BIĆ NIEMCA, BIĆ :) :) :)

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

ojjjeejku, a dlaczego moderator tak brzydko się wyraza? :/

gobis, lepiej ty se uporzadkuj w glowie, i przestan obrazac w koncu ludzi!
on dal 15 euro, czy tam 20, ty dales 50 albo wiecej, myslisz ze jesteś fajniejszy? dal ile mogl, ciesz się ze w ogole coś dal.

po za tym doprowadzil nasza repre do tak dalekiej fazy w nc, nigdy nam się to nie udalo.

godnie "reprezentowal" polske sposrod innych krajow, zawsze staral się zeby Polska byla dobrze spostrzegana sposrod innych krajow.

mozna by wymieniac dużo wiecej, ale mysle, ze starczy.
teraz czekamy na ripostę od gobisa, co on zrobil dla sceny.

pozdrowienia dla Reda, Jareckiego, reszty TCW, Kinga, Kyzzn i innych normalnych! ;)

EDIT : seque, mozesz skończyć ? co z tego, ze Jakub mieszka w niemczech.
A czy POLAK co wyjedzie na zarobek do ANGLII to jest ANGLIK? kurde ludzie, ile mozna wam powtarzac.
Last edited by XyX on 08 June 2008, 17:07, edited 1 time in total.
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

xyx nie musisz wszedzie spamować i bronic jakuba, on sam potrafi
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

Leon wrote:Jakubie a co Ty zrobiłeś dla sceny :?: Zorganizowales jakiś Lan ? może masz na samochodzie reklame tego forum lub ogolnie trackmani? Chuja calego robisz czlowieku a jak już to tylko pod siebie.Oprocz pisania glupich topickow nie ma tu zadnego twojego wkladu w rozwoj sceny.Nawet na forum szkoda było ci dac coś wiecej tylko zaledwie 15 eu :E Zaled jak cholera wiesz?Uwazasz się za bozyszcza a w rzeczywistosci jesteś pusty jak stodola na wiosne.Ja się nie chwale ani nie uwazam ze mam w rozwoj sceny jakiś wklad ale ty natomiast uwazasz ze zrobiłeś niewiadomo co.Zorganizuj jakiś lan turniej lub zareklamuj scene tam gdzie trzeba to mozemy pogadac.Wez przyklad ze sclaplera czy scarego czy wixa.Oni coś organizuja coś dla sceny robia a ty nic tylko robisz zamieszanie wokol swojej osoby a pozniej placzesz jak jakiś dzieciak co nie dostal cukierka i robisz z siebie pokrzywdzonego.Wez uporzadkuj sobie coś w teg glowie bo narazie masz tam najebbane jak cyganka w tobolku.
i co takiemu kogos wytlumaczac :)

kto zaczol z transmisjamy na hstv?
kto zaczol powazne multigamingi?
kto zaczol jako jedyna polska drużyna tmn kontrakty zawodowe?
itp itd wiec mi nie pierdol nubie.

wiem, przez 2 lata 2. ligi pewnie zapomniales o roznych rzeczach.
wybaczam.

niestety tak wychodzi, ze jak ma się swoje zdanje, wyglada to egoistyczne, ale naprawdę nie chce się profilowac.
przaklad: rowne warunki dla kazdego gracza w PGS, nie ak w FF kwalifikacje. ale w 2. lidze rozumie, ze się nie znasz.

spadaj, ciesz się tak dlugo jak masz admina i nubki msyla, ze jesteś fajny, graczu anonimowy onlineowy.
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

Seque wrote:xyx nie musisz wszedzie spamować i bronic jakuba, on sam potrafi
jeśli uwazasz, ze moje posty tutaj to spam, to zobacz na swoje 20 literowe posty !

i zluzuj ode mnie, niestety musze to powiedziec, ale spadaj od mojej osoby, bo mam dosc twoich narzekan, czy to jest do dupy, czy nie do dupy, czy kibicujesz niemcom, i czy ma 5 z histori.

daj już nam spokoj, blagam!
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

mało wiesz o nas to nie mow Jakub okej ? bo chyba jednak coś zle zrozumiales.

kontrakty ? No taaaaak przeciez mieliscie je podpisywac na ESWC i odrazu dostac sprzęt za 200 (czy tam ile zl) no ale jakos nie wyszlo? :(
Jakub

Post by Jakub »

seque, wes k**wa pierw się dowiec, potem pisz.
specianlnie jak chodzi o franco i jego role w 2.ww

czemu ja musze tu k**wa się takimi meczyc, przeczytaj i nie bedzeisz już taki glupi.

[ Dodano Nie Cze 08, 2008 5:12 pm ]
h0lus wrote:mało wiesz o nas to nie mow Jakub okej ? bo chyba jednak coś zle zrozumiales.

kontrakty ? No taaaaak przeciez mieliscie je podpisywac na ESWC i odrazu dostac sprzęt za 200 (czy tam ile zl) no ale jakos nie wyszlo? :(
u holus, zazdrosc?
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

ahahahahahhaahahahhahahahhhhahahhha wy***ałem się. Jakub tak samo mogę powiedziec czy zazdroscisz Scrappowi bo caly czas mowisz o jego forsie.

