PL7 - preselekcja map
PL7 - preselekcja map
Sory diablos ale tam u was nie widze zabardzo kogoś kto zawsze ma czas:vegas jak ma czas to zagra,nawias tak samo,ty majkel i?
PL7 - preselekcja map
mus to mus ;D
- Sajlas, który się do tego pali jak do Meg,
- Phoinixior(w sensie marek), który jak ma czas to jest bot,
- Jero niezawodny ;p
A jak zjebiemy to na pewno nie bedizemy za P4G
Wszystko się okaże, nie lubie pierdolenia i przechwałek King ;*
- Sajlas, który się do tego pali jak do Meg,
- Phoinixior(w sensie marek), który jak ma czas to jest bot,
- Jero niezawodny ;p
A jak zjebiemy to na pewno nie bedizemy za P4G
Wszystko się okaże, nie lubie pierdolenia i przechwałek King ;*

PL7 - preselekcja map
a NAR to co? ;p
PL7 - preselekcja map
może przedyskutujcie, kto będzie w jakiej lidze i poprostu nie grajmy?
PL7 - preselekcja map
Proponuję ankietę to odrazu określimy na jej podstawie miejscaJakub wrote:może przedyskutujcie, kto będzie w jakiej lidze i poprostu nie grajmy?
PL7 - preselekcja map
Majkel, a Aleksa u Was przypadkiem nie ma? Wg mnie jest jednym z lepiej prezentujących się u Was. A przy okazji, to nie ma co chwalić dnia przed zachodem. Ba, nawet wschodem, bo do PL7 kupa czasu. Nie pierdolcie, że Wy jesteście lepsi od kogoś, kogo nawet nie widzieliście, jak się sprawuje na trasach na PL7. I tak, jak gada Jakub (przynajmniej tak zrozumiałem): nie pierdolcie, na PL pokażecie, czy te przechwałki tutaj były zasłużone, czy tylko na wyrost.
PL7 - preselekcja map
Jakub wrote:może przedyskutujcie, kto będzie w jakiej lidze i poprostu nie grajmy?
iam wrote:nie pierdolcie
iam wrote:te przechwałki
Majkel wrote:nie lubie pierdolenia i przechwałek
Co do Aleksa to się zgadzam, ale go ni widu ni słychu... Czasem wpadnie ;d

