Regulamin UTC
Regulamin UTC
Nie bijcie mnie, ale nie mogę być jednak sędzią :<<
Regulamin UTC
dokładnie na maniazone forum dla polski mozna by teamt stworzyc o ile nie ma, reklama na glownej stronie to chyba jednak glupota jeśli chcemy tylko polskie teamyToby wrote:Trzeba też trochę rozreklamować ten turniej..
Regulamin UTC
savier wrote: dokładnie na maniazone forum dla polski mozna by teamt stworzyc o ile nie ma
Are you kidding me?Universal Team Cup to drużynowy turniej w grze TrackMania Nations Forever....
Regulamin UTC
nojć przesadzasz!
mówiłem wyraźnie na wstępie, zeby zgłaszać propozycje zmian ;p
Regulamin UTC
co ma a do b?Sebik wrote:savier wrote: dokładnie na maniazone forum dla polski mozna by teamt stworzyc o ile nie maAre you kidding me?Universal Team Cup to drużynowy turniej w grze TrackMania Nations Forever....
Regulamin UTC
Maniazone to forum poświęcone TM w wersji United a nie nations
Regulamin UTC
no fajnie? ale skoro mało osob czyta co maja united swoje fora czy nawet to forum, a tam stworzone tematy pojawiaja się w menu glownycm trackmania, i przynajmniej jakas czesc graczy z teamów by się o tym wywiedziala, a nie problem chyba napisac tam ze to będzie turniej TMNF ?
Regulamin UTC
wiele osob ma united i nie jest graczami united, jeśli nei wiekszosc
Nie zaszkodzi sprobowac, bo i tak w edlug rankingow na stadion najwiecej osob jezdzi, czy united czy nations
tzn ja proponuje , nie to nie, pomysl się nie spodobal, wiec może ktos ma inny jak przekonac teamy by skladaly zgloszenia
tzn ja proponuje , nie to nie, pomysl się nie spodobal, wiec może ktos ma inny jak przekonac teamy by skladaly zgloszenia
Regulamin UTC
ehh. moim zdaniem trzeba zrezygnować z tych conajmniej 7 graczy w jednym meczu, gdyż z większością tylko dla tego drużyny nie chcą startować z obawą że zabraknie im graczy. tyle

Regulamin UTC
będzie 12 ekip, spoko 
Regulamin UTC
1. czy zagraniczni gracze mogą zostać zgłoszeni??
2. zakładam sytuacje ,że wysiada mi net i nie mogę powrócić na serwer, aby dokończyć mapę meczową, czy gracz rezerwowy może mnie zastąpić w trakcie trwania mapy??
2. zakładam sytuacje ,że wysiada mi net i nie mogę powrócić na serwer, aby dokończyć mapę meczową, czy gracz rezerwowy może mnie zastąpić w trakcie trwania mapy??
Regulamin UTC
1. Istota turnieju
Universal Team Cup to drużynowy turniej w grze TrackMania United Forever, przeznaczony wyłącznie dla polskich graczy, mający na celu wyłonienie najbardziej wszechstronnego polskiego zespołu.
czytałeś w ogóle ten regulamin? ;fW trakcie trwania mapy zmiana nie może zostać dokonana, chyba że gracz opuści serwer na stałe - wtedy należy uzupełnić skład i dopiero wtedy dokończyć mapę.

Regulamin UTC
1. cytat znam, chciałem tylko się upewnić.
2. cytat był zasłonięty żółtym napisem i nie do końca doczytałem ostatnie zdanie,
dziękuje za fatygę.
2. cytat był zasłonięty żółtym napisem i nie do końca doczytałem ostatnie zdanie,
dziękuje za fatygę.
Regulamin UTC
Idea bardzo szczytna. Szkoda tylko ze jak patrze na zapisane teamy, to normalnych drużyn jest tu bardzo, bardzo niewiele. Mozeby zmienic tę idee na : turniej dla najlepszego zmixowanego teamu, gdzie łączą się ze soba, czy tez biora najwiecej zawodnikow z innych drużynUniversal Team Cup to drużynowy turniej w grze TrackMania United Forever, przeznaczony wyłącznie dla polskich graczy, mający na celu wyłonienie najbardziej wszechstronnego polskiego zespołu.
Szkoda ze ta nasza scena az tak bardzo się kurczy, ze na tak fajny i oryginalny turniej zapisalo się tak mało drużyn, a wiekszosc musiala się z kims laczyc czy tez dopisywac graczy z innych drużyn.
Ps. Ile będzie grup ??

Regulamin UTC
no trudno, nie można było tego zabronić, żeby zapisały się 3 teamy na krzyż
mimo wszystko zapisało się ~300 osób, więc nie jest tragicznie, poza tym parę osób się nie zapisało wcale 
grupy, mapy - wszystko będzie jutro, jeszcze czekamy do północy na mapki i ewentualnie jakieś ekipy
grupy, mapy - wszystko będzie jutro, jeszcze czekamy do północy na mapki i ewentualnie jakieś ekipy
Regulamin UTC
12 zespołów , więc albo 4 odpadną po kwalifikacjach, albo kwalifikacje tylko rozmieszczą poszczególne drużyny, i metodą kolejnych eliminacji wybierze się finałową dwójkę. naprawdę się cieszę, że to nie muszę być ja 
Regulamin UTC
regulamin w 1 poście co chwilę ewoluuje, ale ostatecznie dam znać, jak będzie skończony