Małe podsumowanie
Małe podsumowanie
nar to chyba zbyt optymistyczna wersja...
Małe podsumowanie
no jakie nar, jakie tcw... hcl mowi ze nie zagra, tp tez cienko przedzie, w ns nikomu się nei chce trenic, p4g nie komentuje^^
Małe podsumowanie
PL10 wcale nie musi być w takim samym formacie jak poprzednie edycje, można pomyśleć o czymś nowym, jak będzie mało teamów.

Małe podsumowanie
Kiciak jakie "może przez duże M" my już tylko czekamy na info o PL10 bo musimy Mistrza obronić ^^ potem niech się dzieje co chce, ale moim skromnym zdaniem, nierozegranie kolejnej edycji PL będzie totalną porażką całej sceny TM...
co do teamów...
Gameburg
POL
MD
XST
i mamy 4... zespołów jest w pizdu więcej, ale mają problemy ze składem...
Co za problem żeby sobie poskładali drużyny na turniej.
Jakoś tutaj mogli to zrobić, więć dlaczego tam nie???
gdzie się k**wa podziały te czasy z masą turniejów kiedy to nie można było się zdecydować w co grać ja się pytam k**wa ;/
co do teamów...
Gameburg
POL
MD
XST
i mamy 4... zespołów jest w pizdu więcej, ale mają problemy ze składem...
Co za problem żeby sobie poskładali drużyny na turniej.
Jakoś tutaj mogli to zrobić, więć dlaczego tam nie???
gdzie się k**wa podziały te czasy z masą turniejów kiedy to nie można było się zdecydować w co grać ja się pytam k**wa ;/
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Małe podsumowanie
Jak będzie PL10 to WDD na pewno też wystartuje. Fajnie by było jakby to doszło do skutku, zawsze jakieś nowe trasy do bocenia.

C13
Małe podsumowanie
no i jest kolejny team...
tylko że jak ktoś będzie pierdolił od razu, że nic się nie uda to tak czy siak g*wno z tego będzie...
Czy to taki wielki problem ogłosić zapisy i powolutku zacząć ogarniać to wszystko??? Okaże się ile teamów się zapisze jak będą zapisy, a nie takie pi***olenie kto zagra a kto nie... ;/
tylko że jak ktoś będzie pierdolił od razu, że nic się nie uda to tak czy siak g*wno z tego będzie...
Czy to taki wielki problem ogłosić zapisy i powolutku zacząć ogarniać to wszystko??? Okaże się ile teamów się zapisze jak będą zapisy, a nie takie pi***olenie kto zagra a kto nie... ;/
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Małe podsumowanie
Słowik ma ciśnienie na wygraną 
A przecież PL10 można równie dobrze rozegrać po STC...
Małe podsumowanie
nie koniecznie o to chodzi...Seraphim wrote:Słowik ma ciśnienie na wygraną
po prostu strasznie mnie irytuje to co dzieje się ze sceną...
pamiętam te zajebiste czasy kiedy zakładając temat na forum po 10 minutach nie było go widać w ostatnich 5 postach...
i jest ciśnienie, ale gdy widzi się ten pi***olony pesymizm w postach ludzi, którym chyba nie zależy żeby ta wspaniała niegdyś scena pierdolnęła totalnie ;/
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Małe podsumowanie
w takim razie już teraz mozna oglosic top 3 PL10.
1. XX
2. POL
3. XST
nie ma innej opcji a to dlatego ze te 3 druzyny sa tak daleko z przodu od teamów typu wdd, tp, spw, ns, 7, bt. Tak naprawdę MD może pokazaloby jakas walke z top 3 ale nie sadze zeby mieli szanse wygrac. Gdyby gralo jeszcze TCW, HCL (w dawnej formie) to walka o top3 mialaby jakiś sens. a w tym momencie podium mozna ustalic 2 miesiace przed turniejem a pozostałe miejsca i tak nikogo nie obchodza.
1. XX
2. POL
3. XST
nie ma innej opcji a to dlatego ze te 3 druzyny sa tak daleko z przodu od teamów typu wdd, tp, spw, ns, 7, bt. Tak naprawdę MD może pokazaloby jakas walke z top 3 ale nie sadze zeby mieli szanse wygrac. Gdyby gralo jeszcze TCW, HCL (w dawnej formie) to walka o top3 mialaby jakiś sens. a w tym momencie podium mozna ustalic 2 miesiace przed turniejem a pozostałe miejsca i tak nikogo nie obchodza.
Małe podsumowanie
Twarogi też na pewno wystartują. Mamy 3 osoby, które na pewno będą trenować podczas PL10, wystarczy znaleźć jeszcze jedną 
Małe podsumowanie
oj walka o pierwsze może by była ^^Kiciak wrote:w takim razie już teraz mozna oglosic top 3 PL10.
1. XX
2. POL
3. XST
aczkolwiek niestety jestem zmuszony się z Tobą zgodzić...
Tak jak pisałem wcześniej to już nie to co kiedyś, ale dlatego właśnie możnaby pomyśleć o jakimś urozmaiceniu... zrobić coś żeby pomimo przepaści między teamami turniej był ciekawy. Nie wierzę po prostu, że nie da się czegoś takiego zrobić...
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Małe podsumowanie
Kiciak nigdy nic nie wiadomo
w ogóle czemu o PL10 gadamy w temacie o UTC?
Trzeba zrobić oddzielny temat i tam pospamujemy ^^
Co do BT - może i team nadeo, ale na techach gra coraz lepiej, jakby tak grali na PL9 (jakby w ogóle wtedy grali
) to mogliby spokojnie powalczyć o miejsce w 2 lidze.
Co do BT - może i team nadeo, ale na techach gra coraz lepiej, jakby tak grali na PL9 (jakby w ogóle wtedy grali
Małe podsumowanie
Nic nie pierdolnie
, xst zgłasza gotowość do boju! Dla nas priorytetem jest PL, ten klimat jest niepowtarzalny. Co się stało z innymi liderami? Panowie, już i tak zbyt długo trwa okres chowania się po kątach.
PL10 zapowiada się ciekawie, gdyż bardziej niż pewnym jest dobry poziom technicznych tras
.
@topic:
Wszystkie rzekome niedociągnięcia i tak znikały w otchłani emocji związanych z każdym meczem. Gdy już przyszła ta przykładowa 20:00, łapy na pada/klawe i wio! Dla tych doznań warto czasem zmarnować lipcowe promienie słońca (choć u mnie burza od tygodnia
).
PL10 zapowiada się ciekawie, gdyż bardziej niż pewnym jest dobry poziom technicznych tras
@topic:
Wszystkie rzekome niedociągnięcia i tak znikały w otchłani emocji związanych z każdym meczem. Gdy już przyszła ta przykładowa 20:00, łapy na pada/klawe i wio! Dla tych doznań warto czasem zmarnować lipcowe promienie słońca (choć u mnie burza od tygodnia
Małe podsumowanie
Z takim podejściem to nie ma sensu organizowanie żadnych turniejów. Chyba nie o to chodzi w tych wszystkich turniejach, żeby tylko wyłonić zwycięzcę. Po co na STC czy TmT zapisuje się około 100 drużyn, jeśli wiadomo, że wygra mX, YYT albo diginitas? Większość chcę po prostu sobie pograć i wie, że i tak nic nie wygra.w takim razie już teraz mozna oglosic top 3 PL10.
1. XX
2. POL
3. XST

