Pamiętam, że raz w 2008 albo 2009r. Polska była pierwsza w rankingu, nie wiem czy to się powtórzyło bo nie zwracam specjalnie na to uwagi.dawid-dada wrote:dla waszego info polska jest pierwsza w ranku po raz pierwszy jeśli chodzi o tmf...
Poland 1st in ladder
Poland 1st in ladder

Poland 1st in ladder
tak trzymac polacy!
- Jack Bauer
- Moderator
Poland 1st in ladder
Miałem okazję z nim zagrać dawno temu na serwerze. Powiedział, że rzuca TM w dziabły i zabiera się za promowanie innej gierki, takiej podobnej do tetrisa. Tyle pamiętam.maziarz wrote:Swoją drogą ciekawe co stało się z czołowym napierdalaczem swensenów czyli MuckiemZniknął tak nagle.
A co do ranku to Grono chyba też tam ostro dawał z punktami.
Poland 1st in ladder
No raczej nie byłaDiav3l wrote:Pamiętam, że raz w 2008 albo 2009r. Polska była pierwsza w rankingu, nie wiem czy to się powtórzyło bo nie zwracam specjalnie na to uwagi.dawid-dada wrote:dla waszego info polska jest pierwsza w ranku po raz pierwszy jeśli chodzi o tmf...

Poland 1st in ladder
hoh stare czasy, a ja chyba wtedy Chybecku admina miałem ;D tylko nie wiedziałem jak z niego korzystać
ile to ludzi się pchało po te punkty.
Swoją drogą to były czasy......już nie wrócą.
Swoją drogą to były czasy......już nie wrócą.
...
Poland 1st in ladder
na starej TM nocne boostowanie to było coś ;p
zawsze tylko kładłem gipsową figurkę na strzałkę i zostawiałem na noc kompa żeby mi boostowało
W pierwszej 10 pamietam, że już pod koniec byli, Hack, Boski, Muck, Gobis dwoma kontami, Coof, Ja, i więcej nie pamiętam...
@Szrama- taaa stardays'y też były fajne ;p jak się votami wymieniało z ludźmi i zbierało na gwiazdki ;p
zawsze tylko kładłem gipsową figurkę na strzałkę i zostawiałem na noc kompa żeby mi boostowało
W pierwszej 10 pamietam, że już pod koniec byli, Hack, Boski, Muck, Gobis dwoma kontami, Coof, Ja, i więcej nie pamiętam...
@Szrama- taaa stardays'y też były fajne ;p jak się votami wymieniało z ludźmi i zbierało na gwiazdki ;p
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Poland 1st in ladder
usuneli ci te konta
Poland 1st in ladder
Ja pamiętam jak pierwszy był Boski z Lokashem (jedno acc i boost na zmianę przez 2 osoby). Sam też, choć w sumie rzadko, jak miałem jakieś acc do parkowania to się przyznam, że zostawiałem na noc kompa z wciśniętą strzałką do góry.
Poland 1st in ladder
Nie ja. Ja 2 byłem, ale to w Polsce.Misi lub ktoś z GT tam mocno szalał.Pamiętam że to oni właśnie ruszyli z kopyta na boostach.W świecie zakończyłem karierę na 145 miejscu.Ciężko było Rumunów przegonić, jak tam każdy boostował.iam wrote:@Coof - czyżby to był Gobis ze swoimi 37468238 kontami i boosterami ? ;p
Last edited by Gobis on 25 May 2011, 20:19, edited 1 time in total.
Poland 1st in ladder
Ojo... stardaysy... to było coś... teraz ? Hołota, k**wa, hołota