PL5 - mapy
PL5 - mapy
Dobra wysłałem nową mapke Win-A,nowości jest tyle że jest to pierwsza mapka do której się przykładałem mianowicie robiłem ją i poprawiałem 4 dni.Mam nadzieje że będzie widać poprawe w stosunku do moich kiepawych mapek 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL5 - mapy
^^ zal ze obrazasz innych :? -.-marek wrote:A ja tak patrze na te mapki na pierwszą rundę i teraz świetnie widać jakie świństwo zrobiliście Ripowi w PL4. Ta jego trasa była dużo lepsza od np mapy maxera na tą kolejke, w całym PL4 też znalazłoby się parę gorszych.
PL5 - mapy
Nie obraża tylko wyraża swoją opinię, nie można ??
PL5 - mapy
To niech RiP przysle i już... sprawdzimy traski.
PL5 - mapy
Maxerrr, wiesz co, zastanów się zanim coś napiszesz. Widziałeś mapkę Ripa? Ja widziałem, ba nawet ją jeździłem i na tej podstawie mogę stwierdzić że jest lepsza od twojej i jest to subiektywna ocena.
I naprawdę nie podoba mi się to że wtedy trasa Ripa odpadła tylko dla tego że zrobił ją Rip.
Daj mi bana
I naprawdę nie podoba mi się to że wtedy trasa Ripa odpadła tylko dla tego że zrobił ją Rip.
^^ zal ze obrazasz innych :? -.-
Daj mi bana
PL5 - mapy
Po to jest temat żeby wyrażać swoją opinię, a ty maxerr to za bardzo sobie słowa marka do serca bierzesz przecież nie chciał cię obrazić tylko wyrazić swoją opinię jak to maciek powiedział.
PL5 - mapy
mehehe to było zajebiste xFmarek wrote:Ja widziałem, ba nawet ją jeździłem
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
PL5 - mapy
Wiem, że nie na temat, ale...
Skoro Gamebite tak chciało nam pomóc, to dlaczego nie ma chociażby na ich stronie zakładów o nasze mecze?
Gdzie są jakieś arty? : /
Skoro Gamebite tak chciało nam pomóc, to dlaczego nie ma chociażby na ich stronie zakładów o nasze mecze?
PL5 - mapy
kit może i ja coś zrobie ;p
wlasnie nie mam co robić a sprzatac mi się nie chce maybe maybe...
wlasnie nie mam co robić a sprzatac mi się nie chce maybe maybe...
PL5 - mapy
Zakłady niby mają być w następnym tygodniu.Fistashi wrote:Wiem, że nie na temat, ale...

PL5 - mapy
czyli będę mogł postawić fulla na gt w meczu z twc? 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL5 - mapy
^^ yyy, fred, pewny tez nie bądź ze wygramyFRED wrote:czyli będę mogł postawić fulla na gt w meczu z twc?
PL5 - mapy
jarecki ma #1 na servie P4G
PL5 - mapy
Może mu przesłał ? -.-FRED wrote:mehehe to było zajebiste xFmarek wrote:Ja widziałem, ba nawet ją jeździłem
PL5 - mapy
powiało grozą. nie treniłem. może zaczne. damy rade.
PL5 - mapy
koncze swoja mapke b, bazujaca na niezrealizowanych pomyslach z pl4
PL5 - mapy
Jutro to jutro, bo wysłałem post dzisiaj, tylko, że o drugiej ;p Mapki jutro i to pewnie gdzieś ok. 17. Ja jestem za podaniem map za 2,5h, czyli o północy.

PL5 - mapy
Jak nie będzie mapek o godzinie 00:05 to ch** w dupe kazdemu adminowi z osobna ode mnie i mysle wiekszosci teamu POL

<- Drzwi