UTC - Zapisy
UTC - Zapisy
Już pomijając poziom... To byś chociaż w temacie o mapach się wypowiedział a nie w "UTC - Zapisy" Trochę luzu, ludzie... To pierwszy taki turniej, nie na co dzień robi się miks kilku typów map. Sami nie zrobiliście mapki to uszanujcie to co inni stworzyli aby turniej w ogóle się odbył...

UTC - Zapisy
dodaje i informuje, ze kwalifikacje odbyly się przed zapisem tego gracza, w zwiazku z czym jego czasy podczas kwalifikacji nie były brane pod uwagę.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
UTC - Zapisy
Kielas, nr 15 na liście WDD&PS będzie jeździł jako Unlucky. Więc proszę to poprawić albo wziąć jego czas pod uwagę 

C13
UTC - Zapisy
Dodatkowi w składzie Żorscy :
onemoment,szamo,madernaff,sylwia,zwierz
(Dodano 30 Maj 2011, 5:54)
(Dodano 30 Maj 2011, 5:54)
bez Sylwii bo w składzie jest74raf wrote:Dodatkowi w składzie Żorscy :
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
UTC - Zapisy
zaktualizowane syćko.
UTC - Zapisy
DDT + WeeD
Proszę o usunięcie z listy Manetho.
(Dodano 05 czerwca 2011, 14:57)
DDT + WeeD
New player nh!Benek
PS: Sorrki, że 2 posty ale nie można edytować ;p
Proszę o usunięcie z listy Manetho.
(Dodano 05 czerwca 2011, 14:57)
DDT + WeeD
New player nh!Benek
PS: Sorrki, że 2 posty ale nie można edytować ;p
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
UTC - Zapisy
POL
Paweł
Lewy
AAA ej ten! bo ja nie ogarne tych map dziś, niech Joker se sam wybierze i je wam poda :X
Paweł
Lewy
AAA ej ten! bo ja nie ogarne tych map dziś, niech Joker se sam wybierze i je wam poda :X
UTC - Zapisy
Żorscy
nowi gracze : Marico,v4rl00ck
UTC - Zapisy
Sorry, że się wpierdolę ale dlaczego nadal żorscy trzymaja gracza tak naprawdę nie należącego do ich teamu? Nie chce Nubz0ra zagarnąć aby jeździł dla WDD&PS (poniewaz aktualnie jest w PS) ale wydaje mi się to nieco dziwne..74raf wrote:Żorscy
Może mi ktoś to wytłumaczyć?
Twoje zdanie Crow już znam więc Ciebie o to nie proszę

UTC - Zapisy
takie sprawy załatwiaj w grze,
UTC - Zapisy
Regulamin wrote:Dopisywanie i wypisywanie graczy (edycja postu) będzie możliwe do 22 maja. Po tym czasie będzie można tylko dopisać graczy, którzy jeszcze nie zostali zapisani w innym zespole.
UTC - Zapisy
Daniel zanim zabierzesz głos przeczytaj regulamin a potem wyskakuj z jakimiś dyrdymałami ....Od czytania regulaminów się nie umiera .... ja przeczytałem i żyję ...
UTC - Zapisy
No dobra Raf ale zagraliście trochę nie fair. Nie grał u was już przed 22 maja, mimo to nie wypisaliście go ze składu. Dzięki wam chłopak nie pojedzie w turnieju.

UTC - Zapisy
nie zagraliśmy nie fair. jeśli chciał jeździć to powinien poprosić o wypisanie, najwyraźniej aż tak mu nie zależało
z resztą nie warto pisać o nim, a się go zapytać .
Dodam jeszcze, ze nie znacie sytuacji w jakiej odszedł nubzor, więc o zagrywkach fair lub nie, nie wypada pisać
Dodam jeszcze, ze nie znacie sytuacji w jakiej odszedł nubzor, więc o zagrywkach fair lub nie, nie wypada pisać
UTC - Zapisy
KOMUNIKAT:
Key z Team7 i Grievous z SPW&LR zostaje usunięty z listy graczy i wykluczony z turnieju, jako że jest to jedna i ta sama osoba. Dodatkowo w gratisie na start drużyna SPW&LR dostaje bonus w wysokości pięciu przegranych rund na dobry start w turnieju.
Key z Team7 i Grievous z SPW&LR zostaje usunięty z listy graczy i wykluczony z turnieju, jako że jest to jedna i ta sama osoba. Dodatkowo w gratisie na start drużyna SPW&LR dostaje bonus w wysokości pięciu przegranych rund na dobry start w turnieju.