Wielka Piłka według nas ! x2
No żaaaal Chelsea, nie mam k**wa słów na drugą Grecję... Eh, gracze z takimi umiejętnościami zostali nie pierwszy raz zmuszeni do grania g*wna, przy którym o mało nie zasnąłem. Nie, żebym kibicował Bayernowi, ale takie chujstwo w wykonaniu niebieskich... to nieczęsto się zdarza na takim poziomie.
Last edited by ShaDDy on 19 May 2012, 23:43, edited 1 time in total.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Jakby Bayern się bardziej postarał to by wygrał ale nie. Trzeba się bawić w Barcelonę, wymienić milion podań i z dwóch metrów strzelić lewym pośladkiem. Chcieli to mają, a raczej nie chcieli i nie mają
naprawdę nie miał kto kropnąć z dystansu? 16 (na tylu skończyło się 90 minut?) rzutów rożnych i wszystkie albo za wysoko albo na pierwszy słupek i Londyńczyk wybijał. Rołben wielki technik i tak pięknie wykonywał. A tu raz! poszedł Mata, Drogba przymierzył i starczyło.
Brawa dla Neuera, strzelił i obronił karniaka, ale jak widać było za mało. Brawa dla Chelsea bo pierwszy raz w historii udało im się wygrać, Romek pewnie cały w skowronkach
Brawa dla Neuera, strzelił i obronił karniaka, ale jak widać było za mało. Brawa dla Chelsea bo pierwszy raz w historii udało im się wygrać, Romek pewnie cały w skowronkach

C13
jak się ma przeciwko sobie drużyna która broni się w 10, to nic dziwnego ze "bawia się w barcelonke". Zreszta nie wiem czy ogladalismi ten sam mecz, bo strzlow z dystansu było od chuja tylko wszystkie zatrzymywaly się na 10-cio osobowym murze.
jeb** niebieskich.
jeb** niebieskich.
po golu dla Bayernu było 23-5 w strzałach i 16-0 w rożnych, choć kompletnie nie rozumiem tych dośrodkowań/rożnych, bo po obu stronach często piłkę wyłapywał Lahm, który chyba jest mojego wzrostu :E jeden rożny dla Chelsea i gol z dupy. k**wa, jak mam taką grę w LM oglądać to wolę patrzeć na ten azjatycki szajs, gdzie ciągle nakurwiają przewrotkami przez siatkę, nie pamiętam, jak się to nazywało.
-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach
Dlaczego od razu jeb** ? Bo Bercelona nie doszła do Finału tylko Chelsea ? Nie to żebym był ich kibicem ale trochę szacunku...każda drużyna obiera różne taktyki na mecze a to, że chłopaki z Londynu obrali taką strategię to już wybór treneraKiciak wrote:
jeb** niebieskich.
nie, nie dlatego. nienawidze cwelsow już od dawna, wolałbym już zeby real madryt wygral LM, bo oni przynajmniej coś graja a nie tak jak smerfy maja w pizde farta i stoja w 10 w obronioe w każdym meczu(w lidze ang tez). dlatego jeb** niebieskich. i nie mam do nich zadnego szacunku bo wygrana ja bym się wstydzil wygranej lm w takim stylu.
kiciak gimbusie wy****dalaj hejtowac gdzie indziej, skoncz już plakac po przegranym sezonie Barcy i wez się za coś pozytecznego, na przyklad nauke. wstydz się lepiej za siebie i to, co soba prezentujesz.
już, już, może i Kiciak często płacze po Barcy i ciągle kogoś innego nienawidzi, ale spokój mi tu :X ///shad
już, już, może i Kiciak często płacze po Barcy i ciągle kogoś innego nienawidzi, ale spokój mi tu :X ///shad

