Mecz rozegrany z biegu. Pod koniec mapy na stadium poprosiłem o przełozenie meczu. Karol powiedział ze walkower albo mecz . Wybrałem mecz ale nie uznaje tego meczu poniewaz nie byłem przygotowany i podjąłem zbyt pochopną decyzje. Czy organizatorzy przyjmują prosbę o powtorzenie meczu ? Ale GG Karol
maciek pytałem się Ciebie czy grasz powiedziałeś ,że grasz no to jak wygrywałeś 3:0 i ja wygrałem 7:3 to dokogo masz pretensje??Powiedziałeś tak to tak gramy mecz.
Zaczołeś mecz zauważełeś ,że jestem dobry to poprosiłeś o przełożenie meczu. A wiesz czemu się zgodziłeś na mecz?? Bo powiedziałem ci ,że słaby jestem na tych mapach a tak niebyło po prostu jesteś (łatwoierny) mogłeś bbyć mądry i powiedzieć ,że zagramy z 30 min a tak to przegrałeś naiwnością.
Po stadiumie dostałem takiej nerwicy ze cud ze wygrałem, karol nie popełnił zadnego błędu i zdecydowanie wygrał. Na bay przegrywałem już 3-0, ale widac ze słabo umiał mape i bez wiekszego wysiłku go dogoniłem. Na desert szlismy łeb w łeb ale ostatecznie chłop się speszył i po 2 głupich błędach mecz się skonczył. To by było na tyle
najgorzej było na BAY, bo dostawałem 0-4 w dupe, ale jakoś wyszedłem z tego. ^^ Na STADIUM były jaja jak lataliśmy poza trase. ^^ A na SNOW było owned. ^^
nie było 4-0 ^^ było 3-0 i 4-2 ale mnie dogoniłes Na stadium Misi niewiem z czego miał taką beke ^^ Mowił ze jak mnie w locie widział to się kulał ze smiechu xDD Mniejsza. A na snow przy stanie 6-2 wychodziłem przed Misiego i wypadłem Misi dojechał i po meczu ^^
Po meczu z Maćkiem już sobie wyłączyłem TMU i chciałem pograć w pokera na necie, a mi tu loony pisze na gg, że chce grać, a mi się już tak nie chciało, ale ch*j, niech mu będzie. No i wyszło jak wyszło. ^^
P.S. Dopiszcie mi mecz z Bolem 3-0, bo jak pisalem do niego na gg to dostałem bloka, tak samo na 3 inne numery. -.-''