WCG 2009 Warszawa Finał
- Jack Bauer
- Moderator
WCG 2009 Warszawa Finał
schabowych tam nie uświadczy
Co najwyżej kisiel z kota i wołowinkę z psa. Smacznego! 
WCG 2009 Warszawa Finał
No to ja powiem, że cholernie zaskoczony jestem ;p Byłem pewien, że wygra Shief, ale się nie pojawił. Potem obstawiałem Nothinga, bo według mnie to przyszłość sceny, w końcu chłopak się dopiero rozwija (sic!), wiec boję się nawet myśleć, co będzie z niego za jakiś czas
A tu dla mnie cholerna niespodzianka, wygrywa Szedoł
Nie chodzi mi tu oczywiście o to, że Shad nóp i w ogóle, tylko nie uważałem, że da radę się tak zmobilizować 
Gratulacje wszystkim, którzy wywalczyli sobie miejsca w finałach polskich kwali! Shad, pojedź tam wszystkich, bo co, nie możesz? :>
Gratulacje wszystkim, którzy wywalczyli sobie miejsca w finałach polskich kwali! Shad, pojedź tam wszystkich, bo co, nie możesz? :>
WCG 2009 Warszawa Finał
http://www.cdaction.pl/news-8805/wcg-20 ... inalu.html
znalazłem takiego linkora ;p ... niby tylko wzmianka, ale jest
znalazłem takiego linkora ;p ... niby tylko wzmianka, ale jest

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
WCG 2009 Warszawa Finał
zeby ci tylko tam jakiś Jackie Chan nie napierdolil ;p
WCG 2009 Warszawa Finał
dobra dobra dzięki all ale mam prosbe zebyscie zaproponowali jakieś taktyki zeby ich tam wszystkich pokonac:F co do karjena to dostanie w dupsko a Carla i Frosta upijemy razem z Neo, ale reszta? :?
WCG 2009 Warszawa Finał
niestety Szadoł oni nie piją, nie chcą zawierać znajomości zbytnio
bo grają o kasę. Tak przynajmniej było na tEx. Tak czy inaczej jeszcze raz mocne GZ! i fuckin' GL!!! over there!!!
Co do pozostałych uczestników to fajnie, że daliście czadu ale i tak musiał wygrać jeden z Was
@Jakub. Widzę, że nie radzisz sobie z emocjami, szkoda, bo to naprawdę fajna sprawa z wygraną Szadoła i bez sensu jest w takim topicku robić zadymę. Lepiej cieszyć się niż obrażać
i potem przepraszać....i obrażać i przepraszać.... Dawno nie miałem czasu by poczytać tmpl ale widzę, że nie odpuszczasz..odpuść, zdystansuj się
to tylko gra internetowa 
Co do pozostałych uczestników to fajnie, że daliście czadu ale i tak musiał wygrać jeden z Was
@Jakub. Widzę, że nie radzisz sobie z emocjami, szkoda, bo to naprawdę fajna sprawa z wygraną Szadoła i bez sensu jest w takim topicku robić zadymę. Lepiej cieszyć się niż obrażać
...
WCG 2009 Warszawa Finał
i wlasnie temu odpowiadasz i tyle forsy w to kladziesz.Scrappler wrote:to tylko gra internetowa
temu także tworzysz teamy.
WCG 2009 Warszawa Finał
może według niektórych to nabijanie postów, ale ch*j tam!
wielkie gratz dla wszystkich finalistów w szczególności dla Szadoła, pokaż chinolom co potrafisz ;D
wielkie gratz dla wszystkich finalistów w szczególności dla Szadoła, pokaż chinolom co potrafisz ;D
WCG 2009 Warszawa Finał
Jakuba słowa na tsie sprzed 10 minut:
"Shadow od teraz nie jesteś tylko drużynowym, ale i indywidualnym chujem Polski"
"Shadow od teraz nie jesteś tylko drużynowym, ale i indywidualnym chujem Polski"

