Czytać to na pewno czytali, może uważają że nie muszą się tłumaczyć.Ludwik' wrote:A nie wierze ze nikt z TCW tego jeszcze nie czytał.
PL9 - opinie i pytania
PL9 - opinie i pytania

- Mighty Stefan
- Jeździ konno
PL9 - opinie i pytania
A Ty co, reinkarnacją nostradamusa jesteś?Szampon wrote:Nar jak zwykle się nie dostanie do 1. ligi
PL9 - opinie i pytania
Ehh szczerze, to mialem zamiar napisac jakieś "oswiadczenie" od razu po zapisach, dlaczego nie startujemy itp. Ale czytajac wiekszosc (zaznaczam- wiekszosc- nie wszystkie ;P) tutejszych komentarzy doszedlem do wniosku, ze to nie ma sensu, bo i tak jesteście madrzejsi i wiecie najlepiej czemu nie gramy w pl9... Tak wiec, z mojej strony, zadnego komenta (poza tym) raczej nie otrzymacie. może jak wroci Redzik to się wypowie, ale to już nie zalezy ode mnie.

PL9 - opinie i pytania
w Pl7 byla moc <3Szkoda że nie wystąpią bo chciałbym zobaczyć teraz mecz XX vs US, było by dużo ciekawiej niż na poprzednim PL
ja w zupelnosci rozumiem TCW, i pomijajac to, jakie mozliwosci im daje PL9 a to costam na esl, imo mogli poprostu wybrac CALKOWICIE PROFESJONALNA lige zagraniczna (chyba! nie orientuje się, ale mozna tak wnioskowac) niz PL, ktore (z calym szacunkiem dla organizatorow ktorzy w ogole się podejmowali tego, jednak duzego, wyzwania) raz za razem mialo jakieś bulwersy problemy i mi niestety czesto kojarzylo się raczej ze zla atmosfera... A to raz komus dali powtarzac kwali, a to FF zostalo zdyskwalifikowane, a to (oczywiście od niektorych) daly się slyszec glosy ze jeśli tcw przegra z xx w ostantim meczu PL8, to mecz był ustawiony... Dlatego rozumiem ze TCW zdecydowalo się grać gdzie indziej, acz ubolewam ze poziom spada w zwiazku z tym

PL9 - opinie i pytania
Jako jeden z managerow zespolu US (nie dywizji TMNF) chcialbym tylko powiedziec, a raczej podkreslic iz jest to calkowity i dobrowolny wybor naszych zawodnikow gdzie i kiedy zagraja. Nikt z zarzadu/managerow UniversalSoldiers nie naciskal na dywizje tmnf by brala udzial w lidze od ESL, a nie w nieoficjalnych mistrzostwach polski.

