbardziej ze teraz mam mało czasu na kompa po 1. bo musze udawac ze się ucze a po 2. jak już gram to w TMU i zwykle jest to tylko trening do FET bo czasu niestetyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nie mam za dużo... (dzięki starszym ahhh...)
Ogolnie to będzie fajnie
Ja już się szykuje zeby wyruchac Khasiusa tak jak jednego koleszke 2 lata temu pojechalismy cala klasa ahhh
Szczegol ze każdy mial spodnie itd na d*pie i ze chlopaczek nic nie robil tylko udawalismy ze go jedziemy (mial spodnie zeby nie było
), i tak byla mega afera na cala nasza szkole a rodzice poprzychodzili na zebranie ktore było zorganizowane w trybie natychmiastowym z obecnoscia obowiazkowa 
JEszcze dziwnym nieszczesciem nasza wychowawczyni jak usiadla na swoje krzeslo zobaczyla piękne usta z jezykiem wszystko ładnie wykolorowane markerem z chmurka "siadaj to wylize ci dupe"
Khasius szykuj się dupy ci nie będę lizal ale pojedziemy cie
:D:D Nie tylko ja
Zaloz se ochraniacze na sutki ;p
pozdro
Bo na pewno sa ode mnie lepsi mlodsi gracze mysle ze nie tylko Nawro, tymbardziej ze teraz mam mało czasu na kompa po 1. bo musze udawac ze się ucze a po 2. jak już gram to w TMU i zwykle jest to tylko trening do FET bo czasu niestetyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nie mam za dużo... (dzięki starszym ahhh...)
Ogolnie to będzie fajnie
JEszcze dziwnym nieszczesciem nasza wychowawczyni jak usiadla na swoje krzeslo zobaczyla piękne usta z jezykiem wszystko ładnie wykolorowane markerem z chmurka "siadaj to wylize ci dupe"
pozdro
ESWC-Zczaj to!!!!
ej no ;p no to sobie nie pogram :p dobra jeb** tam i tak bym nic nie wygral
ale w końcu poznam was tylko się zastanawiam czy ubrac żółty dres czy różowy ? hmm :p
Mahhahahaha k mam downa . Ale oki . Wezme dowód tymczasowy pokaze im i powiem ze mam 18 lat . jeżeli sa debilami będę gral jeżeli nie to trudno :p
// prawdopodobnie
kolega mi zrobi legitymacje szkolna z inna datą
i tak nie wygram a sobie pogram jak się uda :p
Mahhahahaha k mam downa . Ale oki . Wezme dowód tymczasowy pokaze im i powiem ze mam 18 lat . jeżeli sa debilami będę gral jeżeli nie to trudno :p
// prawdopodobnie
ESWC-Zczaj to!!!!
Tak Holus poznamy się wszyscy wy się poruchacie i robimy furore^^ ale kurde co z tym pozwolenie? ja przywioze im tone pozwolen puszcza mnie?:>

ESWC-Zczaj to!!!!
@h0lus w różowym, albo żółtym dresie i tak cię nie wpuszczą 
To nie Gay Party
To nie Gay Party
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
ESWC-Zczaj to!!!!
Holus wszystkim organizatorom klęknie do miecza ^^ to go pewnie wpuszczą 
ESWC-Zczaj to!!!!
olo, ja nie jestem gay.
fakt, ze podoba mi so twoja d*pa, nie odrazu o tym znaczy.
czy ty myslisz, ze w wiezieniu, to trzeba być gayem, aby się spodobaly dupki mezczyzn?
wiesz, jak się tam siedzi 2 lata, to tam prawdziwych dupek brakuje, i bierze się co jest.
tak się do tego przyzwyczailem, ze już teraz w wolnym swiecie tez od czasu do czasu spodoba mi się dupka jakiegoś slodkiego chlopaczka.
a naj bardziej lubie takich rapperow jak Ciebie, takich 17 letnich twardzieli.
lubje jak zaczynaja jekac jak pierwszy raz poczuja o ile da się ich anus rozszerzec
wiec pozdro olo, mam nadzieje, ze się spotkamy w poznaniu, slodziutki
aha, i nie boj się, będę do Ciebie ekstra mily, i będę się toba opiekowal caly weekend
fakt, ze podoba mi so twoja d*pa, nie odrazu o tym znaczy.
czy ty myslisz, ze w wiezieniu, to trzeba być gayem, aby się spodobaly dupki mezczyzn?
wiesz, jak się tam siedzi 2 lata, to tam prawdziwych dupek brakuje, i bierze się co jest.
tak się do tego przyzwyczailem, ze już teraz w wolnym swiecie tez od czasu do czasu spodoba mi się dupka jakiegoś slodkiego chlopaczka.
a naj bardziej lubie takich rapperow jak Ciebie, takich 17 letnich twardzieli.
