Ja jestem za tym żeby była ta II liga, bo zauważcie, kiedyś, rok temu, gdy była przerwa między PL-ami to klany grały spary, treningi itp itd, teraz to co się gra to tylko turnieje, a przerwy są może troszke mniejsze, K&D bardzo dużo sparów grało z rok temu, teraz nic w ogóle, pewnie tak jest też z innymi
Polish League 6
Polish League 6
U mnie już mineło 2.5 roku od czasu jak 1. raz włączyłem TMN, to było 10.2005
Ale ten czas leci ^^
Ja jestem za tym żeby była ta II liga, bo zauważcie, kiedyś, rok temu, gdy była przerwa między PL-ami to klany grały spary, treningi itp itd, teraz to co się gra to tylko turnieje, a przerwy są może troszke mniejsze, K&D bardzo dużo sparów grało z rok temu, teraz nic w ogóle, pewnie tak jest też z innymi
Niewiem czy nikt tego zauważył czy też nikt nie mówił poprostu o tym, ale tak jest, teraz wszyscy te przerwy między turniejami spędzają nabijając ranka, a nie grając mecze
I to źle, dlatego jestem za II ligą 
Polish League 6
właśnie gra parę dobrych drużyn i myślę że naprawdę możnaby jeszcze negocjować co do 8 zespołów ponieważ jest 8 teamów które raczej na pewno by się w tej lidze znalazły i na 100% się nie rozpały PGS FF peXg XX TCW K&D P4G NAR. BYłbym w stanie poręczyć że żaden z tych teamów się nie rozpadnie bo na zdrowy rozum każdy pewnie stwerdzi ze upadek jakiegoś z tych teamów jest możliwy. Do tego w walce jeszcze NN dochodzi i może jakaś niespodzianka z mniej znanych zespołów.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Polish League 6
Nie, liczba drużyn jest dobra, 6 w każdej lidze, jak będzie 8 to te dwa dodatkowe zespoły, które są najsłabsze (nie wskazuje nikogo) będą tylko stratą czasu dla tych lepszych, to tak jakby wsadzić do jednej ligi ManU i Legię, różnica kilku klas, wiadomo kto wygra, i po co grać. Nie byłoby rywalizacji, ten team po ciągłych porażkach się by poprostu rozpadł...
Polish League 6
nie widze sensu dyskusji, bo ja decyzji nei zmienie, a i ankiety raczej nei pomoga. Sorki, ale ja organizuje, a każdy organizator musi podejmowac twarde decyzje.
Polish League 6
bardzo dobrze robisz wix. regulamin, liczba drużyn i lig, wszystko git.
tmn wyszla 28.01.2006.
jak 1. raz włączyłem TMN, to było 10.2005
tmn wyszla 28.01.2006.
Polish League 6
Wix robi lige, nic od nikogo nie chce, nie dostaje za to kasy a wszyscy pierdola za przeproszeniem to zle, tamto niedobrze, jak tak bardzo chcecie ta 2 lige nie widze problemu, po rozegranym kwali reszta zespolow się zbiera, ktos komu bardzo zalezy rozpisuje kolejki itd. zostaje adminem i sobie grajcie, a nie wszyscy licza, ze ktos im będzie robil lige, która de facto niewiele osob będzie się interesowalo.
Nie dziwie się Wixowi, ze nie chce mu się marnowac czasu na 2 lige, bo on będzie musial wszystko ogarniac, panowac nad calym balaganem, który w 2 lidze będzie na pewno.
Nie dziwie się Wixowi, ze nie chce mu się marnowac czasu na 2 lige, bo on będzie musial wszystko ogarniac, panowac nad calym balaganem, który w 2 lidze będzie na pewno.

