Statystyki Neobux
Statystyki Neobux
l o l .
Statystyki Neobux
hack ja wczoraj wyklikalem 16 za 0.01 a nie wiem ile było za 0.005.
Statystyki Neobux
Skąd wy tyle zdobywacie? Dla mnie sukcesem jest zdobycie chociaż 2 dodatkowych, a co dopiero kilkanaście ;f
Statystyki Neobux
oni chyba tez uwzglednili powtarzajace się reklamy za ktore nie dostaje się centow
Statystyki Neobux
nic z tych rzeczy. liczylem tylko te za ktore dostaje kase.muck wrote:oni chyba tez uwzglednili powtarzajace się reklamy za ktore nie dostaje się centow
Statystyki Neobux
;DIrRed wrote:A jak tam stoi nasze konto ? ;p
Stoi stabilnie :-P
Mówiłem że będę robił podsumowania z całego tygodnia
W każdym razie mamy już sporo
Statystyki Neobux
Nioh nioh.W każdym razie mamy już sporo Wink Więcej w niedziele ;D
TMPL opanuje świat.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Statystyki Neobux
Melduję,że nie wiem co to oznacza-Hack? 
PS.Jest możliwość wymienienia sobie nieaktywnego poleconego?Jakie sa tego konsekwencje?
PS.Jest możliwość wymienienia sobie nieaktywnego poleconego?Jakie sa tego konsekwencje?
Statystyki Neobux
tez nie bardzo wiem co to jest chociarz wydaje mi się ze coś zwizanego ze statystykami. a co do wymiany poleconego to kosztuje to 0.08.
Statystyki Neobux
reeeklaamy 
3x0.015
3x0.015
Statystyki Neobux
zdarzylem wszystkie 3;)
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Statystyki Neobux
k**wa, akurat jak obiad jadłem ;f
Statystyki Neobux
o proszę i nastepna 
Statystyki Neobux
Ej Panocki !! 
Wyklikać jak najwięcej reklam w ten weekend i w poniedziałek do godziny 21 !! Bo średnia spadła i jest koło 1$ a nie tak jak było prawie 1,5$.
Przy średniej 1,5$ do poniedziałku, mogę wykupić już 100 poleconych !! Ale muszą wszyscy klikać ile wlezie !! :-P z e-dollar'a też jak wyklikamy to do poniedziałku wypłace pierwsze 2$ i można dodać do neobux'a.
KEEP CLICKING !! DO JASNEJ CIASNEJ
Jak wszystko dobrze pójdzie to o 23.00 w poniedziałek będziemy mieli 173 poleconych
I 66 poleconych z linka czyli was
239 * 0,02$ = 4,78$ dniówka ;D + oczywiście Królik i parunastu zawyża średnią ;D Co dałoby na pewno średnią powyżej 5$ czyli obecnie 18,60 zł na dzień.
Co w miesięcznym i rocznym rozrachunku przy obecnej liczbie poleconych daloby :
- miesiąc
5$ * 30 = 150$
- rok
150$ * 12 = 1800$
Po zamianie przy kursie 3,5 zł za 1 dolara daje 6 300 zł ;D
I co wy na to ??
Klikać ILE SIĘ DA !!
P.S Oczywiście jeszcze trzeba goldena zakupić żeby podwoić zarobek z poleconych.
Jak wam się to podoba ;>? Takie szybkie obliczonka
KEEP CLICKING !!
Edit : poprawione obliczenia
Wyklikać jak najwięcej reklam w ten weekend i w poniedziałek do godziny 21 !! Bo średnia spadła i jest koło 1$ a nie tak jak było prawie 1,5$.
Przy średniej 1,5$ do poniedziałku, mogę wykupić już 100 poleconych !! Ale muszą wszyscy klikać ile wlezie !! :-P z e-dollar'a też jak wyklikamy to do poniedziałku wypłace pierwsze 2$ i można dodać do neobux'a.
KEEP CLICKING !! DO JASNEJ CIASNEJ
Jak wszystko dobrze pójdzie to o 23.00 w poniedziałek będziemy mieli 173 poleconych
239 * 0,02$ = 4,78$ dniówka ;D + oczywiście Królik i parunastu zawyża średnią ;D Co dałoby na pewno średnią powyżej 5$ czyli obecnie 18,60 zł na dzień.
Co w miesięcznym i rocznym rozrachunku przy obecnej liczbie poleconych daloby :
- miesiąc
5$ * 30 = 150$
- rok
150$ * 12 = 1800$
Po zamianie przy kursie 3,5 zł za 1 dolara daje 6 300 zł ;D
I co wy na to ??
Klikać ILE SIĘ DA !!
P.S Oczywiście jeszcze trzeba goldena zakupić żeby podwoić zarobek z poleconych.
Jak wam się to podoba ;>? Takie szybkie obliczonka
KEEP CLICKING !!
Edit : poprawione obliczenia
Statystyki Neobux
No to ekstra, szkoda tylko że te reklamki dodatkowe tak szybciutko znikają. ;f
Ani razu nie trafiłem na reklamę za 0.015 ;f Królik chyba cały dzień przy kompie siedzi jeśli po kilkanaście reklam klika.
Ani razu nie trafiłem na reklamę za 0.015 ;f Królik chyba cały dzień przy kompie siedzi jeśli po kilkanaście reklam klika.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Statystyki Neobux
nie dość że siedzi to jeszcze musi co 10 sekund odświeżać neobuxa
bo tak to by nie trafił 

Statystyki Neobux
jako ze jestem na etapie pisania pracy magisterskiej to troszke spedzam czasu przy kompie, a ze poki co wiekszych obowiazkow nie mam bo na uczelnie zadko a jak na piwo to wieczorem to jest troszke czasu:P a odswiezanie mam na 25 sekund jak już:p