ZP dla Error'a!
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
ZP dla Error'a!
ch** mnie obchodzi czy error spamuje czy nie, ale Toby, do kurwy nedzy, jak ostatnio czytam to spamujesz wiecej niz on, i mowisz mu o darciu japy jak sam nic innego nie robisz...
ZP dla Error'a!
o mein gott
faktycznie błąd w obliczeniach
w takim razie
zbiór użytkowników należy {7,6,5,4}
moje obliczenia to farsa
faktycznie błąd w obliczeniach
w takim razie
zbiór użytkowników należy {7,6,5,4}
moje obliczenia to farsa
- Error_TM
ZP dla Error'a!
Mały wrote:ch** mnie obchodzi czy error spamuje czy nie, ale Toby, do kurwy nedzy, jak ostatnio czytam to spamujesz wiecej niz on, i mowisz mu o darciu japy jak sam nic innego nie robisz...
dzięki Widzisz Toby więcej spamuje ode mnie

ZP dla Error'a!
+1Mały wrote:ch** mnie obchodzi czy error spamuje czy nie, ale Toby, do kurwy nedzy, jak ostatnio czytam to spamujesz wiecej niz on, i mowisz mu o darciu japy jak sam nic innego nie robisz...
ZP dla Error'a!
Sorry Mały, ale to było raptem parę postów.. :C
btw. Zawsze najwięcej spamowałem Error..
btw. Zawsze najwięcej spamowałem Error..
ZP dla Error'a!
Error, jak tu jestem 2lata to od zawsze toby był MĄDRYM spamerem. to nasza babcia spamu którą zawsze popre 
TrackMania - I jedziesz dalej!
ZP dla Error'a!
Dzięki Wilku <3
(Dodano 23 października 2011, 15:27)
150 postów do tysiąca, jejejeje
(Dodano 23 października 2011, 15:27)
150 postów do tysiąca, jejejeje
- Error_TM
ZP dla Error'a!
Może dal tego chce mię zabanować bo przejmuje jego posadke ;pwilk508 wrote:Error, jak tu jestem 2lata to od zawsze toby był MĄDRYM spamerem. to nasza babcia spamu którą zawsze popre

ZP dla Error'a!
wilk508 wrote: toby był MĄDRYM
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ZP dla Error'a!
wilk508 wrote:Error, jak tu jestem 2lata to od zawsze toby był MĄDRYM spamerem. to nasza babcia spamu którą zawsze popre
Albo się przenieśliśmy w czasie, albo ja tego nie rozumiem, albo ktoś nie umie odejmować. Seraphim! Jak matmę wykładasz?Dołączył: 31 się 2010

- Error_TM
ZP dla Error'a!
No on chyba z matmy na 1Outsid3r wrote:wilk508 wrote:Error, jak tu jestem 2lata to od zawsze toby był MĄDRYM spamerem. to nasza babcia spamu którą zawsze popreAlbo się przenieśliśmy w czasie, albo ja tego nie rozumiem, albo ktoś nie umie odejmować. Seraphim! Jak matmę wykładasz?Dołączył: 31 się 2010

ZP dla Error'a!
Nie przejmiesz nigdy!

ZP dla Error'a!
Nie było mnie na GG,
Spoko Er.
Spoko Er.
ZP dla Error'a!
Z matematyki tak się sklada że w 4, 5 i 6 kl mialem po 6 -,- nie wierzysz to ci dzienniki powysylamError_TM wrote:No on chyba z matmy na 1Outsid3r wrote:wilk508 wrote:Error, jak tu jestem 2lata to od zawsze toby był MĄDRYM spamerem. to nasza babcia spamu którą zawsze popreAlbo się przenieśliśmy w czasie, albo ja tego nie rozumiem, albo ktoś nie umie odejmować. Seraphim! Jak matmę wykładasz?Dołączył: 31 się 2010
ZP dla Error'a!
Bitwa na oceny 
ZP dla Error'a!
W 1gim też chyba będę miał 6 ale km dopiero poczatek roku ^^ gorzej z innymi przedmiotami np biologia xd
ZP dla Error'a!
Dobra spamerzy - powodzenia w walce ^^ spadam
paaa ;*