Polish League 6

Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Polish League 6

Post by Maciuś »

U mnie już mineło 2.5 roku od czasu jak 1. raz włączyłem TMN, to było 10.2005 xD Ale ten czas leci ^^

Ja jestem za tym żeby była ta II liga, bo zauważcie, kiedyś, rok temu, gdy była przerwa między PL-ami to klany grały spary, treningi itp itd, teraz to co się gra to tylko turnieje, a przerwy są może troszke mniejsze, K&D bardzo dużo sparów grało z rok temu, teraz nic w ogóle, pewnie tak jest też z innymi :) Niewiem czy nikt tego zauważył czy też nikt nie mówił poprostu o tym, ale tak jest, teraz wszyscy te przerwy między turniejami spędzają nabijając ranka, a nie grając mecze ;) I to źle, dlatego jestem za II ligą :)
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Polish League 6

Post by Słowik »

właśnie gra parę dobrych drużyn i myślę że naprawdę możnaby jeszcze negocjować co do 8 zespołów ponieważ jest 8 teamów które raczej na pewno by się w tej lidze znalazły i na 100% się nie rozpały PGS FF peXg XX TCW K&D P4G NAR. BYłbym w stanie poręczyć że żaden z tych teamów się nie rozpadnie bo na zdrowy rozum każdy pewnie stwerdzi ze upadek jakiegoś z tych teamów jest możliwy. Do tego w walce jeszcze NN dochodzi i może jakaś niespodzianka z mniej znanych zespołów.
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Polish League 6

Post by Maciuś »

Nie, liczba drużyn jest dobra, 6 w każdej lidze, jak będzie 8 to te dwa dodatkowe zespoły, które są najsłabsze (nie wskazuje nikogo) będą tylko stratą czasu dla tych lepszych, to tak jakby wsadzić do jednej ligi ManU i Legię, różnica kilku klas, wiadomo kto wygra, i po co grać. Nie byłoby rywalizacji, ten team po ciągłych porażkach się by poprostu rozpadł...
Wix
Pirat drogowy

Polish League 6

Post by Wix »

nie widze sensu dyskusji, bo ja decyzji nei zmienie, a i ankiety raczej nei pomoga. Sorki, ale ja organizuje, a każdy organizator musi podejmowac twarde decyzje.
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Polish League 6

Post by Jakub »

bardzo dobrze robisz wix. regulamin, liczba drużyn i lig, wszystko git.
jak 1. raz włączyłem TMN, to było 10.2005

tmn wyszla 28.01.2006.
mat154
V.I.P.

Polish League 6

Post by mat154 »

Wix robi lige, nic od nikogo nie chce, nie dostaje za to kasy a wszyscy pierdola za przeproszeniem to zle, tamto niedobrze, jak tak bardzo chcecie ta 2 lige nie widze problemu, po rozegranym kwali reszta zespolow się zbiera, ktos komu bardzo zalezy rozpisuje kolejki itd. zostaje adminem i sobie grajcie, a nie wszyscy licza, ze ktos im będzie robil lige, która de facto niewiele osob będzie się interesowalo.

Nie dziwie się Wixowi, ze nie chce mu się marnowac czasu na 2 lige, bo on będzie musial wszystko ogarniac, panowac nad calym balaganem, który w 2 lidze będzie na pewno.
Image
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Polish League 6

Post by Maciuś »

Jakub wrote:bardzo dobrze robisz wix. regulamin, liczba drużyn i lig, wszystko git.
jak 1. raz włączyłem TMN, to było 10.2005

tmn wyszla 28.01.2006.
Nie pamiętam, coś mi się chyba pomieszało, ale dobra tam :E W każdym razie zaraz po wyjściu gry xd
balaganmen
Zaczyna szaleć na ulicach

Polish League 6

Post by balaganmen »

mat154 wrote: panowac nad calym balaganem, .
wypraszam sobie:P
ja potrafie sam panowac nad sobą i nie potrzebuje opieki wixa:P
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Polish League 6

Post by Maciuś »

k**wa ja pi***olę teraz się skapnąlem że gramy 4 v 4, żal ;f
k0r7
Jeździ konno

Polish League 6

Post by k0r7 »

Zamiast się kłócić kto jest lepszy kto jest gorszy, nie ma sensu robić kwalifikacji. 6 Drużym już znacie, a kwalifikacje to tylko strata 'waszego' cennego czasu 'pro gamer'zy'.

i w ogóle, nara ;p od niedawna gram, i trochę się zawiadlem, chyba czas z tym skonczyć :o
Pie^^dole tą scene ;d
Jakub

Polish League 6

Post by Jakub »

k0r7 wrote:Zamiast się kłócić kto jest lepszy kto jest gorszy, nie ma sensu robić kwalifikacji. 6 Drużym już znacie, a kwalifikacje to tylko strata 'waszego' cennego czasu 'pro gamer'zy'.

i w ogóle, nara ;p od niedawna gram, i trochę się zawiadlem, chyba czas z tym skonczyć :o
he?
chyba najglupszy post od dawna. nie ma ani trochę logiki, każde zdanje i jego czesci sa absolutnie bez sesu.

