Toby's Garage.
Toby's Garage.
Jeszcze 5 dni i ja będę mogl coś zrobić! wreszcie będę mial kompa
A skin fajny, nowatorski pomysl, ale jak bys go odpicowal w jakieś bajery było by jeszcze lepiej
A skin fajny, nowatorski pomysl, ale jak bys go odpicowal w jakieś bajery było by jeszcze lepiej
Toby's Garage.
Dobra, po lekkiej przerwie spowodowaną zbyt słabą wydajnością kompa, wracam ze swoimi skinami, bo trochę się stęskniłem.. :<
Skin dla Luki: (skriny bez obróbki, rozdziałka SD)

Toby's Garage.
Jak już Ci mówiłem wczoraj, za tydzień dostał byś za to dożywocie. 
Wykonanie 9/10 bo pomysłu zleceniodawcy nie ma co oceniać.
Wykonanie 9/10 bo pomysłu zleceniodawcy nie ma co oceniać.

Toby's Garage.
pomysłu nie było..
Dlatego taka sraka
Dlatego taka sraka
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Toby's Garage.
Mówiłeś Toby o skinie dla Fallena, że taka breja się narobiła. Jak patrzę na LukaRide odnoszę takie samo wrażenie
Tak to wygląda jakbyś pakował kolejne logo w każde wolne miejsce na aucie. Do tego takie mocno jednolite tło (z widocznym miejscem łączenia na przodzie), kask zrobiony na odpiernicz. Bieżnik jakiś też dziwny, brak mu głębi, wydaje jakby to był malunek na oponie a nie wgłębienia. I tak w ogóle to on nie powinien być w drugą stronę? Chodzi mi o ten centralny wzór.

C13
Toby's Garage.
No może odrobinę tej brei jest, ale w obu autach to wina pomysłu, projektu..crowmaster_13 wrote:Mówiłeś Toby o skinie dla Fallena, że taka breja się narobiła. Jak patrzę na LukaRide odnoszę takie samo wrażenieTak to wygląda jakbyś pakował kolejne logo w każde wolne miejsce na aucie. Do tego takie mocno jednolite tło (z widocznym miejscem łączenia na przodzie), kask zrobiony na odpiernicz. Bieżnik jakiś też dziwny, brak mu głębi, wydaje jakby to był malunek na oponie a nie wgłębienia. I tak w ogóle to on nie powinien być w drugą stronę? Chodzi mi o ten centralny wzór.
Loga miały mieć charakter wlepek, które powszechnie są wpychane w każde wolne miejsce, pod różnymi kątami, a nie wedle jakiegoś schematu, gdzie wszystko jest równo i do siebie pasuje..
Jednolite tło.. Jakoś tak wyszło, w końcu włókno węglowe ma jednolity wzór.. :3
A widoczne łączenie z przodu i ta jodełka to zaczerpnięte od Pagani..
Nie chciałem malunków na kasku..
A nad moimi bieżnikami muszę trochę popracować.. Co do jego wzoru, to nie musi być realistycznie, w końcu to TM, to nie ma wpływu na wydajność..
Pis jou, Krou.
Toby's Garage.
I to jest najważniejsze..luka wrote:mi tam się podoba
Toby's Garage.
bardzo fajny skin , luka ty farciarzu!
great job
aka savier.

Jutro:

Odmieniony, ale czy milszy?

Jutro:

Odmieniony, ale czy milszy?
Toby's Garage.
A ja się zgodzę w 100% z Crowem. Niestety z dupy trochę to wygląda. Jeżeli chciałeś zrobić coś w charakterze wlepek, to mogłeś podpatrzyć jak to zrobił Tomerqu (http://www.trackmania-carpark.com/skin.php?id=12867#top), bo to się trzyma kupy. A twoje wrzucone jakoś tak jakby od niechcenia, bez pomysłu. 5/10
Toby's Garage.
gniot 2/10
Toby's Garage.
proszę co?
kontynuuje tylko, co mi bolesnie powiedziano na mumble, ze jest w porzadku.
skin gniot 2/10 i koniec.
ps: a co napraede mysle o skinie, toby wie z prywatnej wiadomosci.
kontynuuje tylko, co mi bolesnie powiedziano na mumble, ze jest w porzadku.
skin gniot 2/10 i koniec.
ps: a co napraede mysle o skinie, toby wie z prywatnej wiadomosci.
Toby's Garage.
Kubek, StickerBomb to zupełnie co innego niż wlepki. Skin średniwka, może jak by carbon był przyzwoity to by wszystko lepiej się prezentowało. Za to lewy tył bardzo fajnie wyszedł 
Last edited by TRZ3CI on 22 January 2012, 19:24, edited 1 time in total.
Toby's Garage.
a tam pierdolicie, miał podoba się MI a nie wam, o gustach się nie dyskutuje, jak dla mnie zajebisty
Toby's Garage.
Prosto i minimalistycznie.. Bez zbędnych pierdół..

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Toby's Garage.
Ty to nie masz innych czcionek? Cały czas tę samą widzę 
Podoba mi się sposób poprowadzenia białego paska i na tym chyba koniec. Jakbyś dał grubsze obramowanie tego pasiaka to na pewno wyglądałby lepiej.
Ogólnie to ten bolid sprawia wrażenie takiego plastikowego. Tam pod jego maską drzemie stado koni mechanicznych a tutaj to wszystko wygląda jak zabawka.
(Wiem, Timotiemu ma się podobać a nie nam
)
Podoba mi się sposób poprowadzenia białego paska i na tym chyba koniec. Jakbyś dał grubsze obramowanie tego pasiaka to na pewno wyglądałby lepiej.
Ogólnie to ten bolid sprawia wrażenie takiego plastikowego. Tam pod jego maską drzemie stado koni mechanicznych a tutaj to wszystko wygląda jak zabawka.
(Wiem, Timotiemu ma się podobać a nie nam

C13
Toby's Garage.
No No
Toby całkiem fajnie mogła by tutaj jakiś wzorek delikatny (gramatura) na całym aucie bo tak zalany na szysto farbą ale jest si 8/10 

Toby's Garage.
No nie wiem, jakoś ta najbardziej mi się podoba..crowmaster_13 wrote:Ty to nie masz innych czcionek? Cały czas tę samą widzę![]()
A to akurat myślałem, że wyjdzie na plus, te kolorki.. :/crowmaster_13 wrote:Ogólnie to ten bolid sprawia wrażenie takiego plastikowego. Tam pod jego maską drzemie stado koni mechanicznych a tutaj to wszystko wygląda jak zabawka.
Żeby właśnie wyglądał jak zabawka..