@Coof 2 komenty od godz. 12
BIĆ NIEMCA, BIĆ :) :) :)
Scrap on nie zakonczy bo to taki typ czlowieka.
No fakt przyciaga zwlaszcza ze to wasze komentarze.
Ej no ja jakuba rozumiem. On nie wybierał sobie tego, że teraz żyje w Niemczech, a wy go ciągle wyzywacie od szkopów. Scrapp miło by Ci było, gdybym mówił, że masz wyjsc, bo nie jesteś Polakiem, a się w Polsce urodziłes i całym sercem z nią jesteś? Ja go rozumiem, bo to nie jest fajny temat do żartów. Może podchodzi do tego dziwnie ale on tak się wyraża i tego nie zmienimy. I proponuję temat narodowosci zakończyc. Ja na ten mecz się nie napalałem, bo wiedziałem, że będzie ciężko. Cicho liczyłem na remis. Teraz widzę, że Niemcy mają jednak sporą przewagę i mysle, że w tym spotkaniu już wielkich szans nie ma.
pozdro
[ Dodano 08 czerwca 2008, 20:15 ]
Leon - No własnie. Bo scena TMN nie jest popularna i ludzie się mocno nie interesują tym. Widząc jednak nagłówek PGS pokonuje FF na pewno przynajmniej kilkanascie osób tam zerknęło. Poza tym ten temat taki został zrobiony kilkanascie minut temu. Wczesniej był ten news tylko jako zapowiedź kolejki i to pewnie czytało bardzo mało osób.
pozdro
[ Dodano 08 czerwca 2008, 20:15 ]
Leon - No własnie. Bo scena TMN nie jest popularna i ludzie się mocno nie interesują tym. Widząc jednak nagłówek PGS pokonuje FF na pewno przynajmniej kilkanascie osób tam zerknęło. Poza tym ten temat taki został zrobiony kilkanascie minut temu. Wczesniej był ten news tylko jako zapowiedź kolejki i to pewnie czytało bardzo mało osób.

taak w szczególności jak zobaczą 2 kolejkę Team Cioci Wiesi VS. X-treme X-driftersCoof wrote:scena na pewno zyskuje. http://www.pgs-gaming.pl/start.php/news/5949/ Sądze, że taki news przyciągnie trochę osób przeglądających stronę PGS i może zainteresuje TrackManią. A liczba osób przeglądających ten portal jest spora.
<welim> jutro polacy strzela 6 bramek!
<megeek> tez mam taka nadzieje
<welim> Klose - 3, Podolski 3
<megeek> :/
Cała Polska spiewa z nami:
IDŹDZIE W PIZDU ZE SZWABAMI!
Cedynia 972 - Grunwald 1410 - Klagenfurt 2008 !
1!ZA OŚWIĘCIM!!ZA MAJDANEK!!NAPIE***LIĆ! !SZWABOM BRAMEK!!!POLSKA!!
Przykładowe opisy z mojej listy konaktów
<megeek> tez mam taka nadzieje
<welim> Klose - 3, Podolski 3
<megeek> :/
Cała Polska spiewa z nami:
IDŹDZIE W PIZDU ZE SZWABAMI!
Cedynia 972 - Grunwald 1410 - Klagenfurt 2008 !
1!ZA OŚWIĘCIM!!ZA MAJDANEK!!NAPIE***LIĆ! !SZWABOM BRAMEK!!!POLSKA!!
Przykładowe opisy z mojej listy konaktów

