PL10-Preselekcja Map
PL10-Preselekcja Map
Tylko, że tu nikt nie jest robiony w chuja... jest jasno napisane PROSZĘ...
przecież nikt nie musi tego robić, ale niech przed wysłaniem mapy sam sobie odpowie czy jego mapa dostanie się do któregoś z mappacków
nie sądzę, aby komuś te reklamy przeszkadzały... ( choć jak widać kilka osób by się znalazło )
przecież nikt nie musi tego robić, ale niech przed wysłaniem mapy sam sobie odpowie czy jego mapa dostanie się do któregoś z mappacków
nie sądzę, aby komuś te reklamy przeszkadzały... ( choć jak widać kilka osób by się znalazło )
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
PL10-Preselekcja Map
Belldeco Cup to była inna bajka trochę Cup był z "lanem" , Lana sponsorował nasz przyjeciel Sceny Scrapp dlatego pytalem się osobiscie kazdego czy mozna by było umiescic bannerek na mapie belldeco od nikogo nie uslyszalem sprzeciwu.
A kto jest sponsorem pl10 ?
Mam nadzieje słowik że żdana reklama GB nie pojawi się na pl10
A kto jest sponsorem pl10 ?
Mam nadzieje słowik że żdana reklama GB nie pojawi się na pl10

PL10-Preselekcja Map
nie przypominam sobie...oddowicz wrote:a jak był belldeco cup to też autorzy map wysylali oswidczenia ?
ja tu z grzeczności i uczciwości wobec mapperów chciałem o tym poinformować, jak widać i tak jest źle...
Może gdybym nic nie pisał, a potem po prostu edytował wszystkim mapki bez gadania z nimi to byłoby lepiej... ( oczywiście tak nie sądzę i stąd to info )
@Sunrise- na gg masz odpowiedź
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
PL10-Preselekcja Map
Czemu nie mozesz napisac tu, zeby każdy widzial, tylko odsylasz na gg/pw? :C
PL10-Preselekcja Map
Toby wrote:Czemu nie mozesz napisac tu, zeby każdy widzial, tylko odsylasz na gg/pw? :C
WUJEK SCRAPPLER RZUCA NAM 500zł na PL WZAMIAN ZA TYTUŁ SPONSORA OFICJALNEGO I KILKA REKLAM BELLDECO I SCRAPPLER POWER, NA MAPACH.
PASUJE? ;/
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
PL10-Preselekcja Map
Toby - mi tez pisal, ze zbyt wulgarnie się o jego osóbce wyrazam i placz, dlaczegóż to nie napisalem mu na GG:( Zaraz Cobham wystosuje oficjalne oświadczenie w sprawie usuniecia jego najprostszego żartu, którego Słowik nie był w stanie zrozumiec (chyba moje i swoje posty tez usunal, ale nie pamietam już).
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
PL10-Preselekcja Map
W związku z tym, że mam dostęp do skrzynki Słowika (nie, żebym się czepiał, ale nie lepiej założyć nową, dedykowaną mapom? ponad 3000 nieodebranych wiadomości nieco utrudnia pracę
), postanowiłem ją nieco wykorzystać, mianowicie:
Dzisiaj testowo wysłałem tę pierwszą i jak na razie jedyną mapę do jury, czyli ajema, jeffa, gaycuma, Matu i Maxera. Jeśli któryś z was nie dostał wiadomości na GG (bądź mu zaiksowało względem nieposiadania mnie w kontaktach), niech da znać.
Pzdr
Dzisiaj testowo wysłałem tę pierwszą i jak na razie jedyną mapę do jury, czyli ajema, jeffa, gaycuma, Matu i Maxera. Jeśli któryś z was nie dostał wiadomości na GG (bądź mu zaiksowało względem nieposiadania mnie w kontaktach), niech da znać.
Pzdr
Discord: vanitasss
PL10-Preselekcja Map
Lexiu ma racje ;c stajnia augiasza ;o .. Proponuje zalozyc nową skrzynke specjalnie na PL10 póki tych map jeszcze nie zostało wysłanych dużo (czyt. 1)
Poza tym słowik , wydaję mi się to trochę takie **-- żeby twoja prywatna poczta była wykorzystywana w takim celu.
Poza tym słowik , wydaję mi się to trochę takie **-- żeby twoja prywatna poczta była wykorzystywana w takim celu.

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
PL10-Preselekcja Map
Apel do mapperów:
Proszę nie wrzucać map na hostingi typu speedyshare, rapidshare, gdyż łatwo je wyszukać i znaleźć.
Mapy proszę wysyłać bezpośrednio w załączniku na skrzynkę emailową.
Proszę nie wrzucać map na hostingi typu speedyshare, rapidshare, gdyż łatwo je wyszukać i znaleźć.
Mapy proszę wysyłać bezpośrednio w załączniku na skrzynkę emailową.
PL10-Preselekcja Map
Jedno pytanie:
Czy trasy mają być robione tak, żeby dało się je ukończyć od każdego CP? Pytam, bo nie wiem czy robić "wymierzone" skoki, czy zostawiać rezerwę.
Czy trasy mają być robione tak, żeby dało się je ukończyć od każdego CP? Pytam, bo nie wiem czy robić "wymierzone" skoki, czy zostawiać rezerwę.
- A czym byliby ludzie bez miłości?
GINĄCYM GATUNKIEM, odparł Śmierć.
GINĄCYM GATUNKIEM, odparł Śmierć.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
PL10-Preselekcja Map
Na PL (chyba) zawsze można było używać Enterów do respawnowania się więc trzeba zrobić tak, aby dało się ukończyć trasę wciskając Enter po każdym CP. Zrób alternatywną drogę lub miejsce na rozpęd.
No i poczekaj na głos głównodowodzącego bo ten mój to tylko podpowiedź.
No i poczekaj na głos głównodowodzącego bo ten mój to tylko podpowiedź.

C13
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
PL10-Preselekcja Map
Kiedyś chyba był taki punkt, ale zaginął w akcji, że "trasa musi być respawnable (czyli dająca się przejechać od każdego cp)". IMO należy to jak najszybciej dodać do kryteriów tworzenia map.
PL10-Preselekcja Map
już dodaję 
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Re: PL10-Preselekcja Map
przejazdu*lub posiadać alternatywną drogą przejazdy
;f

Last edited by złozi on 02 August 2011, 22:09, edited 2 times in total.
Re: PL10-Preselekcja Map
a ty musiałeś napierdolic kolejnego bezsensownego posta. To cie nie czyni fajnym. Nie zachowuj się jak dzieckoKey. wrote:przejazdu*Słowik wrote:lub posiadać alternatywną drogą przejazdy
;f