bo zupa byla za slona, tak jak pisza inni, jeśli chcesz odzyskac reputacje miej swoja pokute za grzechy wobec nas, zmien nick i wy****dalaj z polskich servow, jak już wszyscy o Tobie zapomna i o 2f2f (2 miechy min.) to wtedy mozesz sobie wrocic ale już nie jako master, bo będziesz tez m@stełemMaster wrote:Po co?
Liga II » Runda 5: 2F2F vs PZ-
no master taka jest prawda. nigdy o Tobie nie zapomną ludzie tak jak jest. możesz tylko założyć nowe konto i nikomu nie mówić, że to Ty. no i udawać wtedy, że jesteś normalny. to jedyny sposób na nowy start. jak będziesz jeździć pod nickiem Master a tylko klan zmienisz, to tak czy inaczej ludzie będą Cie traktować tak samo jak teraz. kropka. no może jak z pół roku poczekasz i nie będziesz nic robić to te wspomnienia trochę się zatrą. z tym, że tak czy inaczej gracze TMN NIGDY nie zapomną, że było 2f2f, w nim Master i całej tej historiiMaster wrote:Ja pier**le...

I wszyscy żyli długo i szczęśliwieCoof wrote: no master taka jest prawda. nigdy o Tobie nie zapomną ludzie tak jak jest. możesz tylko założyć nowe konto i nikomu nie mówić, że to Ty. no i udawać wtedy, że jesteś normalny. to jedyny sposób na nowy start. jak będziesz jeździć pod nickiem Master a tylko klan zmienisz, to tak czy inaczej ludzie będą Cie traktować tak samo jak teraz. kropka. no może jak z pół roku poczekasz i nie będziesz nic robić to te wspomnienia trochę się zatrą. z tym, że tak czy inaczej gracze TMN NIGDY nie zapomną, że było 2f2f, w nim Master i całej tej historii
Planuje zmienić nick razem z nowym klanem.
Planuje zmienić nick razem z nowym klanem.
tfaeftfaefmastełthepałówa
lepiej zmień też GG bo cie nadal będę wkurzał
tfaeftfaefmastełthepałówa
lepiej zmień też GG bo cie nadal będę wkurzał
Last edited by TunoPL on 07 September 2007, 19:34, edited 2 times in total.
Wygraliśmy 3:0 
zaraz będą screeny i komentarz
SCREENY:

JAk widać walka dosyć wyrównana, ale tego się raczej można było spodziewać (przynajmniej ja się tego spodziewałem) ponieważ nie jechaliśmy w optymalnym składzie... Bad Olo niestety nie mógł dzisiaj się z nami bawić, Dadi się w ogóle nie pojawił a Twist miał problemy z komputerem :/
Najwięcej emocji dostarczyła nam 2 trasa, walczyliśmy punkt za punkt, a żeby tego było mało, to trzeba powiedzieć, że na tej mapie to 2f2f było z reguły na prowadzeniu w punktach, cały czas mieli punkt przewagi do stanu 6:5, potem 2 nasze wygrane i ostatecznie mapa nasza
Wielkie dzięki dla Kamilosa i Bibu, a także dla całej trójki 2f2f (chociaż mogliby mniej przeklinać w przerwach między rundami)
zaraz będą screeny i komentarz
SCREENY:

JAk widać walka dosyć wyrównana, ale tego się raczej można było spodziewać (przynajmniej ja się tego spodziewałem) ponieważ nie jechaliśmy w optymalnym składzie... Bad Olo niestety nie mógł dzisiaj się z nami bawić, Dadi się w ogóle nie pojawił a Twist miał problemy z komputerem :/
Najwięcej emocji dostarczyła nam 2 trasa, walczyliśmy punkt za punkt, a żeby tego było mało, to trzeba powiedzieć, że na tej mapie to 2f2f było z reguły na prowadzeniu w punktach, cały czas mieli punkt przewagi do stanu 6:5, potem 2 nasze wygrane i ostatecznie mapa nasza
Wielkie dzięki dla Kamilosa i Bibu, a także dla całej trójki 2f2f (chociaż mogliby mniej przeklinać w przerwach między rundami)
Last edited by Face on 09 September 2007, 20:30, edited 2 times in total.
trzeci screen mi się nie chce powiększyć :/ widzę, że 2f2f wcale tak łatwo skóry nie sprzedało 