hyhy
scrappler, ta tym wszystkim, to niestety ti się blamowales.scrappler wrote:jakub, zakończ to dzieciaku i nie blamuj się wiecej. Napisalem ci że jesteś POLAKIEM, napisalem ze kibicujesz POLSCE, wiec wyluzuj. Masz trzydzieści parę lat a zachowujesz się jak ...... dziwny dzieciak. AHA, A MAM PYTANIE o ten kontrakty???? CO TY KUR....A HU....U PRZEKUPUJESZ LUDZI??????? LOOOOL, oczywiście tak nie myśle ale idąc twoim tropem mógłbym ci tak powiedzieć.
@chybe, you are right, przesadziłem kurna ale to co robi teraz jakub..... shit and butter
@khasia - si sisory
![]()
PANIE I PANOWIE, STOP PLEASE
i dalej się blamiesz, jak tego niezauwyzyles.
gobis, zkorzystak z admina, tak dlugo jak mozesz, bo już leci ci czas
panowie, macie taka taktykę jak japońscy turyści, uciekają przed tsunami, ale jeszcze się obrócą i pstrykna fotkę. tak i wy, mówicie, że koniec, ale jeszcze ostatnie słowo trzeba powiedzieć, tylko czy tym ostatnim słowem nie może być "przepraszam"? a jeśli nie tak miło to chociaż "sorki". ciesze się, że scrapp kończy to konsekwentnie.
hehehe tak jak mowilem 2:0
Polska pilka to marna pilka xDD
Pie^^dole tą scene ;d
hm. Polska gola.
Kur** mać ;[ Liczyłem na samobója któregoś z obrońców Niemców ;[ Stawiałem 2:1 a zostało 2:0.
proszę tych którzy typowali prawidłowy wynik tego meczu, by wpisali się ponownie (nie chce mi się szukać
)
jeśli się tak zakończy to buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
[ Dodano 08 czerwca 2008, 21:35 ]
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jeśli się tak zakończy to buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
[ Dodano 08 czerwca 2008, 21:35 ]
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
...
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
siekiera, hack, loony, mikohn, Tiggeri, Majkel, MarioCT, k0r7, Khasius
oni wpisali 2:0 dla niemcow :SSSSSSSSSSSSSssssssssss

hyhy
jak zwykle jeszcze się nie zaczęło a dla nas już się skończyło :/
ale trzeba chcieć była szansa na remis, ale niestety musiało go zakuć w nieodpowiednim momencie
trochę kichę niektórzy, krzynowek.zal, dudka zal.ru, smolarek.zal
all.zal za brak ambicji i woli , jakoś nie widziałem ostrego pressingu i zaangażowania a tego oczekiwałem najbardziej
szkoda
ale trzeba chcieć była szansa na remis, ale niestety musiało go zakuć w nieodpowiednim momencie
trochę kichę niektórzy, krzynowek.zal, dudka zal.ru, smolarek.zal
all.zal za brak ambicji i woli , jakoś nie widziałem ostrego pressingu i zaangażowania a tego oczekiwałem najbardziej
szkoda
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
chujnia z grzybnią
BOŻE CHROŃ POLSKĘ!!! potrzeba nam zwycięstw, tak bardzo nam potrzeba, bo budzimy się w Europie. Tak bardzo nam potrzeba zwycięstw. THX Robert.
Warto chyba zauważyć że Podolski był naprawdę smutny, że nosił naszą koszulkę jako jedyny, że udzielił wywiadu. Brawo, brawo anyway

Warto chyba zauważyć że Podolski był naprawdę smutny, że nosił naszą koszulkę jako jedyny, że udzielił wywiadu. Brawo, brawo anyway
...
W koncu się grywało zawodowo w gałe i widzi się jaką cienizną śmierdzi w reprze...Twist wrote:siekiera, hack, loony, mikohn, Tiggeri, Majkel, MarioCT, k0r7, Khasius
Obstawiałbym wyniki 2:2 jeżeli Błaszczykowski by grał ale no pech sprawił że nie zagrał...
Roger - takiego polaka nam brakowało, niestety jedyny malowany który miesza nogami jak trzeba, a reszta się od Rasiaka drewniactwa nauczyła, zero reakcji, zero pomyślunku, i zero krycia... Ot co
To Smolarek grał w tym meczu?! OMFG ;D Cień cienia ;F
+ Boruc
+ Lewandinho
+ Roger
-Smolarek grał?!
-Żurawski znów popis
-Obrona ;F
+ Boruc
+ Lewandinho
+ Roger
-Smolarek grał?!