@Xav osoba na drugim miejscu dostała, ale to akurat tutaj nie ma znaczenia.
bax wrote:
MOR_OLO ma następce
Tak jak Lewy napisał, cieszcie się grą a wszelkie turnieje i lany są po to by się integrować.
MOR_OLO też został potraktowany tak jakby go nie było na jakims turnieju mimo że go wygrał? Dlatego o nim wspominasz, bo szczerze to nie mam pojęcia co on porabiał
Ja się w 100% zgadzam z tym, że Lany są po to, żeby się integrować.
Ale gdy zostajesz potraktowany tak jak ja zostałem potraktowany (dodam, że zostałem JASNO poinformowany po finale o tym, że nie dostane nagrody tylko dlatego, że to ja wygrałem, bez podania przyczyny, ot tak bo tak sobie wymyslił) to jak tu się nie czuć się oszukanym. Mi tam zwisa ta nagroda, chodzi mi o to, powtórzę się ale najwidoczniej trzeba, jak zostałem potraktowany. Są w końcu jakieś zasady. I od początku staram się by to było głównym tematem a nie jaka to była i dla kogo nagroda, najwidoczniej marnie mi to wychodzi.
Kilka lat temu na PGA nie było nagród i nikt nic nie kręcił z nimi i było wszystko w porzadku. Teraz pokazali nagrody i zaczęły się kombinacje. Nie lepiej już w ogóle nic nie dawać do wygrania i grać dla czystej przyjemności? Nikt by nie miał wtedy możliwości robienia nikogo w chuja po samych rozgrywkach
Pewnie zaraz napiszecie kolejny raz, żebym zluzował. Oczywiście luzujcie sobie jak ktos będzie was w chuja robił i zapomnijcie, ja taki nie jestem. Dajmy więcej takich ludzie do nas to już w ogóle będzie sam syf, wszyscy będa siebie wzajemnie oszukiwać i będzie wszystko w porządku bo nie widze po was by wam takie zachowanie w czymkolwiek przeszkadzało.