"Lan" Stęszew2?
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
"Lan" Stęszew2?
Ktoś mi powie do jakiej spiny doszlo ?
"Lan" Stęszew2?
łohoho ale żeś jest jokeman, wygrasz stand up zabij mnie śmiechem (!)Lexaeus wrote:nie było cię i ch*j. Diav3la tunera odda też nie :/

"Lan" Stęszew2?
MAzum Spin nie było były tylko nerwy
ale to się nie liczy wazny jest rekord ;d pobity wiecej niz
mowil Lex
340 piw było z tego co rano liczylismy
a od nowych avatarow się odwalic
Lex !!

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
"Lan" Stęszew2?
Sory loxia tym razem będzie fotka ze Starem i jego nowym hairstyleLexaeus wrote:Czekam na foty i dobrą facjatę Suna na avka

"Lan" Stęszew2?
O taaaak!
Nowy avek musi być ;D A tuner to chyba nie wyjdzie z ukrycia przez następne kilka tyg ;p

"Lan" Stęszew2?
heh trochę poleciał w przysłowiowego "chu*a" bo powiedziales Tun ze będziesz w sobote na pewno i na milaird jak dzwonilem a potem już telefon wyłączyłeś zamiast powiedzieć why nie chcesz wpaść echh żal z twojej strony
Diav3lka nie było niestety ale kulturalnie napisał mi referat dlaczego także zrozumiale
i telefon o 2 w nocy "diav3l co robisz jestem w pracy aaa a czemu takie echo .... bo siedze w kiblu ,.. i co robisz .... srammm!
" :*** rozmowa na skype tez epicka ;d

"Lan" Stęszew2?
Napisali o nas (BoomKitty) w serwisie GamesBoard opisany przebieg lana mniej wiecej ;d hehe nice
http://gamesboard.pl/portal.htm?news&id=478#comments
http://gamesboard.pl/portal.htm?news&id=478#comments

"Lan" Stęszew2?
Szkoda że tak krótko ale i tak fajna relacja
Swoją drogą nie zrobiliśmy żadnej foty wspólnej xd

"Lan" Stęszew2?
bylismy zbyt mocno zajeci biciem rekordu
oraz pod wplywem
ze nikt by nie umial zrobić hahaha
mega kiedy powtorka 

"Lan" Stęszew2?
Powtórka jak najszybciej musi być ;P Chociaż już totalnie z kasy się spłukałem
Ogólnie to chyba trzeba teraz czekać na tego lana co Botrex organizuje a wcześniej jeszcze są te targi w Wawie (zamiast PGA, nie pamiętam jak to się nazywa xd) ale mam nadzieje że jeszcze w tym roku jakiś chlan pokroju Stęszewa będzie. 

"Lan" Stęszew2?
Jero spokojnie ;d jeszcze nie raz pomalujemy cie w dydolki xP Wybacz misiek xd nie no musi być
jeszcze jakiś lan w tym roku i damy rade :**

"Lan" Stęszew2?
A właśnie, za te dydolki to już Ci się za dwa lany zebrało ^^ Będzie trzeba Ci wymyślić coś ekstra 

"Lan" Stęszew2?
Jero poczekajmy aż przyjedzie na lana czymś innym niż swoim samochodem ! Wtedy będzie pił do upadłego, a my tam będziemy czaić się za rogiem z markerami ! Obudzi się cały czarny, a białe, niepomalowane miejsca będą dydolami 

"Lan" Stęszew2?
Następnym razem ja czołgiem przyjadę
haha
spokojnie ;d mnie tak łatwo już się nie da upić "lany kształcą
"

"Lan" Stęszew2?
Ej? Przecież ten artykuł jest beznadziejny. Fajny to on jest dla mnie jak ja tam nie byłam i - powiedzmy - Was znam, bo wiem na co Was stać i - powiedzmy - znam Was nie tylko od tej strony. Ale człowiek myślący, który nic nie wie o tej grze (i o ludziach, którzy w nią grają) pomyśli, że to tylko jakieś głupie dzieci, co to nie mają nic ciekawego do powiedzenia, a gra jest dla debili. Skasujcie to czy nie wiem co. O ile na WCG dokonało się dużo pozytywnego, jeśli chodzi o promocję i odbył się potężny pozytywny przekaz, to tutaj są 3 kroki w tył. Jak ktoś chce opisywać swoje przygody, to niech założy sobie bloga czy coś, nie wiem :?

-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
"Lan" Stęszew2?
Stara (:*) głos się nie liczy, jest zbyt stronniczy ^^
EDIT: chociaż patrząc ze strony promocji tm i naszych lanów to nie wygląda to zbyt dobrze.
EDIT: chociaż patrząc ze strony promocji tm i naszych lanów to nie wygląda to zbyt dobrze.
Last edited by ziomek_pol_ on 02 September 2010, 19:34, edited 1 time in total.