PL6 - Runda 1.
PL6 - Runda 1.
Uważajcie,bo przyjdzie ze szkoły Misio i da wam Bana,siananana...
PL6 - Runda 1.
ostatnie zdanJe w kierunku jakuba, jeśli nie zauwazasz tego co ty robisz, to nie oczekuj ze coś się zmieni
serio to buda i już koniec tematu wystarczy już tego
my wiemy swoje ty swoje i już
a ze Scrapem to jest tak ze jak chcesz dalej siedziec tam gdzie siedzisz to bez bluzgow w Jego strone bo w przexciwienstwie do Ciebie ten człowiek potrafi się wyluzowac i pogadac z takimi nobkami jak ja
tyle, wielki szacun dla Skrapa

PL6 - Runda 1.
nawet zaczął gadać jak on hehe (chodzi mi o "bude") i trochę się wtrące bo scrap też nie jest taki aniołek, robił swój klan przekupując graczy z innych klanów i teraz widać jakie są tego skutki
Last edited by LooKaSh on 01 June 2008, 22:13, edited 1 time in total.
PL6 - Runda 1.
ej zarzut korupcji to już coś
więc ostrożnie ... 
PL6 - Runda 1.
biacz, tu wlasnie nie ma regul na to.
to jak pod jaruzelskim (misi + gobis), nigdy niewisz co będzie
masz pecha, albo nie.
gluptasy, będą nam banowac kochanego kinga!
przesraliscie i ch** z wami!
BANA MI!!
to jak pod jaruzelskim (misi + gobis), nigdy niewisz co będzie
masz pecha, albo nie.
gluptasy, będą nam banowac kochanego kinga!
przesraliscie i ch** z wami!
BANA MI!!
PL6 - Runda 1.
oj oj oj, Jakub nie wywołuj wilka z lasu bo jeszcze komuna ze stanem wojennym wrócą, ale w wersji tmn
edit: ps. na gamebite można zobaczyć, jak powoli się tworzy liga pl6^^
edit: ps. na gamebite można zobaczyć, jak powoli się tworzy liga pl6^^
PL6 - Runda 1.
Panowie dalej k**wa ! Jeszcze 16 stron i będzie WR topicow o polish league ! k**wa panowe ! do roboty

PL6 - Runda 1.
mało osób wix, tylko:
• chybeck
• fabamlody
• nawias
• Szrama
• Szym
• Twister
• wixiarz___POL
;P
• chybeck
• fabamlody
• nawias
• Szrama
• Szym
• Twister
• wixiarz___POL
;P
PL6 - Runda 1.
No Jakub dajemy zaproponuj jakiś ciekawy temat na pogawedkewixiarz___POL wrote:Panowie dalej kur** ! Jeszcze 16 stron i będzie WR topicow o polish league ! kur** panowe ! do roboty![]()
PL6 - Runda 1.
cba wleci scrappowi na chatePsikuta wrote:ej zarzut korupcji to już coświęc ostrożnie ...
no to mamy korupcje nie tylko w Polskiej pilce noznej, ale tez w polskiej trackmani
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL6 - Runda 1.
Wracając do Pierwszej Rundy....
Gratuluje PGS ;-)
Niestety nie pokazaliśmy się z dobrej strony ale czego tu oczekiwać kiedy nie grała najlepsza paka i na dodatek marnie wytrenowani przystąpiliśmy do meczu.
Mam nadzieje, że w 2 rundzie będzie lepiej
Gratuluje PGS ;-)
Niestety nie pokazaliśmy się z dobrej strony ale czego tu oczekiwać kiedy nie grała najlepsza paka i na dodatek marnie wytrenowani przystąpiliśmy do meczu.
Mam nadzieje, że w 2 rundzie będzie lepiej
PL6 - Runda 1.
w drugiej rundzie xx gra z tcw^^ postarajcie się chłopaki;*
PL6 - Runda 1.
Meczyk przyjazni?? ;>
PL6 - Runda 1.
LooKaSh wrote:nawet zaczął gadać jak on hehe (chodzi mi o "bude") i trochę się wtrące bo scrap też nie jest taki aniołek, robił swój klan przekupując graczy z innych klanów i teraz widać jakie są tego skutki
Mozesz to rozwinąc ? hahhaha kogo przekupywal ? Ciagnij to dalej to ja tez wyciagne coś od was : )
PL6 - Runda 1.
lookash ze tak powiem pgs, jakby nie patrzec, jest najbogatszem mg w polsce
PL6 - Runda 1.
Poszukuję replaye z przejazdów po trasie PL6-Maxer-B. Robię krótki klip z 1 rundy, a że nie ma tej trasy na TMX, to mam problem.
Swoje replaye słać możecie tu: jurekm@dyskietka.pl
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
PL6 - Runda 1.
sugeruję żeby hack, foxy, jarecki czy lokash Ci wysłali bo mają tam naprawdę niezłe czasy
PL6 - Runda 1.
Ponawiam apel, bo nic nie dostałemJUREK wrote:Poszukuję replaye z przejazdów po trasie PL6-Maxer-B. Robię krótki klip z 1 rundy, a że nie ma tej trasy na TMX, to mam problem.
Z góry dziękuję.
PL6 - Runda 1.
Mogę wysłać ok. 1.00.40