-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL7 - preselekcja map
NIe wiem nie czytam waszego pierdolenia:D..ale do tych co decysują!!:] jeśli to przeczytaja oczwysicie:P!!!:]
DAWAC 8 drużyn!!!!!!!!!!!!!!:]
Just try:] będzie git:] i promise;]
DAWAC 8 drużyn!!!!!!!!!!!!!!:]
Just try:] będzie git:] i promise;]
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL7 - preselekcja map
Moim zdaniem jest 8 drużyn na tyle mocnych żeby nie było problemów ( tzn. zero w/o itd.) a rywalizacja byłaby większa.Ale jeżeli Ordonek pisze, że 8 drużyn to chyba postanowione ?
PL7 - preselekcja map
Jakby nie patrzec to w tej chwili jest nawet 10 takich drużyn które mogłyby coś powalczyć.
PL7 - preselekcja map
To taki team chyba :pLoxley wrote:a NAR to co? ;p
@Topic : ciekawy jestem co powiedzą eksperci nt. mojej mapy, przed chwilą ją przejrzałem na chłodno i muszę powiedzieć, że wcale mi się nie podoba, nie wiem czy jestem dziwny, czy jaki, że robię mapy, które mi się nie podobają
PL7 - preselekcja map
Też tak mam. ;d
PL7 - preselekcja map
zamknac japy, stworzcie sobie temat "ustalamy podium pl7 - glosowanie SMS" i tam takie rozmowki przeprowadzajcie, ok? 
propo map - ludzie, nie pakujcie tego dirta na sile, skoro na 1 rzut pka on tam nie pasuje; nie kombinujcie; nie badzcie bardziej oryginalni od innych, kosztem buga, plynnosci itp...
propo map - ludzie, nie pakujcie tego dirta na sile, skoro na 1 rzut pka on tam nie pasuje; nie kombinujcie; nie badzcie bardziej oryginalni od innych, kosztem buga, plynnosci itp...
PL7 - preselekcja map
fajnie by było, uslyszec od administratora ligi, czy i czemu podjal zmianę ilosci teamów bieracych udzial w pl7.
nie chce się czepiac, ale takie rzeczy się ustala z teamami, nie samemu, bo nie tylko podluza to liga o dwa tygodnie, ale także nie wiem jaki jest w tym wiekszy sens i dla lepszych i dla slabszych teamów.
sadzac po wynikach pl6 i po lanach sa 4 najmocniejsze teamy z pewna przewaga nad innymi, wiec ani lepszymi, ani slabszymi dobrze to nie zrobi, jak wyniki będą 21-2.
pamietam wypowiedz jednego gracza z dosc mocnego teamu XX w meczu z nami w pl6. przy wyniku okolo 16:0 napisal na czacie, "jaki to ma sens?".
to nie ma absolutnie brzmiac jakos chwalipienskie, ale czy to dla slabszych teamów mialo by sens trenowac caly tydzien, aby na koncu był ewentualnie taki wynik? czy za to oplaca się przedluzac lige o 2 tygodnie, kiedy ludzie nie będą już mieli czasu na trening lub nie bada już mieli takiej motywacji jak na poczatku?
moim zdaniem wlasnie takie wyniki robia lige nudna, wiec jestem za tym aby było jak najmniej teamów.
powtarzam, ze nie chce z tym urazic slabsze teamy, ale jestem za ciekawa, wyrownana liga.
poto mamy wlasnie kwalifikacje, zeby każdy team mogl pokazac, na co jego stac bez stresu na TA.
jak nie uda się danemu teamowi weisc w top6 na TA, gdzie tylko raz w 15 min musi zrobić dobry czas, to sorry, ale nie nadaje się na 1. lige, gdzie będzie musial to samo co w kwali robić tylko ze czesciej bo na rundach.
jeżeli jednak się myle, a nie będzie zmiany na 8 teamów, to mojego posta nie było.
nie chce się czepiac, ale takie rzeczy się ustala z teamami, nie samemu, bo nie tylko podluza to liga o dwa tygodnie, ale także nie wiem jaki jest w tym wiekszy sens i dla lepszych i dla slabszych teamów.
sadzac po wynikach pl6 i po lanach sa 4 najmocniejsze teamy z pewna przewaga nad innymi, wiec ani lepszymi, ani slabszymi dobrze to nie zrobi, jak wyniki będą 21-2.
pamietam wypowiedz jednego gracza z dosc mocnego teamu XX w meczu z nami w pl6. przy wyniku okolo 16:0 napisal na czacie, "jaki to ma sens?".
to nie ma absolutnie brzmiac jakos chwalipienskie, ale czy to dla slabszych teamów mialo by sens trenowac caly tydzien, aby na koncu był ewentualnie taki wynik? czy za to oplaca się przedluzac lige o 2 tygodnie, kiedy ludzie nie będą już mieli czasu na trening lub nie bada już mieli takiej motywacji jak na poczatku?
moim zdaniem wlasnie takie wyniki robia lige nudna, wiec jestem za tym aby było jak najmniej teamów.
powtarzam, ze nie chce z tym urazic slabsze teamy, ale jestem za ciekawa, wyrownana liga.
poto mamy wlasnie kwalifikacje, zeby każdy team mogl pokazac, na co jego stac bez stresu na TA.
jak nie uda się danemu teamowi weisc w top6 na TA, gdzie tylko raz w 15 min musi zrobić dobry czas, to sorry, ale nie nadaje się na 1. lige, gdzie będzie musial to samo co w kwali robić tylko ze czesciej bo na rundach.
jeżeli jednak się myle, a nie będzie zmiany na 8 teamów, to mojego posta nie było.
- OrdonekQ7
- Moderator
PL7 - preselekcja map
Ja też caly czas jestem za 6tką teamów w PL7. Zobaczymy co powie Szadoł i Wix. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
PL7 - preselekcja map
gdy jest mecz ze slabszym przeciwnikiem to wtedy ja jako dosyc przecietny skillowo gracz mogę zagrac bez stresu o to, ze jak nie wygramy to wszystko idzie w pizdu ;]
PL7 - preselekcja map
Jakub tu słusznie zauważył, że 7 meczów (nie licząc quali) to już jest dla wielu za dużo... Dwa miesiące napierdalania 3 trasek co tydizen? To może zabic ;]

- OrdonekQ7
- Moderator
PL7 - preselekcja map
Może rzuce offtopem, ale STO LAT Majkel! ;D

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
PL7 - preselekcja map
Ja obstaje przy 8,mniej teamów będzie pokrzywdzonych bo na kwali to moga być naprawdę minimalne roznice od miejsc 5-10
PL7 - preselekcja map
dajcie spokój z 8 teamami ;/ ostatnio jak widac było to powinno być 5

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!