WCG 2009 Warszawa Finał

World Cyber Games
Jack Bauer
Moderator

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by Jack Bauer »

schabowych tam nie uświadczy :D Co najwyżej kisiel z kota i wołowinkę z psa. Smacznego! :D
Image
iam
Admin Mniejszy

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by iam »

No to ja powiem, że cholernie zaskoczony jestem ;p Byłem pewien, że wygra Shief, ale się nie pojawił. Potem obstawiałem Nothinga, bo według mnie to przyszłość sceny, w końcu chłopak się dopiero rozwija (sic!), wiec boję się nawet myśleć, co będzie z niego za jakiś czas :) A tu dla mnie cholerna niespodzianka, wygrywa Szedoł :) Nie chodzi mi tu oczywiście o to, że Shad nóp i w ogóle, tylko nie uważałem, że da radę się tak zmobilizować :)

Gratulacje wszystkim, którzy wywalczyli sobie miejsca w finałach polskich kwali! Shad, pojedź tam wszystkich, bo co, nie możesz? :>
IrRed
Emerytowany Admin

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by IrRed »

http://www.cdaction.pl/news-8805/wcg-20 ... inalu.html

znalazłem takiego linkora ;p ... niby tylko wzmianka, ale jest ;)
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
szopek
Lubi ostrą jazdę

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by szopek »

zeby ci tylko tam jakiś Jackie Chan nie napierdolil ;p
ShaDDy
Emerytowany Admin

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by ShaDDy »

dobra dobra dzięki all ale mam prosbe zebyscie zaproponowali jakieś taktyki zeby ich tam wszystkich pokonac:F co do karjena to dostanie w dupsko a Carla i Frosta upijemy razem z Neo, ale reszta? :?
Scrappler
Yo MaDaFaKa

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by Scrappler »

niestety Szadoł oni nie piją, nie chcą zawierać znajomości zbytnio :P bo grają o kasę. Tak przynajmniej było na tEx. Tak czy inaczej jeszcze raz mocne GZ! i fuckin' GL!!! over there!!!

Co do pozostałych uczestników to fajnie, że daliście czadu ale i tak musiał wygrać jeden z Was :P

@Jakub. Widzę, że nie radzisz sobie z emocjami, szkoda, bo to naprawdę fajna sprawa z wygraną Szadoła i bez sensu jest w takim topicku robić zadymę. Lepiej cieszyć się niż obrażać 8) i potem przepraszać....i obrażać i przepraszać.... Dawno nie miałem czasu by poczytać tmpl ale widzę, że nie odpuszczasz..odpuść, zdystansuj się :P to tylko gra internetowa :D
...
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by Jakub »

Scrappler wrote:to tylko gra internetowa :D
i wlasnie temu odpowiadasz i tyle forsy w to kladziesz.
temu także tworzysz teamy.
Potman
Pirat drogowy

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by Potman »

może według niektórych to nabijanie postów, ale ch*j tam!
wielkie gratz dla wszystkich finalistów w szczególności dla Szadoła, pokaż chinolom co potrafisz ;D
Diav3l
Emerytowany Admin

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by Diav3l »

Jakuba słowa na tsie sprzed 10 minut:

"Shadow od teraz nie jesteś tylko drużynowym, ale i indywidualnym chujem Polski" xD
Image
ImageImage
Jakub

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by Jakub »

Diav3l wrote:Jakuba słowa na tsie sprzed 10 minut:

"Shadow od teraz nie jesteś tylko drużynowym, ale i indywidualnym chujem Polski" xD
zamkinij japsko.
co jest na tsie jest k**wa PRYWATNE!!!!!!
TheViP
Emerytowany Admin

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by TheViP »

Wy naprawdę nie zdajecie sobie sprawy z tego, że takie tematy czytają ludzie z wcg/eswc/pga itd I naprawdę JAKUB nie jest to dobre jak nawalony czy nie będziesz tu wylewał swoje żale czy nie żale. Jak chcesz to załóż bloga ( jak miałes focha na nas to już pisałes na teampoland.info) i tam pisz, a nie psuj innym opini bo naprawdę, nie wiesz ile pracy kosztuje zrobienie czegoś takiego. Tak więc szanujmy się nazwajem.
Jakub