meczu nie wygrała drużyna lepsza tylko ta bardziej konsekwentna w założeniach taktycznych. szkoda, że taktyka chelsea to autobus w bramce i drogba do przodu. mają dobrych graczy, ale widać trenerzy, którzy prowadzili ten zespół nie wierzą, że ich zawodnicy mogą wygrać bez 10 bramkarzy.
Wygrała ta drużyna, która wygrała w karnych, tam faktycznie taktyki tyle trzeba, że aż boli. Tak czy inaczej bayern i na autobus znalazł sposób strzelając bramkę. Nie to żebym był kibicem tudzież "kibicem" którejkolwiek z tych drużyn bo na dobrą sprawę nie kibicuję żadnej, zawsze liczę na ładny mecz, w tym wiało nudą.
Jakby nie było wygrała drużyna, która zaprezentowała niesamowite poświęcenie, i której mottem było "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego". A i w końcu Bayern został naprawdę ukarany za swoją pychę i arogancję, prezentowaną przez 2 minione sezony wobec Borussi.
@Kiciak: czy to wina Chelsea, że ta Twoja wielka Barcelona nie umiała strzelić gola? Nie, nie jestem fanem catenaccio, ale uszanuj też inne taktyki...
@Kiciak: czy to wina Chelsea, że ta Twoja wielka Barcelona nie umiała strzelić gola? Nie, nie jestem fanem catenaccio, ale uszanuj też inne taktyki...

Tylko powiem tyle, że Bayern wcale nie wykazywał się 'pychą i arogancją' względem Borussii - to Bayern w bodajże 2004 roku pożyczył na wieczne nieoddanie 2 mln euro Borussi, by Ci nie musieli ogłaszać bankructwa.
[wiki_mode]Sport, o który ci chodziło nazywa się sepak takraw [sepak takroł][/wiki_mode]ShaDDy wrote:azjatycki szajs, gdzie ciągle nakurwiają przewrotkami przez siatkę, nie pamiętam, jak się to nazywało.
Nie cierpię Bayernu, więc w sumie cieszy mnie wygrana Czelsi. Choć szkoda, że w ataku Londyńczyków grał tylko Drogba, Kalou i okazjonalnie Mata.
- Jack Bauer
- Moderator
Ma 170 cm.ShaDDy wrote:po golu dla Bayernu było 23-5 w strzałach i 16-0 w rożnych, choć kompletnie nie rozumiem tych dośrodkowań/rożnych, bo po obu stronach często piłkę wyłapywał Lahm, który chyba jest mojego wzrostu :E
Karny dla Bayernu był z dupy to i do dupy był wykonany. Schweinsteiger powinien przez pół roku ćwiczyć karne. Ogólnie mecz był słaby, oglądałem w międzyczasie "Punisher'a" (nawet całkiem znośny).
- Jack Bauer
- Moderator
Ciekawe skąd hiszpański portal wie o tym, że Anglicy dogadali się z Niemcami w sprawie Polskiego zawodnika.
- Piotruś
- Pirat drogowy
plota jak każda jedna o Lewym, tutaj z kolei grają jakby nic się nie stało, ot gierka towarzyska, ale schemat dobrze znany w bvb... ciekawy ten fenomen, bo swego czasu Portugalscy piłkarze czuli niemoc w reprezentacji, a w klubach wyznaczali poziom...
----------
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Gol-B ... omosc.html
----------
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Gol-B ... omosc.html
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... ersie.aspx
Tak gwoli wyjaśnienia plotek, jakoby Lewandowski wylądował w United.
Tak gwoli wyjaśnienia plotek, jakoby Lewandowski wylądował w United.
- Żegnam Was
- Samochodowy prawiczek
nie pojdzie siedzieć na ławie.
BVB z tej strony to dobry wybór.
i nie ejst tak, że na ME 2012 pokazał się jakoś szczególnie z dobrej strony.
BVB z tej strony to dobry wybór.
i nie ejst tak, że na ME 2012 pokazał się jakoś szczególnie z dobrej strony.
Niom, gdzie Ci fanboje? Pewnie czerwona bezpodstawna? Wynik nieadekwatny do gry? Albo że Puyol zatrzymałby wszystkie bramki?
Let the flame begin!
Let the flame begin!
-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach
Zgadzam się z Tobą Ajemq
Barca w pierwszej połowie nie istniała, dopiero w drugiej coś tam zaczęli grać. No i szkoda sytuacji niewykorzystanych przez Real, a szczególnie Higuaina.