PL6 - trasa kwalifikacyjna

Locked
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

No właśnie, niby powinienem być za swoim klanem, ale w tej wypowiedzi to wlaśnie flagg przegiął...
Nawet u nas w klanie tyko on tryska takim optymizmem, i chyba wmawia sobie, że pojechaliśmy dobrze i mamy duże szanse -___-, a ta nie było.
A już na pewno ni można się tym chwalic tana fotum ogólno klanowym, i szczerze to bardzo was rozumiem, że naskoczyliście na niego, a w efekcie na nas.

Sorry Leoś, że nie wspieram, ale tak uważam ^^
Image
Image
Image
[ladderbar]
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

a kogo obchodzi jak K&D pojechało :shock:

ziew
PITMaN
Pirat drogowy

Post by PITMaN »

8) 8) 8) nie wiem o co tu kurde kłótnia się rozchodzi, tee noo ale weście pokażcie że jesteście lepsi i doroślejsi - to do obu stron - i skończcie bo się z jakiegoś krzywego powodu bulwersujecie - no może nie aż tak krzywego - ja wam radze dla św. spokoju browara na uspokojenie wypić i będzie dobrze. GL dla tych co jeszcze kwali nie jechali 8) 8) 8)
Image
Image
Image
m@rcin
Jeździ konno

Post by m@rcin »

za to mozecie mi dac bana albo nie
ale chyba sa zasady ze za 3 warny się wylatuje :EEE
to jakub już 2 razy powinien wyleciec :x
http://marcin.jestmistrzem.pl

proszę adminow o zmianę nicku na monkey*
*jeslij zajete to monkey'
glooooooooooch!
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by glooooooooooch! »

Gdyby wszyscy mieli dostawać warny za to co Jakub to nikog by tu nie było 8)
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

1X4rd451 wrote:
Jarecki wrote:
Rolandflagg wrote: 1. lige mamy już prawie pewna jak się nic zlego nie stanie :)
a wiec drzyj sceno TMN! ^^
Panie Flagg nie bądź Pan taki pewny bo się mozna przeliczyc czasami, jak mi już Maxer (pozdro) powiedział jedzie 4 zawodników nie 1 wiec mysle ze warto by było zachowac skromnośc i stłumic w sobie entuzjazm, niemniej jednak nadzieje trzeba miec. Szczerze mówiac ja osobiscie nie podzielałbym tego ale zycze jak najlepiej. Pozdro

Sory ale z tego co wiem jak dobrze wiem to was zabraknie . A szkoda.
AHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHHHHHAHAHAHAHAHAHA

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

NIKT MNIE TAK NIE ROZSMIESZYL W TYM ROKU! :D

GG XARD!

a ty fistashi idz pracowac w wyborczej.

pzdr.

@edit : nie wiem, czy chodzilo ze zabraknie K&D albo TCW, xardziu. :) zrozumialem TCW, jak K&D to soracz :P
marek
Doświadczony driver

Post by marek »

ty się xyx Fista nie czepiaj bo sam mówiłeś że jesteś żołnierzem :?
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

Flagg nawijał o tym czasie poniżej 59 a już było po kwali gdzie zrobił 59:46 więc nie wime po co to pb które raz mu się udało wykręcić pisał.
Czas K&D na kwali oczywiście łączny to 3.58.65
Czas kwali: 3:58:65 (Flagg: 59:46, Fistashi: 59:55, Derty: 59:65, Paweł 59:99)
ty się xyx Fista nie czepiaj bo sam mówiłeś że jesteś żołnierzem
a ja lachociągiem i co wierzysz w to??? Jeśli nie widziałeś kogoś na oczy nie rozmawiałeś z nim na skypie czy ts albo nawet nie widziałeś zdjęcia to niech sobie gada nawet że jest kosmonautom albo męską dziwką, nie rozumiem dlaczego niektórzy ludzie potrafią wszystko tak łyknąć.
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

marek wrote:ty się xyx Fista nie czepiaj bo sam mówiłeś że jesteś żołnierzem :?
panie, pan głuchy jest!
nie wiem o co mu chodzi, nawet nic takiego nie wspominalem ;asdf
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

ale imho xyx najbardziej spamujesz w tym temacie a z pl6 masz najmniej wspolnego

@king
leon = gobis

ja popieram kasowanie spamu, szczegolnie tego co nic nie wnosi do omawianej dyskusji
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

a wlasnie ze wnosi, panie seque, a pan jako bohater 2 stronny niech się nie udziela ; ]

wiem, ze tutaj było coś, czego niektorzy niewidzieli, nierozumieli, wiec się lepiej niech teraz nie wypowiadaja.
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

m@rcin wrote:za to mozecie mi dac bana albo nie
ale chyba sa zasady ze za 3 warny się wylatuje :EEE
to jakub już 2 razy powinien wyleciec :x
za krotko tu jesteś zerby wiedziec co zrobil i jak wartosciowy jest jakub dla sceny.
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Ależ Xyksiu drogi, nie startujesz w pl6, wiec dobrze Seque mówi. Akurat w tym temacie, to ty, a nie my masz najmniej do powiedzenia. :)

