Runda 2: [POL] vs #p~S

Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

fajny był mecz i koniec, były mozliwosci na 1. tracku, którego przegralismy 5:7.
ps gral bardzo dobrze i fair, był git mecz.

niewiem dokładnie o co kaloszowi chodci, i mysle ze zle [POL] nie walczyl.
tak ostro ps dawno nie musieli walczyc, aby wygrac mecz.
szkoda mi trochę 3. w tej grupie, bo GT lub POL na pewno nie zasluguja na to aby wyleciec w 1. rundzie, ale to regulu ligi, o których już dużo pisalem, ze nie sa one sprawiedliwe. ale morolo wie lepiej wiec nie ma o czym gadac.

niestety nic innego nie mozemy zrobić, musimy gt skopac dupe ;)
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Świetny meczyk :) Miło się patrzyło. Wraz ze Scarym przygotowaliśmy trochę obrazków z meczu. Oto one:

MAPA A - Image

Wygrana drużyna ma 6 punktów, ponieważ w wyniku problemów Janusza mecz rozpoczęty został z wynikiem 1-0 dla #p~S i mimo, że na obrazku widać wynik 6-5 w rzeczywistości #p~S zdobyli 7 punktów.

MAPA B - Image

MAPA C - Image

BONUS - http://rapidshare.com/files/17943842/psvspol.rar

Bonus to nic innego jak screeny zrobione podczas trwania meczu z różnych perspektyw trybu Spectator Free.

:) Jeszcze raz gratuluje udanego meczu i pozdrawiam ;)

Chaty w fotkach z wynikami są przysłonięte celowo, ponieważ emocje udzielały się wszystkim - chaty widoczne są na BONUS shotach więc uwaga - Ściągacie je na własną odpowiedzialność^^
Image
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

super shooty :) fajnie tak ogladnac statycznie, bo ja kwiekoszosc mam wylaczonych graczy na mapie :) , heh ile to czasami blad może kosztowac, ale najgorsza jest niewiara w wyprzedzenie wydaje ci się ze nie masz szans a na podgladzie jesteś milimetr za kims :), ale to wlasnie jest minus braku widoku innych graczy
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

thx coof, nie zla praca:)
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

Open your ass Scary ! dzięki za kicka ;P potem już mi się nie chcialo grać :P ale z tego co widze to jak zwykle wally dal dupy , rozowa landrynka ;p
Wally
Team Poland

Post by Wally »

Coof wykonal kawal dobrej roboty ! :)
Ogolnie gratuluje POL Teamowi ! KooR jezdzil niesamowicie i mysle ze moglby zostac wybrany razem z Tomkiem graczem meczu, bo do nich przede wszystkim nalezaly wygrane ! :) No i czasem do Khasa ;)
Co do mojej jazdy to chcialbym przeprosic moj team za nia, ale na serio wiecej w takim czasie gry nauczyc się nie potrafilem. Jako swoje usprawiedliwienie podam ze o tym ze hacka nie będzie dowiedzialem się w czoraj rano, przed szkola :) A do domu wrocilem przed 19 wiec u wazam ze i tak nie zlamilem na maxa :P I teraz już mam nauczke ze jednak jak mappack jest podany to chociaż na poczatku tygodfnia lepiej pobic sobie medale autora zeby pozniej miec spokoj :)
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Post Reply

Return to “Polish League 3”