PL9 - opinie i pytania
PO TWIER DZA ----- MYw4rLike wrote:Jako jeden z managerow zespolu US (nie dywizji TMNF) chcialbym tylko powiedziec, a raczej podkreslic iz jest to calkowity i dobrowolny wybor naszych zawodnikow gdzie i kiedy zagraja. Nikt z zarzadu/managerow UniversalSoldiers nie naciskal na dywizje tmnf by brala udzial w lidze od ESL, a nie w nieoficjalnych mistrzostwach polski.
PL9 - opinie i pytania
Eh według mnie na następny raz pl powinien odbywać się po stc (lub w innym terminie nie kolidującym z esl - nc - stc), wtedy chyba nic takiego wielkiego nie ma. Jeżeli jeden z najlepszych teamów nie zapisuje się do ligi to po prostu ona wiele traci a jeżeli wziąć pod uwagę, że są to mistrzowie to już w ogóle klapa. Szkoda, że us nie będzie grało bo myślę, że nie będzie jako takiego porównania wszystkich najlepszych graczy przed zbliżającym się nations cupem
.
poza tym nie ma się co spinać, każdy podejmuje własne decyzje, jeżeli chodzi o mnie to jakbym miał wybrać między pl a esl to sam nie wiem, co by było lepsze, na szczęście drużyna wybiera za mnie : )
enjoy.
poza tym nie ma się co spinać, każdy podejmuje własne decyzje, jeżeli chodzi o mnie to jakbym miał wybrać między pl a esl to sam nie wiem, co by było lepsze, na szczęście drużyna wybiera za mnie : )
enjoy.
- OrdonekQ7
- Moderator
PL9 - opinie i pytania
kiedyś były dwa PL w roku i szło ustalić termin, teraz trudno z jednym..widać scena idzie do przodu, skoro jest tak "napięty" terminarz. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
PL9 - opinie i pytania
w4rLike wrote:Jako jeden z managerow zespolu US (nie dywizji TMNF) chcialbym tylko powiedziec, a raczej podkreslic iz jest to calkowity i dobrowolny wybor naszych zawodnikow gdzie i kiedy zagraja. Nikt z zarzadu/managerow UniversalSoldiers nie naciskal na dywizje tmnf by brala udzial w lidze od ESL, a nie w nieoficjalnych mistrzostwach polski.
Jak nagle spowaznial. Pozdrawiam Kondzia :*Według serwisu w4rlike wiele razy ułatwiał wygranie meczów swoich podopiecznych, poprzez zlecanie ataków DDoS, między innymi na zawodników UF Gaming czy SAYCOM Gamer, a dokładniej Jakuba "Tupiego" Wójcika, w meczu przeciwko Pio. Portal publikuje screeny smsów od Piotrka do osoby, która miała zająć się atakami. "Zyjesz? Wiesz ze us musi wygrac z uf? Dogadamy się co i ile, hjhjhjhj" - treść jednej z wiadomości nadesłanych przez w4rlike'a.
PL9 - opinie i pytania
pozdrawiam warlika.
PL9 - opinie i pytania
Oja, ale wy przeżywacie
US ma pełne prawo do niewystępowania. I nic wam do tego czy chodzi o 4. ligę ESL czy to, że przy tej ilości nieaktywnych botów obawiali się wpierdolu od XX i POL. Fakt, że jeszcze nigdy nie było tak, żeby jeden z głównych faworytów nie zgłosił się do turnieju, ale to szansa dla zespołów mniej utytułowanych. Ich prawem jest grać gdzie chcą
A jeśli kiedyś ktoś powie, że dajmy na to XX jest mistrzem Polski tylko dlatego, że US akurat grało ESLa to w moich oczach będzie zerem
No a jak POL będzie mistrzem to akurat na bank takie gadanie się zacznie
Grajta, nie gadajta.
PL9 - opinie i pytania
Tak shadowku wierz we wszystko co jest w mediach, pewnie glosowales na kaczynskiego i jego wielka przemiane 
Sarkastycznie odpowiadajac, tak US.tmnf nie bierze udzialy w PL9 bo nie chce mi się już ddosowac, inaczej spokojnie bez wielkich treningow wygralibysmy wszystkie mecze:)
Btw Diavel jest od was z teamu? nie dawajcie mu wodki bo zdradza wasze mroczne tajemnice ponoc :-) tak tylko slyszalem wiec moga to być plotki tylko, jeśli tak to przepraszam diavelku
Sarkastycznie odpowiadajac, tak US.tmnf nie bierze udzialy w PL9 bo nie chce mi się już ddosowac, inaczej spokojnie bez wielkich treningow wygralibysmy wszystkie mecze:)
Btw Diavel jest od was z teamu? nie dawajcie mu wodki bo zdradza wasze mroczne tajemnice ponoc :-) tak tylko slyszalem wiec moga to być plotki tylko, jeśli tak to przepraszam diavelku

PL9 - opinie i pytania
no k**wa warlike, zniszczyles nasz team przez to stwierdenie o diavelu.
co za ch** z diava, lohohoohoho.
luk here:
niech diav wiecej chlecje, mamy w dupe srultigamingi it.
ty wielki dzialaczu polskiego esportu.
zal US, ze z toba wytrzymuja.
gl w 4. lidze.
pi***olony egomanie, mixed martial arts k**wa.

a ty fefan pomysl o tym, co ten idiota z was robi.
co za ch** z diava, lohohoohoho.
luk here:
niech diav wiecej chlecje, mamy w dupe srultigamingi it.
ty wielki dzialaczu polskiego esportu.
zal US, ze z toba wytrzymuja.
gl w 4. lidze.
pi***olony egomanie, mixed martial arts k**wa.

a ty fefan pomysl o tym, co ten idiota z was robi.
PL9 - opinie i pytania
te gamingi maja tez wy123 na Ciebie także dobrze się uzupelniacie
co do diavela, to podobno na wcg chwalil się po pijaku ze macie już mapki do PL9, także hf. A co do dzialacza, to ja nigdy tak o sobie nie mowilem, i nie chciałem by ktos tak o mnie mowil, w przeciwienstwie do Ciebie, gdy zawsze wyklocasz się ile to dla sceny zrobiłeś.
Tak tak, wiem teraz mi pocisniesz w swoim stylu.

