najlepiej ze siostrąenvy wrote:corv, jak już spamujesz daj swoja fotke xd
Jak wyglądasz.
Jak wyglądasz.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Jak wyglądasz.
Jest ktoś jak Nicole Smyrek, ale ona nie jest moja siorą ;D
Nikola jakby co, choć niestety w wyszukiwarce jej nie ma iż jej imię i nazwisko jest napisane pokemoniasto ;D
A więc szukać, nie gryzie ;D
Nikola jakby co, choć niestety w wyszukiwarce jej nie ma iż jej imię i nazwisko jest napisane pokemoniasto ;D
A więc szukać, nie gryzie ;D
Jak wyglądasz.
Dobrze ze jak ja ide grać w pilke to nie spotykam takich krymynalistów jak ty.
*... i wszystko jasne.
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Jak wyglądasz.
Jacob, zabiles mnie tym zdjeciem
prawdziwe "look of evil" 
to i ja coś wstawie

wiem, badziewne, ale lepszego nie mam obecnie na kompie ;p
to i ja coś wstawie

wiem, badziewne, ale lepszego nie mam obecnie na kompie ;p
Jak wyglądasz.
jakub ten najbardziej po prawej na dole to kevin sam w domu? xddd
Jak wyglądasz.
a nie mowi się czasem "...jak Ciebie?"mor_olo wrote:Dobrze ze jak ja ide grać w pilke to nie spotykam takich krymynalistów jak ty.
@maly
super usmiech
@seque
ten na pierwszej lawce drugi od prawej przypomina mi:

Jak wyglądasz.
gdzieś zeENba zgubił ten chłopczyk z reklamy
Ale jakub pr0000 fota :DDDDD
Ale jakub pr0000 fota :DDDDD
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak wyglądasz.

REFRESZZZZ
Last edited by skt7 on 28 August 2009, 23:34, edited 1 time in total.
Człowiek banda
Jak wyglądasz.
ale napinka ; D
Jak wyglądasz.
Kocham takie komentarzeszopek wrote:ale napinka ; D
Do mojego pierwszego czy tam drugiego zdjęcia można tak powiedzieć, a nie do tego
Człowiek banda
Jak wyglądasz.
nie pal janka, musisz wiedziec ze Szopek bardzo sobie lubi pożartować ;pskt7 wrote:Kocham takie komentarzeszopek wrote:ale napinka ; D![]()
Do mojego pierwszego czy tam drugiego zdjęcia można tak powiedzieć, a nie do tego