1. my się nie klocimy kto jest najlepszy, wlasnie robimy lige aby się nie klocic, ale zobaczyc na torach.
2. kwalifikacja będzie i musi być, nikt nie był za tym, aby nie było kwali.
3. 6 najlepszych drużyn wlasnie nie znamy, dla tego kwali.
4. kwalifikacja wlasnie nie jest strata czasu, ale ma pomodz pokazac 6 najlepszych teamów, aby się nie stracalo czasu w lidze z 12 teamami.
5. nikt nie powiedzial o sobie, ze jest progamer.
k0r7
Jeździ konno

Polish League 6

Post by k0r7 »

dzięki wszystko mi wyjasnileś.
Mat napisał : No PGS, FF, pexg, tcw p4g, value, xx, ktos będzie musial odpasc
Dla mnie to już było jasne. Co zrobić powodzenia w lidze, i sorka za ten spam oO
Pie^^dole tą scene ;d
bulet
Pirat drogowy

Polish League 6

Post by bulet »

ALE WY MACIE PROBLEMU, NIEKTÓRYM TO już WIDZĘ się WE ŁBIE POPRZEWRACAŁO, ZAPIERDALAJ JEDEN Z DRUGIM MAPKĘ PO 4H DZIENNIE I POKAZ ZE ZASŁUGUJESZ NA 1 LIGĘ PROSTE, STARA GWARDIA JAK WIDAĆ CHOĆ NIE W CAŁOŚCI się JUŻ DOTARŁA I NIKT NIE SZCZEKA TYLKO JAKIEŚ MŁODE RYBKI. REGULAMIN JEST WIEC ALBO się W TO BAWICIE ALBO NIE, NIE ROZUMIEM WASZYCH ZALI KAŻDY MOŻE SOBIE ZROBIĆ TURNIEJ I JEGO KLANSU MOŻE TAM grać.

SKOŃCZCIE DURNA DYSKUSJE I BIERZCIE się ZA TRENING, DOPÓKI KWALI się NIE SKOŃCZY NIGDY NIE WIADOMO KTO BĘDZIE GRAŁ A WY już PISZCZYCIE

:evil:
Jakub

Polish League 6

Post by Jakub »

no nareszcie bulet wrocil do gry, takich postow mi brakowalo.
"stary psy" i "mlode rybki" hehe :)

Dla mnie to już było jasne. Co zrobić powodzenia w lidze, i sorka za ten spam oO
ty naprawdę jesteś trochę pusty.
to jest wedlog mata top7 teamów z której jeden musi wypasc i wcale nie wykluczyl swojego.
było pelno innych postow, gdzie ludzie pisali, jak mysla, ze to będzie i kto wejdzie.
myslisz, ze jak mat to napisze, to to tak musi być?
ja pi***olę, on to ocenia jako powod aby przestac z gra, brak mi slow.
przeczytaj posta buleta 3 razy, może zrozumiesz.
mat154
V.I.P.

Polish League 6

Post by mat154 »

k0r7 wrote:dzięki wszystko mi wyjasnileś.
Przepraszam bardzo, ze pisalem posta na szybko i nie zdazylem zajrzec do zakladki druzyny, by wylookac tam wszystkie pro elo teamy wsrod 200 zarejerstrowanych, proszę o pokute i rozgrzeszenie.
Image
Maybe.
Pirat drogowy

Polish League 6

Post by Maybe. »

Zważywszy na to, że Cię nie ma Wixiu na gadu-padu zgłaszam tu mój Team: haX ? :D
Wix
Pirat drogowy

Polish League 6

Post by Wix »

hax team dopisany. Daje jeszcze czas do jutra do 20. Mam nadzieje ze już nikt się nie zglosi :P
Image
Lox
Moderator

Polish League 6

Post by Lox »

RH ma do jutra decyzję podjąć :P
SpiNNer
Samochodowy prawiczek

Polish League 6

Post by SpiNNer »

Ej jeszcze XsT :wink: Nie zapomnijcie o nas :)
Nie blokujcie mnie plz :)
Wix
Pirat drogowy

Polish League 6

Post by Wix »

PL 6 - zespoly która zagraja kwali:

PGS
FF
peXg
XX
TCW
K&D
NAR
NN
P4G
SS
Cosworth
FDT
GD
XST
Hax
Last edited by Wix on 24 May 2008, 6:55, edited 1 time in total.
Image
Post Reply

Return to “Polish League 6”