Turniej w tysiąca
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Turniej w tysiąca
sry za nieobecnosc, mialem nieplanowany wyjazd na weekend, ale skoro gramy dalej, to może ustalimy taki termin zeby jednak to rozegrac? mi pasuje każdy dzień wieczorem, czekam na odpowiedz i tym razem zamierzam się pojawic 
Turniej w tysiąca
Grupa D:
Kolumb, Tvn, Kubek, Sriczkos
Grupa F:
Lewy, Fisi, Michał, King
daaaaawac noo.
Kolumb, Tvn, Kubek, Sriczkos
Grupa F:
Lewy, Fisi, Michał, King
daaaaawac noo.
Turniej w tysiąca
Kurde ja już pisałem że mogę po 20 codziennie grać i podałem numer gg, żeby pisać jak będą chcieli grać nikt się nie odzywa więc sprawa jest prosta.
Turniej w tysiąca
To do mnie się nikt nie odzywa pisalem przed weekendem ze macie pisać na gg , bo ja kazdego wieczora jestem i nikt się nie odezwał.Tvn wrote:u mnie też nikt się nie odzywa. :<

Turniej w tysiąca
no i siedzicie wszyscy a jeden do drugiego nie potrafi otworzyc japy... co za narod.
Turniej w tysiąca
Robot,Vojak jak macie jeszcze czas to zagrajmy w końcu o 2 miejsce grupie A.Może w końcu ktoś wygra?
Turniej w tysiąca
i co, we dwójke zagramy?Kolumb wrote:To do mnie się nikt nie odzywa pisalem przed weekendem ze macie pisać na gg , bo ja kazdego wieczora jestem i nikt się nie odezwał.Tvn wrote:u mnie też nikt się nie odzywa. :<

Turniej w tysiąca
no i nikt nie ma zamiaru dokonczyc? :<
Turniej w tysiąca
2 runda, nie wiem która grupa:
1 mecz:
1.Kiciak
2.Ludwik
3.Arthas
cezar się nie odzywal, ale z drugim meczem chlopaki poczekaja na niego ;p
1 mecz:
1.Kiciak
2.Ludwik
3.Arthas
Turniej w tysiąca
Kiciak ja mogę grać,jeśli Robot i Vojak nie maja nic przeciwko.Kiciak wrote:2 runda, nie wiem która grupa:
1 mecz:
1.Kiciak
2.Ludwik
3.Arthas
Turniej w tysiąca
Cezar wrote:Kiciak ja mogę grać,jeśli Robot i Vojak nie maja nic przeciwko.Kiciak wrote:2 runda, nie wiem która grupa:
1 mecz:
1.Kiciak
2.Ludwik
3.Arthas
yyyy co?Drabinka R2:
Grupa A: Arthas, Cezar, Kiciak, Ludwik
Turniej w tysiąca
Nieważne,kiedy gramy?
Turniej w tysiąca
dogaduj się z arthasem i ludwikiem na gg najlepiej ;pCezar wrote:Nieważne,kiedy gramy?
Turniej w tysiąca
Sory, ale z powodu prywatnych problemów nie dałem rady znaleźć czasu na gre ;/ Jak już to mogę dziś do 15-16 gg:3009500