WCG 2009 Warszawa Finał
zamkinij japsko.Diav3l wrote:Jakuba słowa na tsie sprzed 10 minut:
co jest na tsie jest k**wa PRYWATNE!!!!!!
WCG 2009 Warszawa Finał
Wy naprawdę nie zdajecie sobie sprawy z tego, że takie tematy czytają ludzie z wcg/eswc/pga itd I naprawdę JAKUB nie jest to dobre jak nawalony czy nie będziesz tu wylewał swoje żale czy nie żale. Jak chcesz to załóż bloga ( jak miałes focha na nas to już pisałes na teampoland.info) i tam pisz, a nie psuj innym opini bo naprawdę, nie wiesz ile pracy kosztuje zrobienie czegoś takiego. Tak więc szanujmy się nazwajem.
WCG 2009 Warszawa Finał
jakiej kurde pracy?TheViP wrote:Wy naprawdę nie zdajecie sobie sprawy z tego, że takie tematy czytają ludzie z wcg/eswc/pga itd I naprawdę JAKUB nie jest to dobre jak nawalony czy nie będziesz tu wylewał swoje żale czy nie żale. Jak chcesz to załóż bloga ( jak miałes focha na nas to już pisałes na teampoland.info) i tam pisz, a nie psuj innym opini bo naprawdę, nie wiesz ile pracy kosztuje zrobienie czegoś takiego. Tak więc szanujmy się nazwajem.
przeciesz ci nawet na gg gratulowalem za udane rozgrywki.
nie pomylajmy tu pewnych rzeczy.
poza tym nie pisz "nas" bo ja się tez czjue "nas".
WCG 2009 Warszawa Finał
Jakub, nie wyciągasz wniosków, nie liczysz się z nikim, masz w gdzieś ostrzeżenia..... Nie wiem co się z toba porobiło chłopie. Gdyby ktoś inny tak jak Jakub narobił tyle syfu to by miał bana aż by trzeszczało. Pytam się wtedy adminów co Wy robicie Państwo ADMINOWIE!!??
...
WCG 2009 Warszawa Finał
kurde za co ten zakaz?
napiszcie mi konkretnie co wam nie pasi i co robię zle?
napiszcie mi konkretnie co wam nie pasi i co robię zle?
WCG 2009 Warszawa Finał
Takiej pracy, ze od piątku napylałem z Anią (która odwaliła ze mną kawal roboty, na samym turnieju również) żebyś teraz ty to zniszczył swoimi idiotycznymi wypowiedziami po alkoholu. Ogarnij się człowieku, czemu jak diavel jest %%% to nie pisze takich debilnych rzeczy ? Tylko TY ?
poza tym "nas" chodzilo o reszte sceny bez Ciebie.
poza tym "nas" chodzilo o reszte sceny bez Ciebie.
WCG 2009 Warszawa Finał
na razie nie chce mi się, ale pozniej skasuje posty nie na temat, a jak jakub będzie się jeszcze rzucal dostanie zakaz pisania
WCG 2009 Warszawa Finał
skoro jeszcze nie ma usuwania - to dorzuce coś od siebie
Envi - ŁAŁ, zakaz pisania dla Jakuba po 1484541564 burdzie po pijaku, nie no, szacun. Nie wiem co ten człowiek jeszcze robi na tym forum i czemu niektórzy go jeszcze popierają, gdyby jakiś 'normalny' człowiek zrobił taą burdę to dostałby bana, ot co : ) Tak Jakub, to ty jesteś uprzywilejowany!
Envi - ŁAŁ, zakaz pisania dla Jakuba po 1484541564 burdzie po pijaku, nie no, szacun. Nie wiem co ten człowiek jeszcze robi na tym forum i czemu niektórzy go jeszcze popierają, gdyby jakiś 'normalny' człowiek zrobił taą burdę to dostałby bana, ot co : ) Tak Jakub, to ty jesteś uprzywilejowany!
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
WCG 2009 Warszawa Finał
Vippp to coś zrobił od tego czasu było nie do opisania ;P i jeszcze miałeś takie dobre podejście na luzie co tylko motywowało (wprawdzie i tak dałem dupy :F) do działania ^^
powiedz mi tylko
Czy to Ty powiedziałeś mojej siostrze że dałem dupy zanim zdążyła cokolwiek powiedzieć? (Wbiła na chwile do obszaru z gdzie graliśmy)
powiedz mi tylko

WCG 2009 Warszawa Finał
Hmm... Jakub ma trochę racji ^^ bo oczywiste jest to że jakby wygrał ktoś z poza POL było by większe wydarzenie(sam raczej stawiałem Shadowa na 2 miejsce).
Ale Jakub to w jaki sposób ty to prezentujesz to porażka i tu oczywiście pełne poparcie do osób piszących przede mną)
Ogólnie to całkiem fajna relacja była ^^ można było się i pośmiać (szczególnie z niektórych komentarzy
jak i z miny shadowa na końcu "Co jest k**wa ? Ja wygrałem :F ?" )
Ale Jakub to w jaki sposób ty to prezentujesz to porażka i tu oczywiście pełne poparcie do osób piszących przede mną)
Ogólnie to całkiem fajna relacja była ^^ można było się i pośmiać (szczególnie z niektórych komentarzy