No jakos by mi się nie usmiechalo wstawac wczesnie rano gdzies wpizdu daleko w hotelu ;)

A co do kwali no mielismy i co ? Ale jakos nawet CI co nie kwalneli się jechali za free i nocleg był za free wiec Ci nie wyszlo sorry. :)

wiec nie mam czego zazdroscic
chybeck
Pirat drogowy

Post by chybeck »

do chuja pana, czy was wszystkich po***ało? wszyscy jesteśmy POLAKAMI! g*wno znaczy czy w niemczech czy w hiszpanii czy w bangladesz? my jesteśmy "królewski ród piastowy" mamy walczyć ze sobą? już raz walczyli, prawda, że Polska była potęgą podczas rozbicia dzielnicowego. ale skończmy z historią, każdy z was obrażą drugiego i tą historią sobie mordę wyciera i mówi, że tylko mówi jak było. skończcie to ludzie prawi i dobrzy, a co do reszty niech sobie gadają co chcą!

już mnie wkurwiliście tym, co to ma znaczyć? Polak kłóci się z Polakiem, który jest bardziej polski, a każdy jest tak samo polski, płynie w naszych żyłach ta sama krew, którą przelewali nasi dziadowie i pradziadowie za nas.

więc uprzejmie proszę: skończcie pierdolić!
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

1.Transmisje ok twoj +
2.Multigamingi hmm,, Powiedz mi co scena ma z tego ? Wy tak inni nic.
3.Kontrakty zawodowe to samo co 2 . Wiedz ze masz ty i twoja drużyna ale scena nie ma nic ;) Mamy może jakieś serwery lub wyczesana stronke z która nie ma problemow ? Wiec nadal oprocz was pozostali nie korzystaja.Udostepnij jakiś serwer ucz grać nowych graczy a nie krytykuj tylko.A nubem to sam chyba jesteś bo jeszcze w zadnym meczu nie zagrales ;) A ja tak.
@xyx pisalem gdzies ze ja coś zrobilem dla rozwoju sceny ? jeżeli tak to przypomnij mi gdzie.
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

jeśli nie zrobiłeś nic, to może nie krytykuj kogos , kto coś zrobil. ok?

teraz skonczmy to, bojowa atmosfera przed meczem, i tyle.
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

Dobrze napisane coś
Spoko ludzie :P Drapcie się dalej jak chcecie.Chorwaci narazie wygrywaja 1-0 i jest dobrze :D Teraz trzeba liczyc na dobry wystep naszych :roll:
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

Jakub skończ z ta k**wa 2WW ja pi***olę to jest jakiś twój kompleks

przecież tu w ogolę nie o tym mowa była , topic jolk, posty jolk, wiec ja już nie kapuje o co ci chodzi

wyzywasz od dzieci a ty co służyłeś w szarych szeregach czy co ?!

ty już przestałeś odróżniać co jest jolk a co nie, a inni cie tylko nakręcają a ty dalej skończcie k**wa temat

popierdoliło się już maksymalnie :evil:
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

Leon wrote:Dobrze napisane coś
Spoko ludzie :P Drapcie się dalej jak chcecie.Chorwaci narazie wygrywaja 1-0 i jest dobrze :D Teraz trzeba liczyc na dobry wystep naszych :roll:
no wlasnie dobrze nie jest.

do boju osterreich ! :)

teraz f1, potem mecz, potem swietowanie, potem nowy dzień, sijaa!
tomerq
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by tomerq »

XyX wrote:teraz f1, potem mecz, potem swietowanie, potem nowy dzień, sijaa!
I na sam koniec sprawdzian z fizyki i woooolneeeee i waakaacjeee ;d
Image
Image
Image
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

Xyx, co ty tak bronisz Jakuba, on sam mowi ze wypowiada się twardo i mowi co uwaza, nie wstydzi się tego, ale on sam umie się bronic, ty mu nie musisz pomagac. Gobis mówi o Jakubie a nie o sobie, ok ? Więc nie wpierdalaja się w nie swoje sprawy, Gobis pojechał do Hiszpanii żeby zarobić, jest dalej Polakiem i pewnie będzie zawsze, to samo Jakub, w to na pewno nie wątpie, tylko czemu k**wa wszyscy jadą na Gobisa, co on wam do chuja pana zrobił ? Wytłumaczcie mi to dokładnie, bez kłamstw ok ? Wtedy pogadamy.
Jakub

Post by Jakub »

bo gobis jest amatorem, a my probujemy z tmn zrobić coś fajnego.
on jest za amatorski, zeby to zzrzumiec, ide na mecz!
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Leon wrote:2.Multigamingi hmm,, Powiedz mi co scena ma z tego ? Wy tak inni nic.

A nubem to sam chyba jesteś bo jeszcze w zadnym meczu nie zagrales ;) A ja tak.
Scena na pewno zyskuje. http://www.pgs-gaming.pl/start.php/news/5949/ Sądze, że taki news przyciągnie trochę osób przeglądających stronę PGS i może zainteresuje TrackManią. A liczba osób przeglądających ten portal jest spora.

Jakub grał w kilku meczach, więc nie gadaj bzdur, skoro nie znasz prawdy.
Image
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Post by Scrappler »

jakub, zakończ to dzieciaku i nie blamuj się wiecej. Napisalem ci że jesteś POLAKIEM, napisalem ze kibicujesz POLSCE, wiec wyluzuj. Masz trzydzieści parę lat a zachowujesz się jak ...... dziwny dzieciak. AHA, A MAM PYTANIE o ten kontrakty???? CO TY KUR....A HU....U PRZEKUPUJESZ LUDZI??????? LOOOOL, oczywiście tak nie myśle ale idąc twoim tropem mógłbym ci tak powiedzieć.

@chybe, you are right, przesadziłem kurna ale to co robi teraz jakub..... shit and butter :(
@khasia - si si :) sory :) :)

PANIE I PANOWIE, STOP PLEASE :)
...
Twist

Post by Twist »

kurde już gol
ImageImage

hyhy
ziomek_pol_