3 screen poprawiony, już się wyświetla 
a 2f2f rzeczywiście łatwo się nie poddawało
Ale i tak liczy się końcowy wynik, a ten na naszą korzyść
a 2f2f rzeczywiście łatwo się nie poddawało
Ale i tak liczy się końcowy wynik, a ten na naszą korzyść
2f2f cieszcie się ze olo nie było bo byście mieli w pizu małych pkt mniej
ale itak gratki się należą ładnie się staraliście.
Dzięki za mecz PZ- oraz dzięki dla tych którzy nam gratulują
. Niestety mecz przegraliśmy 0:3, ale jak widać walka była zacięta. Popełnialiśmy sporo błędów co głównie przyczyniło się do naszej porażki. Niestety jechaliśmy także w nie najlepszym składzie
. Ale cóż taka jest gra, raz się wygrywa raz przegrywa
[ Dodano 09 września 2007, 21:07 ]
Mam nadzieję, że mecz z SOD już wygramy pewnie 3:0
Mam nadzieję, że mecz z SOD już wygramy pewnie 3:0
Last edited by Master on 09 September 2007, 22:24, edited 1 time in total.
a to ciekaweMaster wrote:Dzięki za mecz PZ- oraz dzięki dla tych którzy nam gratulują. Niestety mecz przegraliśmy 0:3, ale jak widać walka była zacięta. Popełnialiśmy sporo błędów co gównie przyczyniło się do naszej porażki. Niestety jechaliśmy także w nie najlepszym składzie
. Ale cóż taka jest gra, raz się wygrywa raz przegrywa
![]()
Mam nadzieję, że mecz z SOD już wygramy pewnie 3:0![]()
Last edited by Coof on 09 September 2007, 21:12, edited 1 time in total.

Masteł zebyś się nie podniecił zawczesnym zwycienstwem nie damy się
i to dla nas będzie 3-0 zmiażdzymy was KD jest dużo lepsze odwas a jednak niebyło tak żle
i to dla nas będzie 3-0 zmiażdzymy was KD jest dużo lepsze odwas a jednak niebyło tak żle
Mecz SOD vs 2F2F się komentuje w innym temacie. Wracajac do meczu z PZ to mapa freda w moim wykonaniu to zenada strasznie czesto się rozwalalem na tej szykanie przed skokiem. Ale najbardziej zal 2 mapy cobhama bo tam prowadzilismy 6:5 a i tak przegralismy . Gdybysmy wygrali cobhama byloby 1:1 a na multilapie bysmy jeszcze jakas walke nawiazali i być może bysmy mieli szanse na zwyciestwo ale gdyby babka wasy miala.. 
nie ma co gdybac
gg PZ-
nie ma co gdybac
gg PZ-
GZ PZ wyniku no i dla 2f2f myslalem ze będzie cie mieli goszy wynik ale widze ze jednak nei braklo wam czasu to treningu
btw. Kurde niech mi ktos powie Czemu jak wlaczam tmn i klikam internet to mi się pojawia "can not init network"
SZukalem na google i nic konretnego nei znalazlem. na tmpl.info był jeden temat ale tez zadnej konkretnej odpowiedzi.
Przeinstalowywalem już srałem a nawte pierdziałem i nic...
Wczesniej mi chodziła druga instalka tmn ale teraz już zadna nie chodzi..
grać nie mogę ino na na solo mogę mapki bo nawet na lanie servera ne mogę bo to samo pisze.
btw. Kurde niech mi ktos powie Czemu jak wlaczam tmn i klikam internet to mi się pojawia "can not init network"
SZukalem na google i nic konretnego nei znalazlem. na tmpl.info był jeden temat ale tez zadnej konkretnej odpowiedzi.
Przeinstalowywalem już srałem a nawte pierdziałem i nic...
Wczesniej mi chodziła druga instalka tmn ale teraz już zadna nie chodzi..
grać nie mogę ino na na solo mogę mapki bo nawet na lanie servera ne mogę bo to samo pisze.

hyhy
Niestety po tym meczu chyba nie ma już co liczyć na baraż 
To jak? Organizatorzy olewaja lige po maxie czy tylko olewaja? ;>
EDIT : już wiem czemu nie ma aktualizacji
EDIT : już wiem czemu nie ma aktualizacji