@King zjebałeś strone
Polish TM Awards 2k11-Propozycję zmian itp.
@Ozi przecież ty zjadłeś swojego kota : /
@King zjebałeś strone
@King zjebałeś strone
Becks,ja na tmpl jestem od paru lat,miałem inne konto,ale zapomniałem hasła i naq jaki e-mail się rejestrowałem -.- Potem było coś taqkiego że niedało się zaqrejestrować bo coś tam.Ale jak Becksiu śledze scene więc należy też się nominacja dla takich jak my 
Dziękuje,dowidzenia.
Dziękuje,dowidzenia.
Like that !

Ger?!

Ger?!
Pamiętam, że przy którejś edycji było coś takiego, że był ustalona była data, gracze z krótszym stażem na forum niż ta data nie mogli głosować. Jednakże po napisaniu do moderatora/admina czy kij wie kogo osoba z krótkim stażem na forum była dodawana na listę osób uprawnionych do głosowania. Co prawda trochę byłoby to męczarni, ale aż tak dużo czasu nie zajęłoby dodawanie nowych forumowiczów do listy uprawnionych do głosowania. I takie też rozwiązanie proponuje.
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
Becks i Etis według mnie mają zupełną rację. Z tym że pewnie pojawiałoby się mnóstwo kont które zagłosują na "swoich". Całkiem rozsądnie brzmi zablokowanie możliwości głosowania w ankietach osobom które zarejestrowały się po założeniu tego tematu.

@Creative.
Ja jestem na forum od 06 ale zapomniałem konta, potem nie chciało mi się robić znów i teraz (w lipcu 10r) zrobiłem. Więc byłem najmłodszym "obywatelem" forum.
Do tematu:
Powinno być jak Ganu (czy jakoś tak) powiedział
Ja jestem na forum od 06 ale zapomniałem konta, potem nie chciało mi się robić znów i teraz (w lipcu 10r) zrobiłem. Więc byłem najmłodszym "obywatelem" forum.
Do tematu:
http://img263.imageshack.us/i/91127545.png/
konrad1998_98@o2.pl - to mój email
ŻEGNAJ NFS A PRECZ GNOMIE JEDEN!
No k**wa. Ja mając osiem lat miałem limity na telewizor, a ty już z pełnym zapałem śledziłeś scenę TrackManii?mixaki wrote:@Creative.
Do tematu:

- Soap
- Doświadczony driver
Najlepszy gracz Województwa (wszystkie oddzielnie)
czyli ile kenny
?
Dobra joker mi wytłumaczył ;p nie warto rozdzielac najlepszego gracza, wsytarczy nominowac daną osobe.
ale z glosowaniem warto coś zrobić, i z lanow tylko ci co na te lany jeżdżą.
Dobra joker mi wytłumaczył ;p nie warto rozdzielac najlepszego gracza, wsytarczy nominowac daną osobe.
No a jakTi vi en. wrote:No k**wa. Ja mając osiem lat miałem limity na telewizor, a Ty już z pełnym zapałem śledziłeś scenę TrackManii?
http://img263.imageshack.us/i/91127545.png/
- Soap
- Doświadczony driver
16savier wrote:czyli ile kenny?
a co z poloniami
?
- Soap
- Doświadczony driver
A z 16 wybierze się jednego najlepszegosavier wrote:a co z poloniami?
Nie,sorry kenny ale ten pomysł jest do "dupy"
+1Cezar wrote:Nie,sorry kenny ale ten pomysł jest do "dupy"
+2misza0 wrote:+1Cezar wrote:Nie,sorry kenny ale ten pomysł jest do "dupy"
+3
jak chcecie być naprawdę fajni, to nie dodawajcie liczbowo kategorii, ale zmiencie coś z jakoscia wyborow.
pi***olony klick kazdyv4umei zrobić.
cala sprawa jednak by dostala jakosci, jak glos bylby liczacy tylko wtedy, keidy ktos jego wytlumaczy.
np: "ja daje glos na jakuba jako gracza roku, po ładnie smigal na stc i jako polak udalo mu się z drużyna doisc da finalu" czy coś takiego.
wtedy dolaczenie do tmpl nie będzie mialo już znaczenia i trochę podwyzymy intelektualna strone strony. TAK, strone strony!
no nie, meg?
pi***olony klick kazdyv4umei zrobić.
cala sprawa jednak by dostala jakosci, jak glos bylby liczacy tylko wtedy, keidy ktos jego wytlumaczy.
np: "ja daje glos na jakuba jako gracza roku, po ładnie smigal na stc i jako polak udalo mu się z drużyna doisc da finalu" czy coś takiego.
wtedy dolaczenie do tmpl nie będzie mialo już znaczenia i trochę podwyzymy intelektualna strone strony. TAK, strone strony!
no nie, meg?
Nono Jakub, dobry pomysł.. :3
Pomysł uzasadniania nominacji/głosu jest warta rozważenia,jak tylko dorwę suna obgadam to z nim.
jak komus az tak zelezy na glosowaniem, to ma miec czas na napisanie jednego, pierdolonego, samodzielnego zdania.
tylko o to mi chodzi.
w ten sposob nikt już nie bedze wam, chochani pani admini, mogl podskakiwac.
versteht ihr?
tylko o to mi chodzi.
w ten sposob nikt już nie bedze wam, chochani pani admini, mogl podskakiwac.
versteht ihr?
Savier, skoro proponujesz najlepszych na tech i nadeo, to fsków też proponuję ;>