to sprawdz swoje GG.TheViP wrote:A ja myślę, że warto tez podziękować : Sawikowi i Solarowi, bo naprawdę super prowadzili final. Nawet nie wiecie jak się przygotowywali do tego, bo dowiedzieli się rano ze maja komentowac gre której de-facto nie znają. Wielkie brawa dla nich !
WCG 2009 Warszawa Finał
WCG 2009 Warszawa Finał
WCG 2009 Warszawa Finał
sawik to zrzadzil, ale nie mial pojecia i przyznal się.Jakub wrote:to sprawdz swoje GG.TheViP wrote:A ja myślę, że warto tez podziękować : Sawikowi i Solarowi, bo naprawdę super prowadzili final. Nawet nie wiecie jak się przygotowywali do tego, bo dowiedzieli się rano ze maja komentowac gre której de-facto nie znają. Wielkie brawa dla nich !
on wiec rockuje.
vipek, ty tez, jej daj spokuj !!
ja pi***olę, odczep się ode mnie.
WCG 2009 Warszawa Finał
Gratulacje Shadow, Nothing, Metex.
Teraz Shad przyloz się do swiatowych finalow i Cie na podium widze : )

WCG 2009 Warszawa Finał
spierdoliles z POL. shadow cie ziebal, nie gniewaj się.Pawel wrote:Gratulacje Shadow, Nothing, Metex.
pawelek, magia POL, to nie ma tak ja ty chcesz...
ja ja ja..glupi ch** sradow
WCG 2009 Warszawa Finał
A ktos się gniewa? ;] jakbys chciał wiedziec, to na mecz nikt się nie napinal, jak np Ty teraz, a te wyzwiska chyba tylko Ty wziales na powaznie, wiec sorry, ale - ciesze się, ze już nie jesteś moim menedzerem/cl'em. chocby przez takie glupie odzywki, a dla mnie - chocbysmy nic nigdy nie wygrali przeciwko POL - to i tak tcw jest najlepsze : )

WCG 2009 Warszawa Finał
Ja chce swoje 24 sztuki R20 
gz shadow
gz shadow
WCG 2009 Warszawa Finał
Powiem, CI Metex, że spindoliłeś sprawę, bo te nagrody, które wygrałeś przepadły, przez to, że pojechałeś do domu. ;f
WCG 2009 Warszawa Finał
ok pawel. już dzisaj wysle wasze "kolezenskie" posty full fair play, którymi mnie i odda meczyliscie prze pol wczorajszego dnia, twierdzac, jacy wy jesteście fajni.Pawel wrote:A ktos się gniewa? ;] jakbys chciał wiedziec, to na mecz nikt się nie napinal, jak np Ty teraz, a te wyzwiska chyba tylko Ty wziales na powaznie, wiec sorry, ale - ciesze się, ze już nie jesteś moim menedzerem/cl'em. chocby przez takie glupie odzywki, a dla mnie - chocbysmy nic nigdy nie wygrali przeciwko POL - to i tak tcw jest najlepsze : )
niech tylko oddo się obudzi.
WCG 2009 Warszawa Finał
muahahahahhahah jakub Ty pojebia jak mogles to zdjecie dac <lol>
gg sradoł
gg sradoł
WCG 2009 Warszawa Finał
Finał pierwsza klasa!! Nie pamiętam, kiedy ostatnio przeżywałem takie emocje. Fantastyczna rywalizacja całej czwórki, genialny komentarz. To było naprawdę wydarzenie. Gratulacje dla wszystkich finalistów za wspaniałe zawody, w szczególności dla damianhhh
ofkoz!!!
Shadoweek pierdoło masz tam teraz ostro powalczyć w ptasim gnieździe
. Wszyscy trzymamy kciuki
.
@Jakub - dajże sobie chłopie spokój. To jest święto Twojego kolegi z drużyny, pomyśl czy chcesz je zatruwać kolejną porcją wylanego kwasu.
Shadoweek pierdoło masz tam teraz ostro powalczyć w ptasim gnieździe
@Jakub - dajże sobie chłopie spokój. To jest święto Twojego kolegi z drużyny, pomyśl czy chcesz je zatruwać kolejną porcją wylanego kwasu.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
WCG 2009 Warszawa Finał
no wyslij, wyslij, tylko ze ani ja, ani nikt z graczy tcw tego nie pisal.Jakub wrote:ok pawel. już dzisaj wysle wasze "kolezenskie" posty full fair play, którymi mnie i odda meczyliscie prze pol wczorajszego dnia, twierdzac, jacy wy jesteście fajni.Pawel wrote:A ktos się gniewa? ;] jakbys chciał wiedziec, to na mecz nikt się nie napinal, jak np Ty teraz, a te wyzwiska chyba tylko Ty wziales na powaznie, wiec sorry, ale - ciesze się, ze już nie jesteś moim menedzerem/cl'em. chocby przez takie glupie odzywki, a dla mnie - chocbysmy nic nigdy nie wygrali przeciwko POL - to i tak tcw jest najlepsze : )
niech tylko oddo się obudzi.
na tym poscie zakoncze te bezsensowna dyskusje, wiec nie spodziewaj się odpowiedzi z mojej strony. jak chcesz coś wyjasnic, to wyjasniaj na gadu-gadu.

