Bux - zarabianie w internecie (EDIT - 2 wrzesień 09)
na perf tez nie najlepiej to wyglada.. 20 refow i w ostatnich 3 dniach z 50 clickow ;/ wczesniej to w jeden dzień mialem kolo 40 klikow z 10 refow ;/

hyhy
NA incrase bux:
trochę głupioThe maximum number of payments has been reached
Instant payments system is in test, amount of payments per day is limited to $500. Please try it again later!

hyhy
Ustaw sobie C4C w godzinach od 9 - 12. Wtedy otwierają wypłaty.
Chyba Chmielu z tego co wiem ostatnio sobie wypłacił własnie w podobnych godzinach.
Pozdro...
Chyba Chmielu z tego co wiem ostatnio sobie wypłacił własnie w podobnych godzinach.
Pozdro...
a admin performance'a dalej milczy...
nie nie nie Stary hehe : )) nie o tych godzinach czekalme dobe na wyplate i ok 19.50 wyplacilem
także pewnie różne sa godziny otwarcia
po prostu musicie być cierpliwi
po prostu musicie być cierpliwi
Payment sent successfully.
C4C pięknie się spisal

hyhy
infinite bux zmniejszył zarobek za kliknięcie do 0,005 dla zwykłych userów, a reklam tyle samo (4), to się zniechęciłem wolnym zarobkiem i nazbieranego dolara wywaliłem na mini-jackpota. zgarnąłem na nim dwa dolary 
k**wa mac - Nomincashout -
tak ..... -.- wydałem już z 10$ na reffy :/ a teraz mi to mówi -.- , a nie mam na paypalu żeby wplacic a musze jeszcze dzisiaj reffy przedluzyc ;f
Click Rates: $0.0025 per click $0.0025 per referal click - get $0.01 per click when you upgrade for only $1.99! Click here now!
k**wa, a jak chcę wykupić te konto, to muszę mieć powiązaną kartę z paypalem 
admin z nomina wogle nie umie liczyc, z obecnymi stawkami nie ma szans na zwrot inwestycji, a mozna jeszcze sporo stracic, oj jeśli nie powrocą do poprzedniej oferty to będzie koniec tego buxa.
hmmm zastanawiam się czy np. jak już większość osób sobie kupi po te 2$ konto to wtedy admin spierniczy ;f
mogłem zrobić podobnie i wypłacić dla bezpieczeństwa :F no ale trudno ...
btw. Arabicbux zmniejszył chyba stawke za klik - 0,007$
btw. Arabicbux zmniejszył chyba stawke za klik - 0,007$
a na performance admin nie daje znaku życia od pół miesiąca...
no denerwujacy ten performance ale co klikam dalej nic nie trace może wreszcie da rade kiedyś wyplacic:/
Mess with the best, die like the rest

Również klikam bo jednak w dość długiej historii tego buxa parekrotnie zdarzalo się to już, ale nie na aż tak długi okres czasu :/
Oby Admin wrócił i napisał że otwieram wyplaty i za zwłoke dokładam drugie tyle :-P
Oby Admin wrócił i napisał że otwieram wyplaty i za zwłoke dokładam drugie tyle :-P
tak a teraz powiedzcie Nomin.. padlo? ;/
czyżbyś wykrakał? ;dPsikuta wrote:hmmm zastanawiam się czy np. jak już większość osób sobie kupi po te 2$ konto to wtedy admin spierniczy ;f
Eee parę godzinek nie było stronki a wy już panikujecie, lepiej patrzcie na to:
Ale jakos przezyje.
Na perfie mam już z 4,5$ ale twardo klikam dalej może wroca wyplaty.
No tylko ze kurde jak kupilem se wczesniej reffow to na upgrade mnie jeszcze przez kilka dni nie będzie stac. d*pa taka ze refy mi klikaja ale jak im się skonczy okres to mnie nie będzie stac na ich przedluzenie.I've changed the site now so all rented referals purchased are either Paid Members or Upgraded Members so the members you purchase are much more likely to click than previously as they have made an investment in the site.
Also if you have referals at present who aren't clicking - perhaps standard members which have been put off by the recent site changes - then you can also recycle them and get a Paid Member or Upgraded Member for the same recycle price of $0.1
This change will mean that there are alot less rented referals avaliable at the moment (it went from 4000 to 75 when i made the change) but numbers will increase as more members upgrade, which a good proportion appear to be doing.
Ale jakos przezyje.
Na perfie mam już z 4,5$ ale twardo klikam dalej może wroca wyplaty.

Admin Nomina zaplanowal plan ewakuacji, wydoic ile wlezie w jak najkrotszym czasie i zmykac , przeciez za 0.0025 mało kto będzie klikac,
z pewnośćią nie zyska nowych klikaczy, a starzy zaczną kupowac ulepszenie
z pewnośćią nie zyska nowych klikaczy, a starzy zaczną kupowac ulepszenie