lubje jak zaczynaja jekac jak pierwszy raz poczuja o ile da się ich anus rozszerzec
wiec pozdro olo, mam nadzieje, ze się spotkamy w poznaniu, slodziutki
aha, i nie boj się, będę do Ciebie ekstra mily, i będę się toba opiekowal caly weekend
ESWC-Zczaj to!!!!
ihaaaaaaaa
niejade do poznania
i nie skorzystam z Twojej "zagrywki"
znajdz se innego 
ESWC-Zczaj to!!!!
radus, to może ty jeszcze jesteś wolny?
bo khasius jest mi troszke za stary, ma już powyzej 20 lat, dziadek
bo khasius jest mi troszke za stary, ma już powyzej 20 lat, dziadek
ESWC-Zczaj to!!!!
No stara d*pa ze mnie, ale spokojnie Jakub, kogos tam na pewno znajdziesz.
Zobacz jaka ekipa ze slaska się wybiera, jest w czym przebierac. 
ESWC-Zczaj to!!!!
Jakub wiesz daje dupki ale tylko gdy się nawpier*** antykoncepcji^^ dorba zobaczymy może Ci dam zoabcze:D a raperem hmm trochę rymuje^^

ESWC-Zczaj to!!!!
ja se musze zalac betonem na wszelki wypadek , bo kto wie co się może stać 
ESWC-Zczaj to!!!!
haha ale będzie zabawa.
już nas wszystkich tam widze wieczorem w knajpce przy piwach, i będzie smiech jak g*wno. każda klutnia internetowa będzie zapomniana w mig.
stawiam ci piwo radus, peace.
@szopinski
bardzo chciał bym zobaczyc twoja twarz w tym momencie, kiedy będzie ci się chcialo srac, a tam beton w d*pie
ale nie ma sprawy, schylisz się, a my będziemy ci pomagac, mlotkiem stalowym w dupe ci walniemy 
EDIT: w poznaniu już bylem parę razy, mozna tam się nie zle bawic.
dzieciaczki do wyra o 22:00, a starsi se do klubu pojda na dupeczki.
już nas wszystkich tam widze wieczorem w knajpce przy piwach, i będzie smiech jak g*wno. każda klutnia internetowa będzie zapomniana w mig.
stawiam ci piwo radus, peace.
@szopinski
bardzo chciał bym zobaczyc twoja twarz w tym momencie, kiedy będzie ci się chcialo srac, a tam beton w d*pie
EDIT: w poznaniu już bylem parę razy, mozna tam się nie zle bawic.
dzieciaczki do wyra o 22:00, a starsi se do klubu pojda na dupeczki.
ESWC-Zczaj to!!!!
ja natomiast proponuje trochę inna metode relaksu i zapoznania po turniejuu mianowice jakiś fajny koncercik z tego co wiem to 28 w poznaniu gra m.in Muchy, car is on fire.
*... i wszystko jasne.
ESWC-Zczaj to!!!!
Jakub nie zapomnij zeby mi coś przywiesc
gadalismy o tym na TSie !:D hyhy nie no olo
koncert ?:) lepiej do pubu ;p pogadac , posmiac się w spokoju 
ESWC-Zczaj to!!!!
ehh morolo, nie lubisz dupeczek? 
no ale co, jak mozna tam pic piwo i będą tam dupeczki to mogę tez tam isc
ale na tym starym mieście poznania, czy jak to się nazywa, jest sto tysiecy knajpek i cafe, gdzie co wieczor graja jakieś kapele wcale nie zle, wiec będzie git.
EDIT: holus, owszem, już ci kupilem o co mnie prosiles na ts.
rozszerzasz analny już mam dla Ciebie, ale te latexowe ubranie jeszcze nie znalazlem. jaki jeszcze raz był to rozmiar?
no ale co, jak mozna tam pic piwo i będą tam dupeczki to mogę tez tam isc
ale na tym starym mieście poznania, czy jak to się nazywa, jest sto tysiecy knajpek i cafe, gdzie co wieczor graja jakieś kapele wcale nie zle, wiec będzie git.
EDIT: holus, owszem, już ci kupilem o co mnie prosiles na ts.
rozszerzasz analny już mam dla Ciebie, ale te latexowe ubranie jeszcze nie znalazlem. jaki jeszcze raz był to rozmiar?
ESWC-Zczaj to!!!!
ja mogę isc wszedzie byle nie na techno. Jazz blues funky reage rock metal wszystko byle muzycznie tam tez dupy będą a jak wbije z ogromnych pucharem i biletem do paryza to wszystkie przyleca 
*... i wszystko jasne.
ESWC-Zczaj to!!!!
może pojdziemy gdzies sobie ekipa i jakieś flaszki się kupi i jazdaaaaaa
hehe jak pojdziemy do Pubu to Jakub postawie Ci 3 brony;]