WCG 2009 Warszawa Finał
tak irred, dokładnie, ja psuje wygrana kolegi z teamu.@Jakub - dajże sobie chłopie spokój. To jest święto Twojego kolegi z drużyny, pomyśl czy chcesz je zatruwać kolejną porcją wylanego kwasu.
jesteś super pschologiczny, już przestane pisać, po przeciez wedlug twojej logiki, to pisanie przeciw TCW = psucie kolegi z teamu wygrania.
jestem ciekawy co ty o tym powiesz, co nam wczoraj twoi koledzy z teamu spamowali na gg przez pol dnia, jakie to super TCW, a jakie to chujowe FF a najbardziej shadow i to w megachamskim stylu.
ale pawel już wie, ze to nie był nikt z TCW, bo TCW to KOLEZESNKI!!!! team, a my lecimy za forsa.
WCG 2009 Warszawa Finał
Jakub, tez mogę pokazac jaki Ty wczoraj byles kolezenski. jaki "mily" w stosunku do Pawla, mnie i calego tcw. zreszta był doskonaly przyklad zanim edytowales posta. ale to chyba nie polega na wklejaniu wypowiedzi pijanych osob, prawda?
Redowi chodzilo o to, ze ten temat jest do gratulowania finalistom, a nie rozpoczynania przez Ciebie kolejnej wojny. I chyba wlasnie takie texty powinny się tutaj znajdowac, a nie kolejne ataki.
Redowi chodzilo o to, ze ten temat jest do gratulowania finalistom, a nie rozpoczynania przez Ciebie kolejnej wojny. I chyba wlasnie takie texty powinny się tutaj znajdowac, a nie kolejne ataki.
WCG 2009 Warszawa Finał
Dobra, bo widze ze się nie ciekawie zaczyna robić.
Zaczynajac od spraw sportowych, Shadow gratulacje jeszcze raz, było za***iscie. emocje jakie wszyscy (nawet ludzie z cs, sc, wc3) przezywali tam, dopingowali, krzyczeli i w ogole, jeszcze chyba na zadnym lanie z udzialem tmnf się nie pojawily. Bylem bardzo mile zaskoczony, a zarazem dumny. Mecz był bardzo wyrownany, fart, stres i bugi wg. mnie zdecydowaly o kolejnosci na podium. Mozecie się ze mna nie zgadzac, ale tak wlasnie mysle. Shadow zasluzyl na nr1 wcg 2009, i mam nadzieje ze pokaze klase na finalach w chinach, bo ja wiem, wiecie i wy ze go na to stac. Najwiekszym przegranym tych finalow jest Pawel, i szczerze mowiac nawet nie wiem co mam napisac o tym oc się stalo. Pawel byles mega przygotowany, dobrze jechales, również gratuluje.
Odnosnie Kubusia, wyjasnilismy sobie na gg, to co było pisane podczas wcg, mam nadzieje ze już wszystko jest ok, a ja jedynie mogę jeszcze raz przeprosic publicznie tym razem za glupie zarty. Nie ma co znow siac wojny miedzy TCW a POL, szanujmy się, bo jak sami się szanowac miedzy saba nie będziemy, to nikt nas nie będzie szanowal!
GG, do nastepnego lana!
Zaczynajac od spraw sportowych, Shadow gratulacje jeszcze raz, było za***iscie. emocje jakie wszyscy (nawet ludzie z cs, sc, wc3) przezywali tam, dopingowali, krzyczeli i w ogole, jeszcze chyba na zadnym lanie z udzialem tmnf się nie pojawily. Bylem bardzo mile zaskoczony, a zarazem dumny. Mecz był bardzo wyrownany, fart, stres i bugi wg. mnie zdecydowaly o kolejnosci na podium. Mozecie się ze mna nie zgadzac, ale tak wlasnie mysle. Shadow zasluzyl na nr1 wcg 2009, i mam nadzieje ze pokaze klase na finalach w chinach, bo ja wiem, wiecie i wy ze go na to stac. Najwiekszym przegranym tych finalow jest Pawel, i szczerze mowiac nawet nie wiem co mam napisac o tym oc się stalo. Pawel byles mega przygotowany, dobrze jechales, również gratuluje.
Odnosnie Kubusia, wyjasnilismy sobie na gg, to co było pisane podczas wcg, mam nadzieje ze już wszystko jest ok, a ja jedynie mogę jeszcze raz przeprosic publicznie tym razem za glupie zarty. Nie ma co znow siac wojny miedzy TCW a POL, szanujmy się, bo jak sami się szanowac miedzy saba nie będziemy, to nikt nas nie będzie szanowal!
GG, do nastepnego lana!

