Prośby o skina
- Żegnam Was
- Samochodowy prawiczek
Prośby o skina
jakiś skinmaker byłby chętny popracować?
za miedzie
za miedzie
Prośby o skina
-Model:Stadium Car
-Kolory:barwy wisły kraków
-Co lub Ile Coopersów mogę dac za skin:narazie mam 3k ale mogę zapłacić 4k jak trz3ci prześle
-Informacje dodatkowe:chciałbym mieć napisany swój nick na bolidzie i neonie z grafiti.Aha i fajne opony ;]
Będzie?
Edit& Mam nadzieje że trz3ci się za to weżmie ;]
-Kolory:barwy wisły kraków
-Co lub Ile Coopersów mogę dac za skin:narazie mam 3k ale mogę zapłacić 4k jak trz3ci prześle
-Informacje dodatkowe:chciałbym mieć napisany swój nick na bolidzie i neonie z grafiti.Aha i fajne opony ;]
Będzie?
Edit& Mam nadzieje że trz3ci się za to weżmie ;]
Porządek może mieć każdy. Tylko geniusz panuje nad chaosem 

Prośby o skina
-Model: Stadium Car
-Kolory: Ciemny/Jasny Niebieski, Biały i Czarny ;p
-Co lub Ile Coopersów mogę dać za skin: 3k miedzi
-Informacje dodatkowe: Miło by było jak by był neon w barwach niebieskich, ale taki lekki. Na bolidzie niech pojawi się mój nick z TM ( $o$i$s$w$009Х$01fамаѕо$009Ѵ ) i flaga polski, albo "POL" jakoś ładnie wkomponowane;]. Odgłos silnika domyślny. Jbc nie lubię ogni n bolidach ;]
Mam nadzieję że ktoś weźmie się na mój skin;p
-Kolory: Ciemny/Jasny Niebieski, Biały i Czarny ;p
-Co lub Ile Coopersów mogę dać za skin: 3k miedzi
-Informacje dodatkowe: Miło by było jak by był neon w barwach niebieskich, ale taki lekki. Na bolidzie niech pojawi się mój nick z TM ( $o$i$s$w$009Х$01fамаѕо$009Ѵ ) i flaga polski, albo "POL" jakoś ładnie wkomponowane;]. Odgłos silnika domyślny. Jbc nie lubię ogni n bolidach ;]
Mam nadzieję że ktoś weźmie się na mój skin;p
Prośby o skina
Model : Stadium Car
Kolory : czarny i czerwony , neon czerwony graffiti z napisem Kiro z tyłu i z przodu .czcionka czarna .
Co lub ile coppersów mogę dać : 3 k CC
Dodatkowe informacje : napisy na samochodzie z moim nickiem : ($o$i$w$fffҚι$ee0ॆ$fffяס$ee0ै!) najlepiej na spoilerze .
Opony jakieś fajne xd
Fajnie by było jak by ktoś wziął się do roboty
a jak nie to nie ;]
Kolory : czarny i czerwony , neon czerwony graffiti z napisem Kiro z tyłu i z przodu .czcionka czarna .
Co lub ile coppersów mogę dać : 3 k CC
Dodatkowe informacje : napisy na samochodzie z moim nickiem : ($o$i$w$fffҚι$ee0ॆ$fffяס$ee0ै!) najlepiej na spoilerze .
Opony jakieś fajne xd
Fajnie by było jak by ktoś wziął się do roboty
Prośby o skina
Siemaneczko odrazu mówie na skin mam pzreznaczone 8,5 k miedzia
Skin ma miec kolory : pomarańczowy , bialy , czarny i jakieś szarosci
Co do ogumienia : jakieś fajne hmmm nie wiem jak to okreslic.
Napic jak mozna na nim to : tmpl.info
Mozna gdzies dodac mój nick Baksior
I nie wiem co jeszcze jak coś to piszecie na gg : 20751817 ( zawsze niwidoczny )
Mam nadzieje ze ktos się podejmie bo jednak 8,5 k miedzia to nie jest mało.
dzięki za przeczytanie... Gundar
//edit
Bym zapomniał wiadomo jakieś fajne wzroki tez mozna dac. Zeby bolid jakos wygladał . Do tego neon może być ale tylko pod spodem samochodó jakoś pasujacy do kolorystyki.
Skin ma miec kolory : pomarańczowy , bialy , czarny i jakieś szarosci
Co do ogumienia : jakieś fajne hmmm nie wiem jak to okreslic.
Napic jak mozna na nim to : tmpl.info
Mozna gdzies dodac mój nick Baksior
I nie wiem co jeszcze jak coś to piszecie na gg : 20751817 ( zawsze niwidoczny )
Mam nadzieje ze ktos się podejmie bo jednak 8,5 k miedzia to nie jest mało.
dzięki za przeczytanie... Gundar
//edit
Bym zapomniał wiadomo jakieś fajne wzroki tez mozna dac. Zeby bolid jakos wygladał . Do tego neon może być ale tylko pod spodem samochodó jakoś pasujacy do kolorystyki.