Polish League 6
Nie pamiętam, coś mi się chyba pomieszało, ale dobra tam :E W każdym razie zaraz po wyjściu gry xdJakub wrote:bardzo dobrze robisz wix. regulamin, liczba drużyn i lig, wszystko git.
jak 1. raz włączyłem TMN, to było 10.2005
tmn wyszla 28.01.2006.
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
Polish League 6
wypraszam sobie:Pmat154 wrote: panowac nad calym balaganem, .
ja potrafie sam panowac nad sobą i nie potrzebuje opieki wixa:P
Polish League 6
k**wa ja pi***olę teraz się skapnąlem że gramy 4 v 4, żal ;f
Polish League 6
Zamiast się kłócić kto jest lepszy kto jest gorszy, nie ma sensu robić kwalifikacji. 6 Drużym już znacie, a kwalifikacje to tylko strata 'waszego' cennego czasu 'pro gamer'zy'.
i w ogóle, nara ;p od niedawna gram, i trochę się zawiadlem, chyba czas z tym skonczyć
i w ogóle, nara ;p od niedawna gram, i trochę się zawiadlem, chyba czas z tym skonczyć
Pie^^dole tą scene ;d
Polish League 6
he?k0r7 wrote:Zamiast się kłócić kto jest lepszy kto jest gorszy, nie ma sensu robić kwalifikacji. 6 Drużym już znacie, a kwalifikacje to tylko strata 'waszego' cennego czasu 'pro gamer'zy'.
chyba najglupszy post od dawna. nie ma ani trochę logiki, każde zdanje i jego czesci sa absolutnie bez sesu.
1. my się nie klocimy kto jest najlepszy, wlasnie robimy lige aby się nie klocic, ale zobaczyc na torach.
2. kwalifikacja będzie i musi być, nikt nie był za tym, aby nie było kwali.
3. 6 najlepszych drużyn wlasnie nie znamy, dla tego kwali.
4. kwalifikacja wlasnie nie jest strata czasu, ale ma pomodz pokazac 6 najlepszych teamów, aby się nie stracalo czasu w lidze z 12 teamami.
5. nikt nie powiedzial o sobie, ze jest progamer.
Polish League 6
dzięki wszystko mi wyjasnileś.
Dla mnie to już było jasne. Co zrobić powodzenia w lidze, i sorka za ten spam oOMat napisał : No PGS, FF, pexg, tcw p4g, value, xx, ktos będzie musial odpasc
Pie^^dole tą scene ;d
Polish League 6
ALE WY MACIE PROBLEMU, NIEKTÓRYM TO już WIDZĘ się WE ŁBIE POPRZEWRACAŁO, ZAPIERDALAJ JEDEN Z DRUGIM MAPKĘ PO 4H DZIENNIE I POKAZ ZE ZASŁUGUJESZ NA 1 LIGĘ PROSTE, STARA GWARDIA JAK WIDAĆ CHOĆ NIE W CAŁOŚCI się JUŻ DOTARŁA I NIKT NIE SZCZEKA TYLKO JAKIEŚ MŁODE RYBKI. REGULAMIN JEST WIEC ALBO się W TO BAWICIE ALBO NIE, NIE ROZUMIEM WASZYCH ZALI KAŻDY MOŻE SOBIE ZROBIĆ TURNIEJ I JEGO KLANSU MOŻE TAM grać.
SKOŃCZCIE DURNA DYSKUSJE I BIERZCIE się ZA TRENING, DOPÓKI KWALI się NIE SKOŃCZY NIGDY NIE WIADOMO KTO BĘDZIE GRAŁ A WY już PISZCZYCIE

SKOŃCZCIE DURNA DYSKUSJE I BIERZCIE się ZA TRENING, DOPÓKI KWALI się NIE SKOŃCZY NIGDY NIE WIADOMO KTO BĘDZIE GRAŁ A WY już PISZCZYCIE
Polish League 6
no nareszcie bulet wrocil do gry, takich postow mi brakowalo.
"stary psy" i "mlode rybki" hehe
to jest wedlog mata top7 teamów z której jeden musi wypasc i wcale nie wykluczyl swojego.
było pelno innych postow, gdzie ludzie pisali, jak mysla, ze to będzie i kto wejdzie.
myslisz, ze jak mat to napisze, to to tak musi być?
ja pi***olę, on to ocenia jako powod aby przestac z gra, brak mi slow.
przeczytaj posta buleta 3 razy, może zrozumiesz.
"stary psy" i "mlode rybki" hehe
ty naprawdę jesteś trochę pusty.Mat napisał : No PGS, FF, pexg, tcw p4g, value, xx, ktos będzie musial odpascDla mnie to już było jasne. Co zrobić powodzenia w lidze, i sorka za ten spam oO
to jest wedlog mata top7 teamów z której jeden musi wypasc i wcale nie wykluczyl swojego.
było pelno innych postow, gdzie ludzie pisali, jak mysla, ze to będzie i kto wejdzie.
myslisz, ze jak mat to napisze, to to tak musi być?
ja pi***olę, on to ocenia jako powod aby przestac z gra, brak mi slow.
przeczytaj posta buleta 3 razy, może zrozumiesz.
Polish League 6
Przepraszam bardzo, ze pisalem posta na szybko i nie zdazylem zajrzec do zakladki druzyny, by wylookac tam wszystkie pro elo teamy wsrod 200 zarejerstrowanych, proszę o pokute i rozgrzeszenie.k0r7 wrote:dzięki wszystko mi wyjasnileś.
Dla mnie to już było jasne. Co zrobić powodzenia w lidze, i sorka za ten spam oOMat napisał : No PGS, FF, pexg, tcw p4g, value, xx, ktos będzie musial odpasc

Polish League 6
Zważywszy na to, że Cię nie ma Wixiu na gadu-padu zgłaszam tu mój Team: haX ? 
Polish League 6
hax team dopisany. Daje jeszcze czas do jutra do 20. Mam nadzieje ze już nikt się nie zglosi 
Polish League 6
RH ma do jutra decyzję podjąć 
Polish League 6
Ej jeszcze XsT
Nie zapomnijcie o nas 
Nie blokujcie mnie plz
Nie blokujcie mnie plz
Polish League 6
PL 6 - zespoly która zagraja kwali:
PGS
FF
peXg
XX
TCW
K&D
NAR
NN
P4G
SS
Cosworth
FDT
GD
XST
Hax
PGS
FF
peXg
XX
TCW
K&D
NAR
NN
P4G
SS
Cosworth
FDT
GD
XST
Hax
Last edited by Wix on 24 May 2008, 6:55, edited 1 time in total.