A co do twojego nie wątpliwie dowcipu na wysokim poziomie o mojej pracy w Wyborczej, to nie powtarzaj się po Jakubie i Szopku, bo akurat ty masz najmniejsze prawo mnie obrażac, a ich cąłkowicie rozumiem, dotarło?
(sam byłem przy tym jak mówiłeś o żołnierstwie ;) )

Btw. I pomyślec, że wstawiałem się za Ciebie u Rip,a a ty mi się tak odpłacasz xD

//edit:
Poza tym ludzie, to jest internet, zastanówcie się, czy naprawdę warto skakac sobie nawzajem do gardeł? Rozegrajmy ten turniej w przyjaznej atmosferze, niektórzy robili głupiio, niektózy bardziej głupio, i tak po prostu jest.

bless_ ya, peace i te sprawy :)
Image
Image
Image
[ladderbar]
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

ależ, orzeszku drogi, startuje w PL6 i mam tyle samo do powiedzenia, co inni szarzy ludzie.

a z tą wyborczą to wcale nie jest żart, ja Ci wciąż wierze na słowo, że ty tam pracujesz. życze wysokich zarobków, byleś tylko rodzine utrzymal!
bo akurat ty masz najmniejsze prawo mnie obrażac
sorry, ale tak samo mi wciskales kit z wyborczą, dziecmi itd., jak Jakubowi i Szopkowi, wiec nie widze roznicy.
(sam byłem przy tym jak mówiłeś o żołnierstwie Wink )
ja naprawdę nie wiem o co chodzi, może mi ktos wytlumaczyc? jakiś quote, czy cus. bo nie lubie z dupy przytoczen
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

A, chyba, że startujesz, to przepraszam najmocniej, mój błąd xD
A, skończ z tą ironią, bo ja naprawdę nie mam ochoty się kłócic.
Co do tego, że ty masz najmniejsze prawo, to dlatego, że Jakub i Szopek, mają u mnie duuuuży szacunek, tak zresztą jak u lwiej większości użytkowników, i uważam że są na tyle inteligentni itp., że wobec NICH postępowałem najzwyczajniej w świecie nie fair.
Wobec Ciebie niby robiłem to samo, ale to jednak nie na twojej opinii mi zależy, szczególnie kiedy zachowujesz się w taki a nie inny sposób.

Co do żołnierstwa, mówiłęś to kiedyś na jakimś serwie, przecież oczywiste że nie pamiętam dnia ani godziny ;)
Image
Image
Image
[ladderbar]
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

przeciez oczywiste ze teraz stawiasz się za swoim klanem, który wymyslil to nie wiem skad ;-)

w ogole nie wiem o co chodzi, jakim zolnierstwem? ja zolnierzem jestem? :shock:

trudno, ze Ci nie zalezy na mojej opinii. ale akurat mnie to najmniej interesuje.

dziwne, ze nie masz szacunku do mnie. akurat powinienes miec do wszystkich, za to co kiedyś zrobiłeś.

ale nvm fistashi, powodzenia tam, hej w wyborczej!
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Nie powiedziałem, że nie mam do Ciebie szacunku. na pewno jednak mniejszy niż do Szopka czy Jakuba.
Poza tym - ok, za to co kiedyś zrobiłem, mam do wszystkich szacunek i żałuje tego, chyba to widzisz, i to w tym momencie zachowujesz się nie fair, cały czas wypominając mi to, i z tego powodu obrażając, chociaż przepraszałem za to milion razy. Możesz mi powiedziec dlaczego to robisz? Przecież osobiście cie to nie skrzywdziło.
Image
Image
Image
[ladderbar]
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

dlaczego? nie lubie być oszukiwanym :/.

cala scena pamieta wyborcza i dzieci, cala scena widzi, ze probujesz kozaczysz albo przytaczasz jakieś zolnierze nie wiem skad.

wiec najlepiej skoncz już się udzielac, proszę. to do niczego nie prowadzi. wiem, ze bronicie fistashiego probujac mowic ze jestem jakims zolnierzem, bo ja wcale nigdy w zyciu nic takiego nie mowilem, wiec nie musicie go w taki sposob bronic :)
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Dobra, spoko, ja nie zamierzam ci niczego wmawiac ani udowadniac. Wydaje mi się po prostu że coś takiego było.

Nie rozumiem tylko, podczas gdy ja mam dobre zamiary, ty dalej mnie obrażasz, co?
Ja próbuje kozaczyc? Przepraszam, ja próbuje teraz wyłacznie dojśc do porozumienia i zgody, ty ciągle szukasz powodów do kłótni.
Mówie, przepraszałem już miliardy razy, a mimo to dalej mi to wypominasz. Nie możesz żyć w zgodzie? Kiedy błeś w GT, to dobrze nam się rozmawiało.
Image
Image
Image
[ladderbar]
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

a mi się wydaje, ze ktos kit sprzedaje ;)

ja Cie nie obrazam, ja tylko mowie.
BTW, jak bylismy w GT, to ty miałeś 23 lata i pracowales w wyborczej :) wiec wiesz..
Locked

Return to “Polish League 6”