Czego słuchasz w tej chwili?
Znane.
Co śmieszniejsze, na tym "screenie" przed włączeniem filmu w górnych rogach jest powieszona okładka płyty "Surrounded by Silence" Prefuse 73, który ma się nijak do metalu.
Co śmieszniejsze, na tym "screenie" przed włączeniem filmu w górnych rogach jest powieszona okładka płyty "Surrounded by Silence" Prefuse 73, który ma się nijak do metalu.
zalecam włączyć HD naprawdę zajebiście to wtedy wygląda
tmpl://www.youtube.com/watch?v=Jf_2o6GQz98
tmpl://www.youtube.com/watch?v=YWTfCSuE-SQ
tmpl://www.youtube.com/watch?v=Jf_2o6GQz98
tmpl://www.youtube.com/watch?v=YWTfCSuE-SQ
http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
Kurde, i przegapiłem CięSykeS wrote:@marrek, umiem wstęp na elektryka. Naucz się na basa i będziemy wai
ej ogladalem jakieś dziś fryderyki jakiś fragment co nie.
i powiedzcie mi ci co sluchaja jakiegoś czeslawa k**wa jak mozna czegoś takiego sluchac powiedzcie mi i jak coś takiego może wygrywac?? jakieś maszynki do cwierkania no kyurwa gosciu zachjowuje si ejakby go kumple bili w dziecinstwie czy coś i speiwa o zabach co się w betonie topia czy coś\.
powqierdzcie mi bo może jak się nie znam i nie jestem na topie jaos w muzie ale może się jakos przekonam do takiej muzyki ale jak ktos stad slucha tego to dajcie jakieś argumenty czy coś.
i powiedzcie mi ci co sluchaja jakiegoś czeslawa k**wa jak mozna czegoś takiego sluchac powiedzcie mi i jak coś takiego może wygrywac?? jakieś maszynki do cwierkania no kyurwa gosciu zachjowuje si ejakby go kumple bili w dziecinstwie czy coś i speiwa o zabach co się w betonie topia czy coś\.
powqierdzcie mi bo może jak się nie znam i nie jestem na topie jaos w muzie ale może się jakos przekonam do takiej muzyki ale jak ktos stad slucha tego to dajcie jakieś argumenty czy coś.

widać, że tej wersji nie słuchałeś ;D
http://w867.wrzuta.pl/audio/8AgDiJ8EtVx ... rozrykowej
http://w867.wrzuta.pl/audio/8AgDiJ8EtVx ... rozrykowej

Hmm wiesz ja słucham muzyki ciekawej i innej, no i przedewszystkim z emocjami, czesław spiewa to projekt który spelnia te wymagania, a czemu sluchaja go masy, nie mam pojeciaLECHU wrote:ej ogladalem jakieś dziś fryderyki jakiś fragment co nie.
i powiedzcie mi ci co sluchaja jakiegoś czeslawa kur** jak mozna czegoś takiego sluchac powiedzcie mi i jak coś takiego może wygrywac?? jakieś maszynki do cwierkania no kyurwa gosciu zachjowuje si ejakby go kumple bili w dziecinstwie czy coś i speiwa o zabach co się w betonie topia czy coś\.
Nie mowie ze wszystko mi się tam podoba, bo tak to zwykle jest z muzyka alternatywna ze czasami jest zbyt przekombinowana (bądź moj słuch jest czasami już zbyt prosty i nie potrafi tego przyjac
*... i wszystko jasne.
@Lechu
Też się nad tym zastanawialem. Ogólnie to jest teraz moda na folk i jego pochodne, w ogóle retro styl (np. kupa wiary jezdzi na rozklekotanych starych rowerach itd.).
jeśli chodzi o Czesława to jest to po prostu zajebisty koleś, chodzi mi o jego osobowość. Zobacz sobie jakiś jego koncert lub wywiad. Czesiu jest zupelnie inny od pozostalych artystów, ma poczucie humoru i dystans do siebie, ludzie to lubią
trochę taki muzyczny kabaret czasami.
ale i tak do konca nie rozumiem, az takiego fenomenu
Też się nad tym zastanawialem. Ogólnie to jest teraz moda na folk i jego pochodne, w ogóle retro styl (np. kupa wiary jezdzi na rozklekotanych starych rowerach itd.).
jeśli chodzi o Czesława to jest to po prostu zajebisty koleś, chodzi mi o jego osobowość. Zobacz sobie jakiś jego koncert lub wywiad. Czesiu jest zupelnie inny od pozostalych artystów, ma poczucie humoru i dystans do siebie, ludzie to lubią
ale i tak do konca nie rozumiem, az takiego fenomenu
@Cobham
Mi Czesław przypomina Jakuba
I tez nie rozumiem fenomenu Jakuba
Mi Czesław przypomina Jakuba
*... i wszystko jasne.
mi trudno w ogole zrozumiec ten fenomen takich ludzi
ja nie wiem ale np u mnie jakby ktos spiewal takim glosem to albo wp[ierdal by zebral od pakerow a;lbo by go wysmiali serio
ja wiem ze mozna coś zaspiewac czule ale no k**wa nie takim damskim glosem czy coś
sorry jak kogos urazam ale naprawdę nie umiem tego zrozumiec
nop coz może każdy ma inne gusta lecz ja niemoglbym miec tego na mptrojce bo chyba bym, oszlał
ja nie wiem ale np u mnie jakby ktos spiewal takim glosem to albo wp[ierdal by zebral od pakerow a;lbo by go wysmiali serio
ja wiem ze mozna coś zaspiewac czule ale no k**wa nie takim damskim glosem czy coś
sorry jak kogos urazam ale naprawdę nie umiem tego zrozumiec
nop coz może każdy ma inne gusta lecz ja niemoglbym miec tego na mptrojce bo chyba bym, oszlał

hahahha, o to chodzi w fenomenachmor_olo wrote:@Cobham
Mi Czesław przypomina Jakuba![]()
jak czytam te posty Lecha to normalnie musk mi dęba staje... bez urazy, ale po prostu nie wyrabiam czytając takie coś i nawet nie mam siły odpowiedzieć
ДДТ - Что такое осень
ДДТ - Что такое осень
tmpl://www.youtube.com/watch?v=nk5Vg_LpILM
szkoda że nie mam dłuższych włosów bo bym już miał takiego irokeza jak wokalista
szkoda że nie mam dłuższych włosów bo bym już miał takiego irokeza jak wokalista
może jednak sprobujesz jakos przekoinac mnie dlazcego uwazasz ze jestem w bledzie??

http://onepato.wrzuta.pl/audio/1CYTGIat ... _-_h.w.d.p.
Ogólnie cała nowa płyta HG wymiata i jak ktoś słucha hh to polecam.
Ogólnie cała nowa płyta HG wymiata i jak ktoś słucha hh to polecam.

siekierka też tego słucham, ale także benny bennasi bring the noise
tmpl://www.youtube.com/watch?v=sog2_siNxX4
brat mi wczoraj to wysłał... nie wiem jak można takie coś śpiewać i tak wyglądać
a cały tekst refrenu brzmi: emo emo tnie się
brat mi wczoraj to wysłał... nie wiem jak można takie coś śpiewać i tak wyglądać
u mnie po staremu
tmpl://www.youtube.com/watch?v=U-6bnCQvE4w&feature=related
tmpl://www.youtube.com/watch?v=U-6bnCQvE4w&feature=related