Małe podsumowanie
Gwoli ścisłości - SST (nieistniejące już) to Slayer Speed Team, a nie Street Style Clan (też już zresztą nieistniejące) 

gwclan.fora.pl
Małe podsumowanie
Zjebałeś shad z pokazaniem tych map, chciałem do czegoś innego wykorzystać trasę :/

Małe podsumowanie
Ostateczna klasyfikacja:
1. Butchers Team----------> mamy nowe talenty, nadajace się do repry polski
2. Poor Old Losers
3-4. Szopy Pracze Wymiatacze & Let's Rock-----> tutaj też, sklad repry
3-4. X-treme Speed Team
5-8. iaM team
5-8. MaDrivers Team
5-8. Team7
5-8. Global Warming Clan & Slayer Speed Team
cieszmy się ze są nowi gracze, którzy zastapią "odlsql`i"
Gratulacje dla zwyciezcy, butchers`ow! Nowa potęga na pl scenie.
pozdrawiam
1. Butchers Team----------> mamy nowe talenty, nadajace się do repry polski
2. Poor Old Losers
3-4. Szopy Pracze Wymiatacze & Let's Rock-----> tutaj też, sklad repry
3-4. X-treme Speed Team
5-8. iaM team
5-8. MaDrivers Team
5-8. Team7
5-8. Global Warming Clan & Slayer Speed Team
cieszmy się ze są nowi gracze, którzy zastapią "odlsql`i"
pozdrawiam
- peciolublin
- V.I.P.
Małe podsumowanie
@b4rt144
Z tego co się orientuje, to jedyna oficjalna reprezentacja to ludzie grający na techach. Ale ty chyba nie piszesz o niej, co ?
Z tego co się orientuje, to jedyna oficjalna reprezentacja to ludzie grający na techach. Ale ty chyba nie piszesz o niej, co ?