WCG 2009 Warszawa Finał
Psujesz nie tym, że piszesz na TCW. A piszże sobie co chcesz. Tylko zamiast pisać o Damianie, który osiągnął fantastyczny wynik i prawdopodobnie przeżyje jedną z najwspanialszych przygód swojego życia, znów będziemy pisać o Jakubie, którego zabolało, że ktoś się krzywo popatrzył. Nie wiem, czy Ty nie jesteś w stanie tego zrozumieć, czy też nie chcesz, ale psujesz tryumf swojego kolegi. No ale nie mam zamiaru tego rozpatrywać, tym bardziej kłócić się z Tobą, bo mnie to już znudziło
. Twoje sprawa. Przecież i tak masz rację
.
Zatem jeszcze raz Gratki Shad!. I koniec moich wypowiedzi w tym topiku.
Zatem jeszcze raz Gratki Shad!. I koniec moich wypowiedzi w tym topiku.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
WCG 2009 Warszawa Finał
ogarnijcie się już! Bo zaczynacie zchodzic z tematu, pawel wybra sobie taki a nie inny zespół i nic nikomu do tego. A na pewno nikt nie powinien miec do niego zalu i mu docinac. Jest swietnym zawodnikiem, zabraklo mu trochę szczescia i przede wszystkim opanowania. Damian był lepszy w tym dniu i naleza mu się gratulacje, jak rownie naleza się one pozostalej 3. Wiec zajmiescie się sprawami sportowymi wcg, a nie kolejnymi wyciagami brudow!

WCG 2009 Warszawa Finał
heh, ładnie shadow, gratuluje wygranej wcg 2009.
Chciałbym przeprosić wszystkich za moją nieobecność, wiem żałosne to jest, dostałem się niby w kwalifikacjach a się nie stawiłem. Odebrałem komuś kto mógł sobie wygrać miejsce. No ale problemy mnie przerosły, tu brak kasy, tu matka tu dziewczyna. Myślę że do pga wszystko się wyprostuje i wam ojebie dupska ;D
PS. Shadow cieszysz się ze mnie nie było ? tak? bo bym Cie ujarzmił tam w tej wawie ;DDD nie no joke
GJ MAN!
Chciałbym przeprosić wszystkich za moją nieobecność, wiem żałosne to jest, dostałem się niby w kwalifikacjach a się nie stawiłem. Odebrałem komuś kto mógł sobie wygrać miejsce. No ale problemy mnie przerosły, tu brak kasy, tu matka tu dziewczyna. Myślę że do pga wszystko się wyprostuje i wam ojebie dupska ;D
PS. Shadow cieszysz się ze mnie nie było ? tak? bo bym Cie ujarzmił tam w tej wawie ;DDD nie no joke
WCG 2009 Warszawa Finał
każdy z graczy, który był w wielkiem finale jest znakomity i powinien grać bez kwali itp w reprze.
bardzo ladna jazda wszystkich, mało band, ładny poziom.
ja w sumie jednak jakos wiezylem w sradola i mysle, ze jemu się te zwyciestwo nalezy jak nikomu innemu.
shadow od 3-4 lat robi swoje, ale dopiero ostatnio jakos mu coś jeb**, ze nie jest już w czolowce, ale na samej gorze.
ten chlopak poza wynikami zawsze dbal o scene jak nikt inny. tak samo jest wielkim znawca sceny, jak mało ktos, ale nigdy wielkiego szumu o tym nierobi (inaczej, jak np taki jakub).
niestety nie zawsze "scena" docenia tego.
kolo grze mialem także przyjemnosc poznac shadowa i mogę powiedziec, ze chlopak (kolo tego ze strasznie dużo zre i sra, chwalac się ile wagi stracil po sraniu) jest naprawdę w porzadku i umie się także zachowywac w zyciu kolo gry, czego przyklad jest jego pobycie w berlinie u moich rodzicow, ktorzy byli milo zaskoczeni zachowanirm "dzieciaka"
mysle wiec, ze mamy godnego reprezentanta na finaly WCG.
GG shadow.
caly team jest z Ciebie dumny!
ps: nothing zrobil tez bardzo mile wrazenie, gratki za 2. miejsce.
także gratki dla TCW za dobry wynik druzynowy.
@irred:
wlasnie chyba ja zauwazylem, ze za mało shadowowi gratuluja zato super osagniecie. trochę bzdorny twoj post.
@all
wszytko nice, ja się z warlikem, z fefanem i nawet z irmagda dogadalem.
FF [POL] SZANUJE TEAM BVG [TCW]!!
to jest nasz ulubiony team, tylko ze jakos ostatnio coś się spieprzylo.
trzeba to zmienic znow.
WCG 2009 Warszawa Finał
a, i P4G tez jest superowski!!
sringus, sragda i srafa i te inne chuje/picze!!
sringus, sragda i srafa i te inne chuje/picze!!
WCG 2009 Warszawa Finał
No to teraz Shadow przywozi nam medal z Chin. Boję się tylko o to, co oni mu tam jeść dadzą