to podobnie u mnie w 2gim meczu:<Kiciak wrote:tak wlasnieAnonymous wrote:no, polowa bramek to samobujewutek wrote:a ja się martwiłem, że wysoko przegrałem, Kiciak, Ty to jesteś gość:D
TMPL HaxBall 1v1 League
TMPL HaxBall 1v1 League
TMPL HaxBall 1v1 League
Zbakany 1-29 Lox
Lox 22-2 Zbakany
Lox 22-2 Zbakany
- Jack Bauer
- Moderator
TMPL HaxBall 1v1 League
Mecz pełen emocji i niespodziewanych zwrotów akcji.Loxley wrote:Zbakany 1-29 Lox
Lox 22-2 Zbakany
TMPL HaxBall 1v1 League
NGT 12:3 Seraphim
Seraphim 4:13 NGT
Ale dostałem po d*pie.
Seraphim 4:13 NGT
Ale dostałem po d*pie.
TMPL HaxBall 1v1 League
W związku z doniesieniami na niesportowe zachowanie Nothinga, wprowadzam nową zasadę:
w przypadku nieuzasadnionego wyjścia zawodnika z serwera, zostaje to uznane jako walkower w wysokości 0-15.
w przypadku nieuzasadnionego wyjścia zawodnika z serwera, zostaje to uznane jako walkower w wysokości 0-15.
TMPL HaxBall 1v1 League
fajnie by było, gdyby 3 miejsca wychodziły (tera sobie tak jeszcze mogę mówić
)
mam pytanie dosyć gdybologiczne: co jeśli gracz x zagra 6 meczów i będzie miał tyle samo punktów co gracz y, lecz gorszy bilans bramek, jednakże gracz y rozegrał tylko 4 mecze? jak się na to zapatrywać? bo coś mi mówi, że to może się zdarzyć
mam pytanie dosyć gdybologiczne: co jeśli gracz x zagra 6 meczów i będzie miał tyle samo punktów co gracz y, lecz gorszy bilans bramek, jednakże gracz y rozegrał tylko 4 mecze? jak się na to zapatrywać? bo coś mi mówi, że to może się zdarzyć
TMPL HaxBall 1v1 League
awansuje top3, 2. i 3. biją się o 1/8finału, gdzie czekają już na nich automatycznie zwycięzcy grup, nie byłoby to takie głupie a zawsze to więcej rywalizacji ^^

TMPL HaxBall 1v1 League
ale to ma być szybki turniej przecierający szlaki dla następnych, nie komplikujmy ;p
TMPL HaxBall 1v1 League
ja również jestem za tym zeby top3 wychodziło.. :>
Lox, pojdzie szybciej niz się spodziewasz.. :>
Lox, pojdzie szybciej niz się spodziewasz.. :>
TMPL HaxBall 1v1 League
dobra, jak chcecie. zaraz odpowiednio przygotuję tabelkę ;p
-
Slowik
TMPL HaxBall 1v1 League
komu się nudzi i ze mną potreni??? ;p
@Lox walkower większy!!!
Gdybym wiedział ze tak można to bym z Dertym walkowera dał, lepiej bym na tym wyszedł
@Lox walkower większy!!!
Gdybym wiedział ze tak można to bym z Dertym walkowera dał, lepiej bym na tym wyszedł
TMPL HaxBall 1v1 League
@up - xd
TMPL HaxBall 1v1 League
Ej ale trza wziac poduwage powod tego nieuzasadnionego wyjscia.
Bo jeśli np. Komuś wylaczy kompa matula, to chyba niezbyt wina ziomka (patrze tu na cb, Noth
), wiec mozna by ustalic jakiś czas na powrot albo coś w tym stylu..
Chyba, że powie wprost, ze nie chce mu się grać albo coś tam..
Bo jeśli np. Komuś wylaczy kompa matula, to chyba niezbyt wina ziomka (patrze tu na cb, Noth
Chyba, że powie wprost, ze nie chce mu się grać albo coś tam..
TMPL HaxBall 1v1 League
no toż jak już wróci, może się usprawiedliwić.
TMPL HaxBall 1v1 League
jak dobrze pójdę to dostanę w play offach, a nie nie wyjdę z grupy 
TMPL HaxBall 1v1 League
Tylko że znając życie to wszyscy po minucie spierdolą, zanim delikwent kompa uruchomi..Loxley wrote:no toż jak już wróci, może się usprawiedliwić.
Bardziej mi o to chodzi, żeby przez jakiś czas musieli poczekac nygusy
TMPL HaxBall 1v1 League
Toby, tylko że jak komuś matka wyłączy kompa,(co jak dla mnie samo w sobie jest jakimś ponurym żartem) to nie ma co się spodziewać pechowca po 20minutach, czy nawet godzinie (chyba że szybko odrobi matmę
). Poza tym jak już ktoś się ustawia by pyknąć partyjkę to znaczy że ma na to czas i możliwości by zagrać.