5. Najprężniej rozwijający się team

Najprężniej rozwijający się team to:

Poll ended at 19 December 2011, 19:19

Butchers Team
35
32%
Global Warming Clan
13
12%
Górny ?l?sk
8
7%
Mad Drivers
19
17%
Team 7
9
8%
Twarogi Racers
27
24%

Total votes: 111

Qbica7
Jeździ konno

Post by Qbica7 »

Rozumiem że takie czepiactwo 7 to dlatego że uważam iż ssc wyrosło jak grzyb pasożyt z dnb? :)
Patrzy się na cały rok, chyba nic dziwnego że i u nas jest trochę gorzej jeśli wszędzie źle się dzieje? Mieliśmy w tym roku 2 sekcje i serwery, przez wtopę 1 osoby w kwali wygraliśmy tam tylko tą 3 ligę w PL9, w tym byśmy się pobili w 2 lidze, ale postawiliśmy na nadeo, a chętni jechali w innych barwach. na pewno poziom poszedł do góry, ale nie widać tego na tabeli końcowej - nie nasza wina że nam taką ciężką grupę dokoptowano (spa prawie pokonaliśmy, z hrk nie dało rady - napiszcie że się tłumaczę i zwalam winę).Rankingowo jesteśmy teraz 1 zespołem w tej dziedzinie. W produkcji jest film promujący, możliwe że zmienimy stronkę, i prawdopodobnie znów wróci tech, ale dobra to już nie ten rok.
Nie piszę tego żeby się promować, tylko odpowiadam na jakieś głupie zarzuty. Jak nie to nie głosujcie i tyle.
Image
Cieply
Jeździ konno

Post by Cieply »

oj qbica ;p to dnb to miała być pierwotnie reaktywacja SSC (ale po wakacjach nie miałem czasu, stąd inna nazwa), a Twoje zdanie na ten temat prawdę mówiąc poznałem teraz ;p
Co do T7 to nie miałem zamiaru się czepiać, bardziej chodziło mi o pokazanie, jak niejednoznaczna jest ta kategoria (bo patrząc z zewnątrz, czyli tylko po wynikach, musisz przyznać że od dawna jest to wysoki, ale ten sam poziom). No i mieliście pecha że ńp dobrało graczy na turniej zamiast się wcześniej wycofać (jak 2 drużyny tech na PL), byście byli najlepszą polską drużyną wtedy w NCL ;)
Poza tym jest nawet regres, bo o 7 miejsce tym razem przegraliście (z 4 drużyną z naszej grupy) ;p więc na grupę wszystkiego zwalić nie można
wickeD
Redaktor

Post by wickeD »

Qbica7 wrote:Nie piszę tego żeby się promować, tylko odpowiadam na jakieś głupie zarzuty.
Możesz zacytować te głupie zarzuty? 8)
Qbica7
Jeździ konno

Post by Qbica7 »

Sory ale się wkurzyłem tym że jesteśmy niby na zero, że się niby rozlatujemy i takie pierdoły. Jest (niby) regres bo nie dość że się podłożyliście przeciwnikowi, to jeszcze nam na ostani mecz graczy podwędziliście. Taka polska pomoc dla szwabów :lol: No ale dobra w końcowym rozrachunku przytaknę Ci, że wyszło na to samo.
Też przyznam że kategoria jest niejednoznaczna. I nie zależy mi żeby ją wygrać, bo jeździmy fuj nadeo ( na którym nasze rodzime ultra pro techy nie potrafią z nami wygrać ). :)
Czemu jak ja już się pojawię na tym forum, to przy jakimś spięciu.. :S
I w każdym razie dzięki Jason, że nas doceniłeś.
Image
lukko
Jeździ konno

Post by lukko »

GWC nigdy nie stało na bardzo wysokim poziomie, ale jak pisze Ciepły - z całkowicie amatorskiego teamu udało się w NTC pokonać BaD, zremisować z UfO i dosłownie o włos przegrać z Explode i Storm (jakby nie patrzeć jednymi z najlepszych teamów nadeo na świecie). To sukces. Większym sukcesem jest to, że udało się bez większego uszczerbku przetrwać cały ostatni rok (gdy zaczynaliśmy na polskiej scenie było chyba 3 razy więcej teamów nadeo niż teraz) oraz to, że każdy gracz, który do nas dołącza może być pewny, że nie rozpadniemy się ani jutro, ani za miesiąc, ani za pół roku.
Mimo wszystko nominacja do tej nagrody pozostaje tylko miłą niespodzianką i z całą pewnością są tutaj zespoły, które na wygraną zasługują o wiele bardziej.

PS. Jesteśmy klanem globalne ocieplenie, nie globalne ostrzeżenie;]
Cieply
Jeździ konno

Post by Cieply »

Jak podwędziliśmy jak prag grał z wami ostatni mecz(reszta u was została) ;p
A jak Cię wkurzyliśmy to sorry, nie to było, przynajmniej moją, intencją ;)
arusek
Jeździ konno

Post by arusek »

Jedni to nadeo.. inni tech.. ale tylko jeden team jest tu i tu. Aktywnie.:)
Dedzik
Samochodowy prawiczek

Post by Dedzik »

Arusek wiem co sugerujesz ;d

Nie chce promować, ani faworyzować bt.
Co do innych teamów każdy w jakiś sposób się rozwinął ;D

TR powstalo z 2 innych i na dobre im to wyszlo ;)

GWC tak jak mowil lukko potrafia powalczyc o swoje i udowodnili ze moga rywalizowac z trudniejszymi przeciwnikami ;)

MD techy, wystep w esl oby tak dalej ;)

BT team aktywny i na turniejach nadeo i tech.

T7 w wiekszosci nadeowcy mysle ze jak wroci sekcja tech będą mogli powalczyc ;)
Image
Locked

Return to “Polish TM Awards 2011”