ESWC 2008, co, kiedy i gdzie?
jestem tylko ciekaw jak sobie radzą ze stresem, nikt ci nie mówił bax ja byles na eswc? ;d
a ja jestem ciekawy jak wyglada jazid ;d przypominam jego jazde - http://www.speedyshare.com/668719434.html 
jak tam bylem to stres mialem tylko raz jak wstalem, spokojnie zszedlem na sniadanie i sobie obkladam buleczki a tu wlatuje ktos ze za 15 minut jadę i dzwonili po mnie xDDLooKaSh wrote:jestem tylko ciekaw jak sobie radzą ze stresem, nikt ci nie mówił bax ja byles na eswc? ;d
a stres ? z tego co pamietam to xenogear jak go widzialem jak jezdzi to wystawia jezyk z ust z czestotliwoscia onanizowania się, także pozory myla, oni sa zdenerwowani ale potrafia przy tym jeździć
a jak sobie radza ? - graja wieczorami w hotelu do poznej nocy w trasy na lapkach i tyle, czego wiecej mogles się spodziewac po zrylcach
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
myslalem ze normalniejsi sa;Fbax wrote:jak tam bylem to stres mialem tylko raz jak wstalem, spokojnie zszedlem na sniadanie i sobie obkladam buleczki a tu wlatuje ktos ze za 15 minut jadę i dzwonili po mnie xDDLooKaSh wrote:jestem tylko ciekaw jak sobie radzą ze stresem, nikt ci nie mówił bax ja byles na eswc? ;d
a stres ? z tego co pamietam to xenogear jak go widzialem jak jezdzi to wystawia jezyk z ust z czestotliwoscia onanizowania się, także pozory myla, oni sa zdenerwowani ale potrafia przy tym jeździć
a jak sobie radza ? - graja wieczorami w hotelu do poznej nocy w trasy na lapkach i tyle, czego wiecej mogles się spodziewac po zrylcach

żeby grać tak jak oni to nie można być normalnym:(
ciekawe ile godzin przesiedzieli przed tmn,tmnf od początku swojej kariery ^^ myśle ze to liczba 4,5 cyfrowa ^^
nom, a na starosc pewne choroby alzheimera i zwyrodnienie stawow, zaniki poduszek dyskowych w kregoslupie i slepota i tiki twarzeowe (ktore xeno już ma), ich zdrowie i pozostaje pytanie czy warto 
mysle ze na naszym poziomie warto się pobawic w polskie eswc by tam być i przezyc to
czekam teraz nazdjecia od chlopakow 
mysle ze na naszym poziomie warto się pobawic w polskie eswc by tam być i przezyc to
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Back piczki 
Tak na szybko powiem tyle, jak zobaczylem co Toni odpierdala w TMNF grajac JOY'em to się oszczalem
(tego się nie da opisac
)
Tak na szybko powiem tyle, jak zobaczylem co Toni odpierdala w TMNF grajac JOY'em to się oszczalem

yoyoyooyyooo
welcome back khasius!!!

welcome back khasius!!!

Welcome back!!!

Last edited by SykeS on 30 August 2008, 13:07, edited 1 time in total.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
witamy z powrotem 
- OrdonekQ7
- Moderator
witamy "kasiu" w Polsce ;p

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
wlasnie on gra no jou'u nie ? zastanawiam się jak tak mozna 
łapie chwile te słodziutkie... choć krótkie.
eee, trzeba być pro... :shock:
łapie chwile te słodziutkie... choć krótkie.
Witaaaaam khasiusa i lecha 
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1