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by Jakub »

TheViP wrote:Wy naprawdę nie zdajecie sobie sprawy z tego, że takie tematy czytają ludzie z wcg/eswc/pga itd I naprawdę JAKUB nie jest to dobre jak nawalony czy nie będziesz tu wylewał swoje żale czy nie żale. Jak chcesz to załóż bloga ( jak miałes focha na nas to już pisałes na teampoland.info) i tam pisz, a nie psuj innym opini bo naprawdę, nie wiesz ile pracy kosztuje zrobienie czegoś takiego. Tak więc szanujmy się nazwajem.
jakiej kurde pracy?
przeciesz ci nawet na gg gratulowalem za udane rozgrywki.

nie pomylajmy tu pewnych rzeczy.

poza tym nie pisz "nas" bo ja się tez czjue "nas".
Scrappler
Yo MaDaFaKa

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by Scrappler »

Jakub, nie wyciągasz wniosków, nie liczysz się z nikim, masz w gdzieś ostrzeżenia..... Nie wiem co się z toba porobiło chłopie. Gdyby ktoś inny tak jak Jakub narobił tyle syfu to by miał bana aż by trzeszczało. Pytam się wtedy adminów co Wy robicie Państwo ADMINOWIE!!??
...
Diav3l
Emerytowany Admin

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by Diav3l »

Gratki jeszcze raz dla chujka Sradoła, a dzejkopowi dajcie Zakaz Pisania.
Image
ImageImage
Jakub

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by Jakub »

kurde za co ten zakaz?
napiszcie mi konkretnie co wam nie pasi i co robię zle?
TheViP
Emerytowany Admin

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by TheViP »

Takiej pracy, ze od piątku napylałem z Anią (która odwaliła ze mną kawal roboty, na samym turnieju również) żebyś teraz ty to zniszczył swoimi idiotycznymi wypowiedziami po alkoholu. Ogarnij się człowieku, czemu jak diavel jest %%% to nie pisze takich debilnych rzeczy ? Tylko TY ?

poza tym "nas" chodzilo o reszte sceny bez Ciebie.
envy
Osiwiał za kierownicą

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by envy »

na razie nie chce mi się, ale pozniej skasuje posty nie na temat, a jak jakub będzie się jeszcze rzucal dostanie zakaz pisania
Fistashi
Pirat drogowy

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by Fistashi »

skoro jeszcze nie ma usuwania - to dorzuce coś od siebie
Envi - ŁAŁ, zakaz pisania dla Jakuba po 1484541564 burdzie po pijaku, nie no, szacun. Nie wiem co ten człowiek jeszcze robi na tym forum i czemu niektórzy go jeszcze popierają, gdyby jakiś 'normalny' człowiek zrobił taą burdę to dostałby bana, ot co : ) Tak Jakub, to ty jesteś uprzywilejowany!
Image
Image
Image
[ladderbar]
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by DiabloS_CRB »

Vippp to coś zrobił od tego czasu było nie do opisania ;P i jeszcze miałeś takie dobre podejście na luzie co tylko motywowało (wprawdzie i tak dałem dupy :F) do działania ^^

powiedz mi tylko :P Czy to Ty powiedziałeś mojej siostrze że dałem dupy zanim zdążyła cokolwiek powiedzieć? (Wbiła na chwile do obszaru z gdzie graliśmy)
Image
Image
Image
Psik
Pirat drogowy

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by Psik »

Hmm... Jakub ma trochę racji ^^ bo oczywiste jest to że jakby wygrał ktoś z poza POL było by większe wydarzenie(sam raczej stawiałem Shadowa na 2 miejsce).
Ale Jakub to w jaki sposób ty to prezentujesz to porażka i tu oczywiście pełne poparcie do osób piszących przede mną)

Ogólnie to całkiem fajna relacja była ^^ można było się i pośmiać (szczególnie z niektórych komentarzy :D jak i z miny shadowa na końcu "Co jest k**wa ? Ja wygrałem :F ?" )
Post Reply

Return to “WCG”