PL9 - opinie i pytania
nom, w moim stylu.w4rLike wrote:te gamingi maja tez wy123 na Ciebie także dobrze się uzupelniacieco do diavela, to podobno na wcg chwalil się po pijaku ze macie już mapki do PL9, także hf. A co do dzialacza, to ja nigdy tak o sobie nie mowilem, i nie chciałem by ktos tak o mnie mowil, w przeciwienstwie do Ciebie, gdy zawsze wyklocasz się ile to dla sceny zrobiłeś.
tak się chwale, ze zrezygnowalem z teamleadera [POL] i kapitana repre i polecalem gracza wlasnie waszej druzyny.
przez Ciebie tcw strasznie traci, moj drogi.
a czy o tym mowisz, czy nie, nie ma znaczenia.
to co ty robisz, mowi samo za siebie.
PL9 - opinie i pytania
Co traci?:D bo ja ani nikt inny z zarzadu US im się nie miesza w zespół, no ale fakt tcw stracilo baaaaaaardzo wiele bo napisalem tutaj 3-4 komenty! Coz za niezly tok rozumowania. Dziwne ze nie odniosles się tylko do jednej rzeczy w moim poscie. No ale widocznie coś w tym jest ^^

PL9 - opinie i pytania
aha, wiec wielka konspiracja jest powodem nie brania udzialu w PL firmy TCW?w4rLike wrote:Co traci?:D bo ja ani nikt inny z zarzadu US im się nie miesza w zespół, no ale fakt tcw stracilo baaaaaaardzo wiele bo napisalem tutaj 3-4 komenty! Coz za niezly tok rozumowania. Dziwne ze nie odniosles się tylko do jednej rzeczy w moim poscie. No ale widocznie coś w tym jest ^^
rozjebiecie caly swiat tmn w 4. lidzie, powodzenia.
PL9 - opinie i pytania
Ja tylko tak na uspokojenie tych, którzy wierzą, że trasy do PL9 ujrzały światło dzienne. Otóż jest to nieprawda na 100% jeśli chodzi o właściwy mappack na PL9. Natomiast co do wszystkich wysłanych tras - nawet jeśli ktoś jest w ich posiadaniu (w co wątpię), to nic mu to nie da. Blisko 75 tras z czego grubo ponad połowa miała szansę na ukazanie się w turnieju. Co do tras jakie się ukażą w turnieju - wie o tym tylko Scooter i od niego na pewno takie przecieki nie wyszły i nie wyjdą.
PL9 - opinie i pytania
a ja dodam, ze przysiegam, ze w zyciu o jakiś trasach nie wiem i nie chce wiedziec.
jak warlike twierdzi, ze coś na ten temat wiem, poprostu klamie, bzdura jak ch**.
jak warlike twierdzi, ze coś na ten temat wiem, poprostu klamie, bzdura jak ch**.
PL9 - opinie i pytania
ogien :d mapki ma cale pol, trenimy w szczegolnosci u jakuba na dancefloor party i na tsie przy dopingu Marty i Gosi. ponadto mapki maja lewy, arek, xen, chybe, tuner (ten to już wgl mial wczesniej, pozdrawiam Sunaw4rLike wrote: co do diavela, to podobno na wcg chwalil się po pijaku ze macie już mapki do PL9, także hf. A co do dzialacza, to ja nigdy tak o sobie nie mowilem, i nie chciałem by ktos tak o mnie mowil, w przeciwienstwie do Ciebie, gdy zawsze wyklocasz się ile to dla sceny zrobiłeś.
Last edited by ShaDDy on 04 September 2010, 12:29, edited 1 time in total.