Wielka Piłka według nas ! x2
Ja tam się nie znam, ale dwadzieścia spotkań ligowych bez przegranego spotkania (czyli w sumie cała runda), przy poziomie jaki prezentuje liga angielska robi całkiem dobre wrażenie. Fakt, śrubowanie rekordu to może nie najlepsze określenie, ale świetna passa już jak najbardziej pasuje.

No, to już prawda, 20 spotkań bez porażki to solidne osiągnięcie 
grosicki rzeczywiście mial już dobre mecze w reprze, ale na co dzień gra w sredniej druzynie sredniej tureckiej ligi i w tym sezonie strezlil dopiero 2 bramki, podal 1 asist.CzuB wrote:Przesadzasz jakub, do kurwy nędzy tylko ta trójka gra w reprezentacji ? dam Ci jedno nazwisko, które mam nadzieje zapamiętasz i będziesz obserwował jego grę w reprezentacji: GROSICKI
ja bym jego jeszcze dawno nie stawial na tej samej polce jak lewandowskiego, blaszczykowskiego i piszczka.
zebysmy się zle nie rozumieli, ja sobie jak najbardziej zycze, zeby było jak najwiecej dobrych polskich pilkarzy.
jednak uwazam, ze trojka z dortmundy jest caly kawalek przed innymi reprezentantami polski. niestety.
Zgadzam się z Jakubem wielka trójca z Dortmundu no i może jeszcze dwaj bramkarze nasi Tytoń i Szczęsny dobrze grają, a reszta jest w ch*j w tyle takie jest moje zdanie

-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach
z Tytonia zrobili gwiazdę na Euro, a teraz jak napisał Joker grzeje ławkę w PSV...żaaaaaaaal
Ale kiedy już przychodzi mu stanąć pomiedzy słupkami to zawsze dobrze broni. To że grzeje ławę nic nie znaczy, ważne są umiejętności i tyle 

-
CzuB
Liczy się trening, sprawdzanie się w ważnych meczach a nie obserwowanie go z ławki. Z Urugwajem puścił 3 bramki, pozdro
za***iscie by było gdyby Lewy jeszcze strzelał regularanie w reprze tak jak robi to w BVB, ale to jest "napastnik klubowy" i tyle.
Man Cipy śrubuje wstyd ;D
Ja bym jeszcze dodał Wasilewskiego
gra regularnie, no i jest Polakiem! a nie wyrobem czekoladopodobnym. Reszte spalić 
Man Cipy śrubuje wstyd ;D
Ja bym jeszcze dodał Wasilewskiego

-
CzuB
przecież nie są żydami...
Lewy strzelałby bramki gdyby miał z kim grać a sami błaszczykowski i piszczek nie wystarczą, tu potrzeba całego zespołu.

-
CzuB
Mamy cały zespół, tylko nie są tak zgrani jak ta trójka z Dortmundu. Nie grają ze sobą na co dzień więc nie można wymagać grom wie czego, oddo podbijam "napastnik klubowy"
@Oddo
Tak się składa że Wasilewski też grzeje ławę. Z tego co kojarzę po sezonie kończy mu się kontrakt, Belgowie go raczej nie przedłużą więc wróci do naszej kartoflanej ligi.
Tak się składa że Wasilewski też grzeje ławę. Z tego co kojarzę po sezonie kończy mu się kontrakt, Belgowie go raczej nie przedłużą więc wróci do naszej kartoflanej ligi.

- Jack Bauer
- Moderator
Swoją drogą to też jest ciekawe - przychodzą zawodnicy podobno na dobrym poziomie do polskiej ligi i w niej giną...
Jak to mówią... petrodolary nie grają 
ps. miałem się ograniczyć do jednego zdania, ale... po tym meczzu mam nadzieję, że wszyscy skończą puakać, że sędziowie to tak naprawdę ukryty fan club United. ;]
ps. miałem się ograniczyć do jednego zdania, ale... po tym meczzu mam nadzieję, że wszyscy skończą puakać, że sędziowie to tak naprawdę ukryty fan club United. ;]

Z tym, że taki sam filmik można dopasować do większości klubów z czołówki światowego futbolu 
Ostatnie zdanie 1 akapitu wymiata http://pl.wikipedia.org/wiki/FC_Barcelona
JBC mam wiadomo gdzie zagraniczną piłkę, ale to mnie rozwaliło
JBC mam wiadomo gdzie zagraniczną piłkę, ale to mnie rozwaliło

Tak tak, każdy tak robi tylko hejt na biedną Barcelonkę spowodował wysyp takich filmików.misza0 wrote:Z tym, że taki sam filmik można dopasować do większości klubów z czołówki światowego futbolu

cała liga hiszpańska jest niewarta zachodu